Bezsenność

23 listopada 2013 16:25
iwunia

Nooooooooo !!! Temat dotyczy bezsenności- więc Leżało...no ewentualnie "stać "też może,,np.gdzieś...

masz racje Kochana, masz racje, bezsennosc jest straszna!
23 listopada 2013 16:25
iwunia

Ale po niemieckich lekach podobno się ma halucynacje,trzeba by  spytać Tinę albo Kasię 63 haha...za 5 dni bede w domu to poszukam u nas,może cos bedzie LEŻAŁO ...

A mnie czemuż to?????Ja nie biore leków-ani polskich ani niemieckich:):):)Jak się tak przed wyjazdem wyseksie na maxa i jeszcze przyjaciela do walizki zabiore to do zjazdu  jakoś się trzymam:):):):):):)I nie mam halucynacjin ani innych objawów ubocznych z powodu braku:):):):)
23 listopada 2013 16:31
kasia63

A mnie czemuż to?????Ja nie biore leków-ani polskich ani niemieckich:):):)Jak się tak przed wyjazdem wyseksie na maxa i jeszcze przyjaciela do walizki zabiore to do zjazdu  jakoś się trzymam:):):):):):)I nie mam halucynacjin ani innych objawów ubocznych z powodu braku:):):):)

Tu jest sklep z takimi przyjacielami,ale się wstydzę wejść;-))).
23 listopada 2013 16:35
tina 100%

Ale dlaczego???Skoro to sklep-znaczy jest tam towar-skoro jest towar znaczy mozna kupic:):)Wobraz sobie ,że stoje obok i właź smiało:):):)
23 listopada 2013 16:39
kasia63

A to dlatego,żes ty pielegniarka ,więc fachowiec,hehehhehe
23 listopada 2013 16:40 / 1 osobie podoba się ten post
Upilnuj jak bedzie kilka osob,wtedy rażniej:))
23 listopada 2013 16:43 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Ale dlaczego???Skoro to sklep-znaczy jest tam towar-skoro jest towar znaczy mozna kupic:):)Wobraz sobie ,że stoje obok i właź smiało:):):)

No to spoko,zaopatrzę się.I tak jak Wiewiórka radzi kiedy kilka osób będzie wewnatrz sklepu,od razu się skonsultuję;-).
23 listopada 2013 16:44 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

A i piwo jest z kim wypić.Rażniej jak chlop w towarzystwie.
23 listopada 2013 16:50 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

A to dlatego,żes ty pielegniarka ,więc fachowiec,hehehhehe

No,co Ty!? to bez znaczenia kto jaki zawód ma - jest sklep  to włażę i kupuje ,ostatecznie mozna przez internet:)Przed wyjazdem  koleżance zakup[y robiłam a ona stała pod sklepem,hi hi hi,razem z moim mężem bo tez sie wstydził wejść:):):):)
23 listopada 2013 18:38 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

A i piwo jest z kim wypić.Rażniej jak chlop w towarzystwie.

A świeta racja,nie pomyslałam,że ten przyjaciel taki praktyczny,no bo w końcu tego piwa nie wychla,dla mnie więcej zostanie.W obliczu tylu zalet to i jego uporczywe brzęczenie nie będzie mi przeszkadzać;-).
23 listopada 2013 18:44 / 2 osobom podoba się ten post
To ja się w taki model na akumulator zaopatrzę,w moim podeszłym wieku zrobiłam sie upierdliwa i nie toleruję fuszerki;-).
23 listopada 2013 18:49
Nie ma amfy,niech mu piwo wystarczy;-).
23 listopada 2013 18:54 / 6 osobom podoba się ten post
A już był w ogródku!
Już witał się z gąską
Gdy padły baterie!!!!
A teren dośc grząski:)
Ni w przód
Ni do tyłu
Co robic ?
Pomocy!!!
Misja niespełniona!
Brak zadowolenia
Tak bywa niestety
Gdy się nie docenia
Firmowych baterii
Tylko szajs stosuje
Co go się w sklepiku
Za euro kupuje:):):))

23 listopada 2013 21:36 / 1 osobie podoba się ten post
ja widziałam takie małe zgrabne w dm market na stoisku z kosmetykami i plastrami na odciski. andrea humor w pyte że tak powiem upss
24 listopada 2013 08:11
Dobre matko ze mnie taki gamon jeszcze nie moge sie nauczyc !! wieczorem mało czasu a w dzien nie ma kiedy!!!:(