Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🌻 ciemno , minus 1 .
Muszę zrobić listę co jeszcze dokupić.
Udanego dnia 🤗

Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🌻 ciemno , minus 1 .
Muszę zrobić listę co jeszcze dokupić.
Udanego dnia 🤗
Witam bardzo wczesną porą.Kawę ze zmiennikiem już wypiłam,bo On szykuje się do odjazdu.Wogóle nie mogłam zasnąć,zbyt wiele myśli kłębiło się w głowie.Poza tym jeszcze o 23 ciej dzwoniła Seniorka,że światło się pali.No i musiałam tłumaczyć,że Tadeusz bierze prysznic i potem zgasi
Wogóle mają fobię na punkcie prądu.W salonie pali się tylko świeczka no i telewizor a w naszym pokoju lampa stojąca.Wczoraj zapaliłam górne światło i wyszłam na chwilę.Po powrocie światło było zgaszone...O 10 tej czeka mnie rozmowa z koordynatorką .Pewnie będzie znowu bardzo zdziwiona.Narka śpijcie dalej.
Masz tam chociaż ciepło? Świeczki też są teraz drogie :ubieranie_choinki:
Po mojej interwencji włączono mi grzejnik :smiech2:
Trudno,ja Ją zaraz zamorduję.Od rana mnie gania,przy śniadaniu wstawałam od stołu trzy razy.Gdy była w toalecie sprzątałam po śniadaniu,sypialnię ogarnęłam-a Ona,gdzie byłaś,trzy razy już wołałam.Jeszcze żadnego Danke dziś nie słyszałam.Gdy wreszcie usiadłam,żeby dopić herbatę zażądała kocyk i poprawienie poduszki.Powiedziałam,że powoli,mam tylko dwie ręce ,no to jak warknęła.Też warknęłam,no bo ile można?
Dałam plusa , Anię pochwalam .
A nie pochwalam.
Chroń swoje nerwy i swoje zdrowie . Pokonaj ja "dobrocią" , zanim wyjdziesz zapytJ co sobie życzy :chaplin:.
Jak czuje że Ciebie " gania" to ja nakręca dodatkowo.