Nasze podróże, ulubione miejsca

11 września 2015 15:54 / 6 osobom podoba się ten post
Na zdięciach poniżej stary Neseber
11 września 2015 16:00 / 3 osobom podoba się ten post
Wypoczywam ile się da. Miałam nie zwiedzać ale będąc w tak pieknym miejscu po prostu się nie da, trzeba i już. A tutaj napiłam się cudownej wody. Podobno kto się jej napije będzie zdrów i szczęśliwy przez cały rok.....ha,ha,ha. Na wszelki wypadek się napiłam, a co mi tam.
11 września 2015 16:04 / 2 osobom podoba się ten post
No widzisz, nie pomyślałam, a przydałoby się całe forum nią obdzielić.
11 września 2015 16:08 / 3 osobom podoba się ten post
I jeszcze parę widoczków, ze Słonecznego Brzegu na Neseber, z Neseberu na Słoneczny Brzeg, Morze Czarne oraz widok z balkonu.
11 września 2015 16:13 / 1 osobie podoba się ten post
Kurcze, dwa razy wkleiłam to samo zdięcie. Miało być inne. To przy okazji jeszcze uliczki Neseberu.
11 września 2015 16:17 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Na zdięciach poniżej stary Neseber

Alinka ,w Nessebar-Stare miasto- przystan Fastferry(wodoloty).Kazdego dnia plyna do Sozopola -40 minut.Koszt 50 lewa . .....Stary Sozopol to.....jest bajka .Polecam autobusem do Pomorie -rowniez  stare Pomorie  i "pomoryjskie blota".Svety Vlas- przystań Marina- oczywiście wieczorem.
11 września 2015 16:25 / 2 osobom podoba się ten post
Dziękuję. Byłam w Sozopolu wczoraj ale warto wiedzieć. Niewykluczone, że tutaj wrócę. Świetny kraj na wakacyjny wypad tak dla samotnej pani jak i rodzin z dziećmi, czy też osób, które lubią zwiedzać. Mam wersję all inclusive i szczerze mówiąc zupełnie niepotrzebnie. Nie jestem tego wstanie ani przejeść, ani przepić . W hotelu jestem bardzo mało. Czuję się tutaj dobrze, bezpiecznie i zwyczajnie. To miejsce ma w sobie dobrą energię, nie potrafię tego inaczej wytłumaczyć.
11 września 2015 16:44 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Jestem w Bułgarii, w Słonecznym Brzegu tak blisko Neseberu jak tylko było to mozliwe i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Bułgaria jest piękna, niedoceniana i niezbyt droga. Ceny porównywalne do naszych.

A ja sie własnie do poznania musze wybrac. Ceny tez porownywalne do naszych 
Swietne fotki,super urlop.Bułgaria to przeciez kurort z czasów PRL-u
11 września 2015 16:50
Nessabar
11 września 2015 16:59 / 1 osobie podoba się ten post
Sozopol
11 września 2015 17:03 / 1 osobie podoba się ten post
Dom Slonca - Sozopol.
11 września 2015 19:19
zosia_samosia

Dom Slonca - Sozopol.

Kiedy byłaś Zosiu w Bułgari?
11 września 2015 19:25 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

A ja sie własnie do poznania musze wybrac. Ceny tez porownywalne do naszych :-)
Swietne fotki,super urlop.Bułgaria to przeciez kurort z czasów PRL-u

To pozdrów ode mnie koziołki na ratuszowej wieży. Do tej pory chętnie Polacy tutaj przyjeżdżają no i oczywiście Rosjanie też. Innych nacji jest zdecydowanie mniej. Cieszy mnie to bo nie słychać niemieckiego tak jak na Majorce. Co prawda wczoraj słyszałam też i niemiecki. Był to niemiły zgrzyt w tej sielskiej atmosferze. Turysta rugał właściciela kwatery czy też pensjonatu za to, że kawa przy śniadaniu była niedobra, a przecież on zapłacił i to było "teuer". Okropność.
11 września 2015 19:41 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Kiedy byłaś Zosiu w Bułgari?

W lipcu ,bylam w Nessebar.Postanowione .....wracam za rok.Magiczne miasteczko ???,dla mnie .Chociaz mam jeszcze do zobaczenia :Primorsko ,Kiten ,Balczik i ichnie Monastyri.Warna - Aładża Klasztor Skalny  ...........ale sie rozmarzylam .::):)  
11 września 2015 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

To pozdrów ode mnie koziołki na ratuszowej wieży. Do tej pory chętnie Polacy tutaj przyjeżdżają no i oczywiście Rosjanie też. Innych nacji jest zdecydowanie mniej. Cieszy mnie to bo nie słychać niemieckiego tak jak na Majorce. Co prawda wczoraj słyszałam też i niemiecki. Był to niemiły zgrzyt w tej sielskiej atmosferze. Turysta rugał właściciela kwatery czy też pensjonatu za to, że kawa przy śniadaniu była niedobra, a przecież on zapłacił i to było "teuer". Okropność.

ot poznanska goscinnosc  herrbata zalana po sam rant szklanki aby cukier sie nie zmiescił Myslalem ze na kawe sie umowimy,ale ok pozdrowie koziolki