Czy zdarza się wam mieć już wszystkiego dość?

09 stycznia 2014 22:00 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Mam jeszcze gozine czasu. Nigdy nie pozwolilam na dzwonki czy inne wymyslne akcesoria dzwiekowe zawsze mowie ze mam dobry słuch i jakoś udaje mi sie do tej pory.Wszystko zalezy jak sie zaprezentujemy jezeli zobacza "sierotke Marysie" to daja w kość.

Widzisz Mleczko :) Przypomnial mi sie pierwszy wyjazd. Po wyjeździe koordynatora nie dość że "zostaalm przniesiona" do pokoju na parterze (dla wiadomości koordynatora pokazano mi pokój na pietrze) to zainstalowano toświnstwo baby fon...Tylko raz. Na drugi dzien jak mnie zobaczyli to z miejsca schowali to badzieiwe do szfy. Wygladałam naprawde jak sierotka Marysia a nawet gorzej. No przestraszyli sie że drugiej nocy nie przezyję...więc?...Czasem warto sie "osierocic " :)
09 stycznia 2014 22:06 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Widzisz Mleczko :) Przypomnial mi sie pierwszy wyjazd. Po wyjeździe koordynatora nie dość że "zostaalm przniesiona" do pokoju na parterze (dla wiadomości koordynatora pokazano mi pokój na pietrze) to zainstalowano toświnstwo baby fon...Tylko raz. Na drugi dzien jak mnie zobaczyli to z miejsca schowali to badzieiwe do szfy. Wygladałam naprawde jak sierotka Marysia a nawet gorzej. No przestraszyli sie że drugiej nocy nie przezyję...więc?...Czasem warto sie "osierocic " :)

No to może ja tak wygladam,ze nie instaluja zadnych sygnałów dzwiekowych ani świetlnych.Ale dobrowolnie nigdy sie nie osieroce.Ja to jestem ja sama sobie firmą.Tylko logo muszę opracować:)
09 stycznia 2014 22:17 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko kochana najlepsze logo to "24 stunde bez spania ,jedzenia itd." i od zlecen zakreci Ci sie w glowie.
09 stycznia 2014 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

No to może ja tak wygladam,ze nie instaluja zadnych sygnałów dzwiekowych ani świetlnych.Ale dobrowolnie nigdy sie nie osieroce.Ja to jestem ja sama sobie firmą.Tylko logo muszę opracować:)

Ja juz mam dla ciebie :) hasło a logo ktos plastycznie uzdolniony zrobi bo ja raczej cienki Bolek jestem. A hasło?
"CHCESZ BYĆ SAMA SOBIE FIRMĄ? - PIJ MLECZKO! "
09 stycznia 2014 22:21 / 3 osobom podoba się ten post
"ZOSTAŃ SOBA-- BĄDŻ JAK MLECZKO"
09 stycznia 2014 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
No to kto mi podpowie hasło na temat palenia w pracy? Zadanie BeHaPowca w pracy Manna :) Ja mu wymysliąłm " Piłeś? To nie pal w pracy" Ale to chyba głupie :(
09 stycznia 2014 22:44 / 2 osobom podoba się ten post
Kto pije i pali nie ma robali. 2.Paliles nie chuchaj!
09 stycznia 2014 22:45
Andrea :) Jestes wielka...:) Jutro mu wyślę wszystkie ale na pewno tej pierwszej propozycji nie poda...chyba tylko prywatnie kolegom :) A w ogóle to w jego pracy BHPowiec to jakiś aktywista byc musi :) Co chwila jakies pomysły...na akord pracuje czy co?
09 stycznia 2014 22:58
To ja jestem dinozaur :) Szkoda że nie jestem pomysłowa...:(
10 stycznia 2014 05:14 / 1 osobie podoba się ten post
No,no świeta to spedziłaś w domu przytulona do męża.To my spędziłyśmy w samotnosci ciesząc sie z "podarunkow"pod choinką.Do dziś nie mogę sie nadziwic jak oni zmyslnie popakowali takie wielkie prezenty w takie małe paczki.To sztuka!:)
10 stycznia 2014 05:17 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mleczko kochana najlepsze logo to "24 stunde bez spania ,jedzenia itd." i od zlecen zakreci Ci sie w glowie.

Ja z natury jestem zakrecona tak ,że pare obrotow więcej parę mniej nie gra roli.A w glowie to mi sie nie kręci chyba,że z nadmiaru €.
10 stycznia 2014 07:39 / 1 osobie podoba się ten post
Od 3-ciej w nocy mam wszystkiego dość. Podopieczny mnie obudził, bo pampers trzeba było zmienić. Broń Boże nie jestem na Niego zła tylko tak na szybko przebudzona do Niego poleciałam i zabrałam się do rzeczy zapomniawszy podnieść trochę łóżko. Jak obracałam Go na bok to poczułam taki okropny ból w okolicach łopatki ( chyba naderwałam przyczep mięśnia) i ciągle boli. Tak to jest jak się nie myśli. Biedny człowiek, bo głupi.
10 stycznia 2014 07:43
judora

Od 3-ciej w nocy mam wszystkiego dość. Podopieczny mnie obudził, bo pampers trzeba było zmienić. Broń Boże nie jestem na Niego zła tylko tak na szybko przebudzona do Niego poleciałam i zabrałam się do rzeczy zapomniawszy podnieść trochę łóżko. Jak obracałam Go na bok to poczułam taki okropny ból w okolicach łopatki ( chyba naderwałam przyczep mięśnia) i ciągle boli. Tak to jest jak się nie myśli. Biedny człowiek, bo głupi.

W nocy masz prawno nie wszystko kontaktowac, to nie Twoja wina. Instynktownie robilas wszystko jak najszybciej, bo organizm domagal sie odpoczynku. Jezeli bedzie Cie bardzo bolalo, a bedziesz miala chwole wez goraca kapiel ale do wanny wsyp normalna sol kuchenna i to spora ilosc. Powinno pomoc. Trzymaj sie kochana i uwazaj na siebie.
10 stycznia 2014 07:52 / 1 osobie podoba się ten post
Dzięki Ci dobra kobieto. Wanny to ja tu nie posiadam. Poproszę niemiecką opiekunkę żeby mi wtarła troszkę voltarenu. Pierwszy raz na Nią tak czekam ;-). Zażyłam jeszcze ketonal, boli trochę mniej ale sraczka murowana ...
10 stycznia 2014 08:33
Judora ,ja tez zapominam o "fachowym " dzwiganiu PDP,w dzien jestem osoba myslaca,ale wyrwana ze snu tez robie bledy,za ktore place bolem .W D. juz tez przeszlam zapalenie miesni przedramienia,pierwszy raz w zyciu dostapilam zaszczytu zapalenia korzonkow nerwowych a co? tyle osob na to choruje a co ja gorsza?.W mojej podrecznej apteczce :masci,tabl. p.bolowe no i w razie podraznienia watroby- wszelkie "watrobowki" i rozkurczowe.A na serio to CI wspolczuje,bo znam ten bol.Zycze Ci szybkiego wyzdrowienia,bo przy tym zap....musimy miec sily.