Powitajki przy kawie 80

13 grudnia 2025 05:50 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w sobotę.
Ufff 😜 ostatni dzień pracy. Niby jutro jeszcze ale zleci szybciutko. Dziś muszę ogarnąć trochę górę domu resztę zrobię jutro. Busik już potwierdzony jedynie dokładna godzinę wyjazdu kierowca poda jutro z rana.  
Dobrego dnia opiekunowo. 

13 grudnia 2025 05:53 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
13 grudnia 2025 08:33 / 4 osobom podoba się ten post
Witam, u mnie też będzie się działo. Wizyta syna a jutro zmiana przyjeżdża. Nie wiem kto itd. Wyjeżdżam w poniedziałek i to najważniejsze 🙂 miłego dnia życzę. 
13 grudnia 2025 09:26 / 3 osobom podoba się ten post
Joanna1983

Witam, u mnie też będzie się działo. Wizyta syna a jutro zmiana przyjeżdża. Nie wiem kto itd. Wyjeżdżam w poniedziałek i to najważniejsze 🙂 miłego dnia życzę. 

Szerokiej drogi i super urlopu. 

Ps. Ja jutro między 16-17 a zmiana ma być max do 20 . Jest z innej agencji więc nie muszę się z nią/ nim  widzieć. Syn poczeka i przywita w razie W. 
13 grudnia 2025 10:50 / 3 osobom podoba się ten post
Zaraz mnie coś trafi i doberek najpierw.Od 1.30 jadę po Polsce a zmiennik już przytupuje.Rozumiem Go,ma aiuto i w 3 godziny byłby w domu.A ja jeszcze niemieckich napisów nie widzę.Ciąg dals,y późnym wieczorem

13 grudnia 2025 11:08 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🥐 🌻 znowu mgła za oknem , 3 stopnie na plus . 
Udanego dnia 🤗 
13 grudnia 2025 11:10 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Zaraz mnie coś trafi i doberek najpierw.Od 1.30 jadę po Polsce a zmiennik już przytupuje.Rozumiem Go,ma aiuto i w 3 godziny byłby w domu.A ja jeszcze niemieckich napisów nie widzę.Ciąg dals,y późnym wieczorem

Szerokości 
Obyś bezpiecznie dotarła na zlecenie , zmiennik poczeka . Albo jak jest ktoś z rodziny to może jechać . 
13 grudnia 2025 11:32 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Szerokiej drogi i spokojnej pracy . Chyba zmiennik wiedział mniej więcej na którą masz być. Niech jedzie w p...u a rodzina niech się zajmie. Ja jutro nawet go/ jej tu nie wyglądam. Nie pytam syna kto i o której ma być bo mnie to guzik obchodzi. Zmienił syn agencje więc niech się martwi czy ktokolwiek ktoś tu dotrze. 
14 grudnia 2025 06:08 / 4 osobom podoba się ten post
Witajcie Wszyscy.Jestem załamana,tutaj jest transfer.Miałabyć lekka asekuracja ale kilka razy na do ę trzeba Ją gramoliić na wózek.W dodatku w salonie jest próg i gdy zjeżdżam,za kazdym razem dr,e się,że bedą bolały ją plecy.Zmiennik super,starszy odemnie,ale kawał chłopa.Pokazywał mi wszystko cały dzień.Jeszccze dziś będzie ze mną,bo jutro jedzie do domu.Agencja znowu się nie popisała.Jutro bedę rozmawiać z koordynatorką.Podejr,ewam jednak,że będę musiała ścisnąć zęby i zostać,bo jak nie wiadomo o co chodzi,to chodzi o kasę.Tak,że kiepsko to widzę.No to narka Kochani do następnych wieści z frontu.
14 grudnia 2025 06:50 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  I nastał ten piękny dzień w którym jadę do domu.
Oj ciężko było. Psychicznie bardzo. Sama potrzebuje teraz psychiatry i leków na sen to napewno. 😭 
Po śniadaniu ogarnę pranie mojej pościeli i ręczników i resztę pakunków. 
Obiad mam z gotowca więc nie mam spiny. 
Czekam na SMS od busa o której po mnie będzie. Wstępnie 16-17 więc jest jeszcze sporo czasu bez pośpiechu. Nie muszę nikomu łóżka ani łazienki udostępniać póki co bo może się będziemy lub nie widzieć że zmianą. 
Pozdrawiam serdecznie tych co zostają w pracy żeby im szybko zleciało do wyjazdu. 
Wszystkim dobrej niedzieli . 
14 grudnia 2025 07:06 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
14 grudnia 2025 14:00 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🥐 🌻 ☕ 
Zimno , mroźno ale zdrowo Rundka wokół jeziora ogarnięta , teraz po obiadku myk pod kołderkę 
Spokojnej niedzieli 😊 
Może wieczorem pojedziemy na jarmark bożonarodzeniowy? Albo ciasteczka upiekę? Rozdałam już wszystkie prawie 
15 grudnia 2025 03:57 / 3 osobom podoba się ten post
Witam bardzo wczesną porą.Kawę ze zmiennikiem już wypiłam,bo On szykuje się do odjazdu.Wogóle nie mogłam zasnąć,zbyt wiele myśli kłębiło się w głowie.Poza tym jeszcze o 23 ciej dzwoniła Seniorka,że światło się pali.No i musiałam tłumaczyć,że Tadeusz bierze prysznic i potem zgasi
Wogóle mają fobię na punkcie prądu.W salonie pali się tylko świeczka no i telewizor a w naszym pokoju lampa stojąca.Wczoraj zapaliłam górne światło i wyszłam na chwilę.Po powrocie światło było zgaszone...O 10 tej czeka mnie rozmowa z koordynatorką .Pewnie będzie znowu bardzo zdziwiona.Narka śpijcie dalej.
15 grudnia 2025 06:43 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego poniedziałku życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
15 grudnia 2025 11:43 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🌻 ☕ 🥐 
Nadaje dzisiaj paczkę na święta do domu  tak mi zeszło , oby doszła