Mam jeszcze gozine czasu. Nigdy nie pozwolilam na dzwonki czy inne wymyslne akcesoria dzwiekowe zawsze mowie ze mam dobry słuch i jakoś udaje mi sie do tej pory.Wszystko zalezy jak sie zaprezentujemy jezeli zobacza "sierotke Marysie" to daja w kość.
Mam jeszcze gozine czasu. Nigdy nie pozwolilam na dzwonki czy inne wymyslne akcesoria dzwiekowe zawsze mowie ze mam dobry słuch i jakoś udaje mi sie do tej pory.Wszystko zalezy jak sie zaprezentujemy jezeli zobacza "sierotke Marysie" to daja w kość.
Widzisz Mleczko :) Przypomnial mi sie pierwszy wyjazd. Po wyjeździe koordynatora nie dość że "zostaalm przniesiona" do pokoju na parterze (dla wiadomości koordynatora pokazano mi pokój na pietrze) to zainstalowano toświnstwo baby fon...Tylko raz. Na drugi dzien jak mnie zobaczyli to z miejsca schowali to badzieiwe do szfy. Wygladałam naprawde jak sierotka Marysia a nawet gorzej. No przestraszyli sie że drugiej nocy nie przezyję...więc?...Czasem warto sie "osierocic " :)
No to może ja tak wygladam,ze nie instaluja zadnych sygnałów dzwiekowych ani świetlnych.Ale dobrowolnie nigdy sie nie osieroce.Ja to jestem ja sama sobie firmą.Tylko logo muszę opracować:)
Mleczko kochana najlepsze logo to "24 stunde bez spania ,jedzenia itd." i od zlecen zakreci Ci sie w glowie.
Od 3-ciej w nocy mam wszystkiego dość. Podopieczny mnie obudził, bo pampers trzeba było zmienić. Broń Boże nie jestem na Niego zła tylko tak na szybko przebudzona do Niego poleciałam i zabrałam się do rzeczy zapomniawszy podnieść trochę łóżko. Jak obracałam Go na bok to poczułam taki okropny ból w okolicach łopatki ( chyba naderwałam przyczep mięśnia) i ciągle boli. Tak to jest jak się nie myśli. Biedny człowiek, bo głupi.