Łódzkie

20 maja 2015 12:39 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Wiedziałam , że jak po Opiekunkowie buszuje to i łódzkie odkopie , więc tylko cierpliwie czekałam . Dzień dobry regionie łódzki i odwiedzający również :-).zastanawiam się , czy wypada do kogoś dryndnąć o tak wczesnej porze ? :-)...

Zawsze od 6.50 
20 maja 2015 16:52 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie popołudniową porą znowu pada już mam dość tego deszczu.
22 maja 2015 07:06 / 1 osobie podoba się ten post
Podaje jak na tacy ,zebyscie tak od rana nie grzebaly,no chyba ze lubicie,to przepraszam. Milego dnia dziewczynki
22 maja 2015 07:09 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Podaje jak na tacy ,zebyscie tak od rana nie grzebaly,no chyba ze lubicie,to przepraszam.:niech zyje: Milego dnia dziewczynki:-)

Czekałam na to , wiedziałam , że jak żyje to i " łódzkie " wygrzebie nawet spod ziemii !......miłego dnia mieszkańcy łódzkiego i Tobie zamiejscowa koleżanko również ........idę powisieć na kablu
23 maja 2015 06:59 / 2 osobom podoba się ten post
No masz!!! Hallo,hallo przemile panie ,milej soboty.
Oj zapomnialam w przyszlym tygodniu mam imieniny,zas jakas impreze trzeba zrobic.Chyba bede do Niemiec uciekac,bo wykoncze sie.
23 maja 2015 08:52 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

No masz!!! Hallo,hallo przemile panie ,milej soboty.
Oj zapomnialam w przyszlym tygodniu mam imieniny,zas jakas impreze trzeba zrobic.Chyba bede do Niemiec uciekac,bo wykoncze sie.:spacer z psem:

No masz !!!....i znowu pierwsza tutaj wpadła !......dzień dobry Łodzianki i Goście
23 maja 2015 09:44 / 2 osobom podoba się ten post
jestem, jestem!
Tyle na mej drodze zyciowej pokus kulinarnych czyha, że ten kaloryfer na brzuchu to jakieś chyba już niedoścignione marzenie. Poza tym brzuch musi być, żeby tańczył :D :D :D :D Pozdrawiam Łodzianki i nie tylko :)
23 maja 2015 13:08 / 2 osobom podoba się ten post
Jak nas dziś dużo tu w łódzkim i bardzo dobrze w kupie siła.
24 maja 2015 13:03 / 3 osobom podoba się ten post
Witam ,wczoraj było nas tu w łódzkim dużo a dziś nikogo gdzieś się pochowały czy coś?
24 maja 2015 15:50
brydzia

Witam ,wczoraj było nas tu w łódzkim dużo a dziś nikogo gdzieś się pochowały czy coś?

Już się ujawniają ....miłej niedzieli
24 maja 2015 16:29 / 2 osobom podoba się ten post
Jakiś czas temu więcej na salony wchodziłam ale zaczepki innych opiekunek bardzo mnie zdenerwowały i postanowiłam nie udzielać się aby mieć spokojną głowe.Pamietam że nawet Ty stanęłaś w mojej obronie za co Ci bardzo jestem wdzieczna.
25 maja 2015 07:05 / 2 osobom podoba się ten post

Dzien dobry Łodzianki
25 maja 2015 07:17 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Łodzianki i " Gościówy " ))))
28 maja 2015 07:02 / 2 osobom podoba się ten post
Witam Was Łodzianki i Krajanki.Jestem już na posterunku z dużym zapasem dobrej energii.Mogę się z Wami podzielić.Pogodnego dnia.
28 maja 2015 07:29 / 2 osobom podoba się ten post
Witam mile kolezanki i leniwe tez ,do tego stopnia ze siedza na stolku i nie wezma telefonu w reke,smutne to acz prawdziwe.
Milego dnia kobitki.