Powitajki przy kawie 80

16 lutego 2026 13:07 / 2 osobom podoba się ten post
Witam się z Wami w nowym tygodniu ,oby nie był gorszy niż poprzedni miłego popołudnia wszystkim 
16 lutego 2026 15:35 / 3 osobom podoba się ten post
Odpowiedź dla Mleczko: nie kochana nie byłam pod innym nickiem generalnie poczytywałam was ale nie udzielałam się na forum dopiero od niedawna jakoś od tamtego roku zaczęłam pisać.Pozdrawiam.
16 lutego 2026 19:02 / 4 osobom podoba się ten post
Wiosenny coming out, ale to zeszłej wiosny. W tym roku jeszcze nie zrzuciły kapturów :) 
17 lutego 2026 05:56 / 4 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo już po kawie.Oby ten dzień był lepszy od wczorajszego,czego sobie i Wam życzę.
17 lutego 2026 07:07 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przy porannej kawie . Jeszcze ciemno,nie podnosilam żaluzji,niech ta cisza jeszcze trwa. Lubię ciszę o poranku. Tym,którzy wczoraj mieli dobry dzień,życzę żeby tak zostało. Maluda,Tobie życzę lepszego,spokojnego wtorku. Trzymajcie się ciepło i zdrowo
17 lutego 2026 07:10 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
17 lutego 2026 08:25 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry zasypało na biało i maleńki minusik . Nie spieszy mi się że śniadaniem , muszę realizować plan . Główkuje co by upiec na słodko , bo jak mówią przyzwyczajenie jest ważniejsze od spontana. 
Dobrego dnia życzę .Macie też biało za oknem ?
17 lutego 2026 08:28 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien dobry, piję gorącą kawę i jeszcze trochę strucli z serem zostalo. Muszę się z Wami jednak czymś lepszym podzielic. Dostałam w prywatnej wiadomosci, niezapomniana Asia. Mimo, że znam dobrze repertuar, tego nie widziałam.
To na dobry początek dnia :)
17 lutego 2026 08:44 / 4 osobom podoba się ten post
Witam opiekunowo we wtorek miłego dzionka życzę 
17 lutego 2026 08:46 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry już po śniadanku. Teraz pdp układa puzle a ja chwilkę odsapnę witając się z wami Za oknem jest biało ale za mało śniegu aby ulepić bałwanka Zaraz zmykam do obowiązków bo pranie już się kończy prać. Muszę rozwiesić i inne obowiázki. Dziadzio układa puzle to z 40 min mam spokoju  Dobrego dnia wszystkim 
17 lutego 2026 08:47 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  w mroźny  i słoneczny ☀️ wtorek. 
Już po śniadaniu i Czekamy na pflege. Tu codziennie jest spokojnie i dzień za dniem leci. 
Jeszcze 5 tygodni z zapasem. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
17 lutego 2026 09:19 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, zaczynam planować, by przygotować się do podróży, bo w niedzielę do domu 😌 ze zmienniczka nie będę się widziała, obowiązki przekażą córka pdp. Miłego dnia życzę 😸
17 lutego 2026 15:35 / 1 osobie podoba się ten post
TaAnna

Odpowiedź dla Mleczko: nie kochana nie byłam pod innym nickiem generalnie poczytywałam was ale nie udzielałam się na forum dopiero od niedawna jakoś od tamtego roku zaczęłam pisać.Pozdrawiam.

Taki śledczy że mnie 👎
17 lutego 2026 16:41 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam wtorkowo już po kawie.Oby ten dzień był lepszy od wczorajszego,czego sobie i Wam życzę.

Zrzędzi jedno z drugim?