Powitajki przy kawie 80

15 lutego 2026 13:40 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Oczywiście,że od narzekania.Nie byłabym sobą :-)

To życzę spełnienia marzeń 
15 lutego 2026 13:52 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry w południe.Niby niedziela ale nie było czasu pisać bo tak jest jak na jednym podwórzu mieszka rodzina pdp. Miałam robić drugie śniadanie ok.11,00 a tu przyszedł zięć dziadka i każe mi jechać z nim na spacer. Do tej pory było zimno i śnieżnie więc nie jezdziłam na spacery nawet sama nie chodziłam,bo skręciłam nogę.
15 lutego 2026 13:55
c.d. po wysyłam po groszku.Nie wiem gdzie jest czapka,szalik,rękawice no ale cóż jedzenie poczeka. Jakoś oboje się z zięciem zorganizowaliśmy i wyjechałam wózkiem na ten spacer. C.d.n.
15 lutego 2026 13:59 / 2 osobom podoba się ten post
Nie znam jeszcze okolicy  i jadę przed siebie po ok pół godź myślę że chyba się zgubiłam i wyciągam telefon aby włączyć nawigację.Okazało się że jestem 3 min przed domem haha. Mądre jest to ustroistwo Teraz będę musiała częściej spacerować aby poznać okolicę,jest to jednak daleka od miasteczka i znowu nic nie zwiedzę 
15 lutego 2026 14:01 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry w pogodna niedzielę .
Już blogi popołudniowy spokój .Coś tam pogrzebałam w domowej spiżarni ,bo gotować mi się nie chciało . Po nieróbstwie  odpoczywam .
Spokojnego popołudnia :pije kawe:

Ja też już odpoczywam. Chociaż,podobnie jak Ty,gotuję z leidenschaftem i jeszcze się przy tym relaksuję. Lubię gotować,rozmawiać o gotowaniu,wertować przepisy no i jeść,w fajnych restauracjach nawet bardzo lubię  . Dzisiaj to się nawet nie napracowałam,kapusta sama się gotowała, musiałam tylko dosmaczyc,pokroić Kassler i dorzucić i ziemniaki ugotować. Ja z seniorem piwko a seniorka...sznapsa sobie zażyczyła . Poprawiliśmy lodami ,dzisiaj były straciatella 
15 lutego 2026 14:02 / 2 osobom podoba się ten post
Przyjechaliśmy do domu i dopiero szykowałam drugie śniadanie. Teraz w pauzie musiałam pogadać z rodzinką bo dużo się dzieje ciekawego a mnie to wszystko ominie , szkoda ale trudno nadrobię jak wrócę.Miłego popołudnia wszystkim