Łódzkie

08 lutego 2015 07:40 / 2 osobom podoba się ten post
Dzisiaj jestem pierwsza i zrobię Wam pobudkę.Wstawać proszę ale szybciutko bo szkoda dnia.
08 lutego 2015 07:44 / 3 osobom podoba się ten post
balutka

Dzisiaj jestem pierwsza i zrobię Wam pobudkę.Wstawać proszę ale szybciutko bo szkoda dnia.

No i to mnie sie podoba !!, widze ze kolezanka wygodnicka nie jest,jak inne z TEGO regionu ))))
Dzien dobry mile kolezanki ))
08 lutego 2015 07:55 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

No i to mnie sie podoba !!, widze ze kolezanka wygodnicka nie jest,jak inne z TEGO regionu ))))

Zaraz wygodnickie :))) ja tam trochę leniwa jestem , ale to niedziela i leń ma dzisiaj święto:)))Witam koleżanki w krowim szlafroku z wymionkami i z kawą w zielonym kubeczku. Miłego dnia .
08 lutego 2015 08:38 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Święta racja Magdusiu ! niektóre to takie nygusy , że szkoda słów ! Ja to jak taka pszczółka albo inna mróweczka robotna jestem ino , ze troszkę większe gabaryty posiadam od w/w -:)))))))))))
08 lutego 2015 09:31 / 1 osobie podoba się ten post
Ja już też wstała i to o 7 kawka wypita,babcia umyta,najedzona ,leki podane teraz mozna w necie poszperać bo odiad dzisiaj przyjedzie do nas:)Pozdrawiam.
08 lutego 2015 10:00 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, ja dziś zaspałam haniebnie. Na szczęście moja podopieczna jest wyrozumiała :))))))))
Andrejko dla Ciebie zdjęcie jednego z łódzkich podwórek. Jak znajdę inne , te ładne, to tez wkleje :)
09 lutego 2015 06:15 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie krajanki !...no ! dobrze , że się dokopałam do łódzkiego , bo inaczej znów jakieś " obce " by się przechwalały ! -:)))))))))
09 lutego 2015 08:27 / 3 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich , u nas zamieć , Zysia drugi dzień szuka domu, trzy razy w nocy wybierała się do swoich chce mi się spać i niestety mam obawy , że złapałam od córeczki jakiegoś zjadliwego wirusa. Wściekłam się jak w piątek przyszła z zapaleniem oskrzeli wycałować mutti, ale nic sobie z tego nierobiła. Zysia posmarkuje , a mnie wszystko boli , zapakowałam się czym się dało , oczyściłam nos robiąc syrop z cebuli dla Zesi i czekam na cud ozdrowienia. Póki co serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkim dobrego dnia.
09 lutego 2015 12:00 / 2 osobom podoba się ten post
Witam,mam na imie Halinka! wrocilam kilka dni temu z Dusseldorfu,bylam na swieta i Nowy Rok.Znalazłam ten portal i mnie zaciekawił.Jestem z Lodzkiego.Moj syn 27letni Rafal ma urodziny a mnie od 3 dni przygniotła grypa i się kuruje.Może poznam jakas fajna kolezanke okolo50 lat,ktora wyjezdza do pracy do Niemiec.Nadmieniam,ze mam doswiadczenie w opiece,znam dobrze jezyk niemiecki.Jestem spokojna,ale ciekawa swiata,lubie podroże,film,muzyka i czytanie.Robie teraz szkołe 1 roczna o kierunku Opieka Nie pije alkoholu i nie pale papierosow.Moze odezwią się osoby ktore kierują sie podobnymi wartosciami i kieruja sie w swej pracy dobrem pacjenta.pozdrawiam serdecznie!
09 lutego 2015 12:24 / 1 osobie podoba się ten post
halinka57

Witam,mam na imie Halinka! wrocilam kilka dni temu z Dusseldorfu,bylam na swieta i Nowy Rok.Znalazłam ten portal i mnie zaciekawił.Jestem z Lodzkiego.Moj syn 27letni Rafal ma urodziny a mnie od 3 dni przygniotła grypa i się kuruje.Może poznam jakas fajna kolezanke okolo50 lat,ktora wyjezdza do pracy do Niemiec.Nadmieniam,ze mam doswiadczenie w opiece,znam dobrze jezyk niemiecki.Jestem spokojna,ale ciekawa swiata,lubie podroże,film,muzyka i czytanie.Robie teraz szkołe 1 roczna o kierunku Opieka Nie pije alkoholu i nie pale papierosow.Moze odezwią się osoby ktore kierują sie podobnymi wartosciami i kieruja sie w swej pracy dobrem pacjenta.pozdrawiam serdecznie!

Witaj Halinka , tutaj koleżanek na pewno Ci nie zabraknie , czytaj i pisz :))) i szrajbnij coś w profilu , bo więcej osób przekonasz do siebie.
09 lutego 2015 12:47
halinka57

Witaj Halinko wśród swoich.Dobrze trafiłaś bo jest nas tutaj sporo i zawsze chętni do pomocy.czuj się jak u siebie.
09 lutego 2015 12:51 / 1 osobie podoba się ten post
Dziekuje za odzew,pozdrawiam.Miłego dzionka!
09 lutego 2015 13:36 / 2 osobom podoba się ten post
witaj Halinko,ja mam 57lat i pochodze z woj.warm-mazurskiego.Jestem w opiece juz 6 raz na tej samej steli w Hamburgu.Pozdrawiam
09 lutego 2015 15:42 / 1 osobie podoba się ten post
halinka57

Dziekuje za odzew,pozdrawiam.Miłego dzionka!

A to Ty nie wiesz , że dziewczyny z łódzkiego są jak szybkie jak rakiety ?.....Witaj  Halinka -:)a te około 50 to mają byc tak bardziej przed , czy raczej 50 z dużym + ???? -:)))))))))))
09 lutego 2015 15:52 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A to Ty nie wiesz , że dziewczyny z łódzkiego są jak szybkie jak rakiety ?.....Witaj  Halinka -:)a te około 50 to mają byc tak bardziej przed , czy raczej 50 z dużym + ???? -:)))))))))))

Jakby nie patrzec i tak nie miescisz sie w ramach dla kolezanki ,gdyz palisz!!!!! I pijesz duzzo herbaty ))))