W lipcu ,bylam w Nessebar.Postanowione .....wracam za rok.Magiczne miasteczko ???,dla mnie .Chociaz mam jeszcze do zobaczenia :Primorsko ,Kiten ,Balczik i ichnie Monastyri.Warna - Aładża Klasztor Skalny ...........ale sie rozmarzylam .::):)
W lipcu ,bylam w Nessebar.Postanowione .....wracam za rok.Magiczne miasteczko ???,dla mnie .Chociaz mam jeszcze do zobaczenia :Primorsko ,Kiten ,Balczik i ichnie Monastyri.Warna - Aładża Klasztor Skalny ...........ale sie rozmarzylam .::):)
ot poznanska goscinnosc :-) herrbata zalana po sam rant szklanki aby cukier sie nie zmiescił :-)Myslalem ze na kawe sie umowimy,ale ok pozdrowie koziolki:-)
Jak możemy się umówić skoro Ty tam jedziesz, a ja tutaj jestem, a później do dzieci do Warszawy w odwiedziny jadę. Muszę nadrobić rodzinne zaległości.
Szukam na początek grudnia jakiegoś SPA najlepiej z wyżywieniem w Kołobrzegu. Może ktoś zna coś ciekawego i niezbyt drogiego? W styczniu byłam w Świnoujściu, w zeszłym roku w Dźwirzynie:) Co roku zimą robimy sobie ze znajomymi lub sami kilkudniowy pobyt, zawsze jest super:) Teraz chcę do Kołobrzegu.
Praktycznie wszystkie sanatoria mają strefę dla komercji w Kołobrzegu. Musisz patrzeć na strony tych sanatoriów i na pakiety polecam Bałtyk ( z pokojami na morze, super położenie bo przy samym molo), Verano, Gryf, Ikar,Mewa, Chalkozyn w Kołobrzegu.
http://www.posejdon.kolobrzeg.pl/www/turnusy-rehabilitacyjne/kolobrzeg/turnusy-rehabilitacyjne-osw-posejdon-kolobrzeg
To link do Posejdona. I tu i w Arce byłam osobiscie, więc moge polecic. Kwestia tylko ceny i mozliwosci finansowych.
Arka to sa luksusy, więc i koszt znacznie wyzszy :)
Dzięki doda:)
Oglądam już od kilku godzin...szukam, szukam:)
Tylko tu w Posejdonie oferty są na 2 tygodnie- za długo.
Arka daje radę:)
Acha, zwróc uwage na cenę za parking, jesli masz zamiar autem się wybrać. To spory wydatek jak widać w Bałtyku.
Dziękuję. Byłam w Sozopolu wczoraj ale warto wiedzieć. Niewykluczone, że tutaj wrócę. Świetny kraj na wakacyjny wypad tak dla samotnej pani jak i rodzin z dziećmi, czy też osób, które lubią zwiedzać. Mam wersję all inclusive i szczerze mówiąc zupełnie niepotrzebnie. Nie jestem tego wstanie ani przejeść, ani przepić . W hotelu jestem bardzo mało. Czuję się tutaj dobrze, bezpiecznie i zwyczajnie. To miejsce ma w sobie dobrą energię, nie potrafię tego inaczej wytłumaczyć.