Nooooooooo !!! Temat dotyczy bezsenności- więc Leżało...no ewentualnie "stać "też może,,np.gdzieś...
Nooooooooo !!! Temat dotyczy bezsenności- więc Leżało...no ewentualnie "stać "też może,,np.gdzieś...
Ale po niemieckich lekach podobno się ma halucynacje,trzeba by spytać Tinę albo Kasię 63 haha...za 5 dni bede w domu to poszukam u nas,może cos bedzie LEŻAŁO ...
A mnie czemuż to?????Ja nie biore leków-ani polskich ani niemieckich:):):)Jak się tak przed wyjazdem wyseksie na maxa i jeszcze przyjaciela do walizki zabiore to do zjazdu jakoś się trzymam:):):):):):)I nie mam halucynacjin ani innych objawów ubocznych z powodu braku:):):):)
Tu jest sklep z takimi przyjacielami,ale się wstydzę wejść;-))).
A mnie czemuż to?????Ja nie biore leków-ani polskich ani niemieckich:):):)Jak się tak przed wyjazdem wyseksie na maxa i jeszcze przyjaciela do walizki zabiore to do zjazdu jakoś się trzymam:):):):):):)I nie mam halucynacjin ani innych objawów ubocznych z powodu braku:):):):)
Ale dlaczego???Skoro to sklep-znaczy jest tam towar-skoro jest towar znaczy mozna kupic:):)Wobraz sobie ,że stoje obok i właź smiało:):):)
Tu jest sklep z takimi przyjacielami,ale się wstydzę wejść;-))).
A to dlatego,żes ty pielegniarka ,więc fachowiec,hehehhehe
A i piwo jest z kim wypić.Rażniej jak chlop w towarzystwie.