Nasze małe i duże sukcesy

26 maja 2014 19:54 / 6 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Zupełnie jak u mnie było. Złożyłam wymówienie,a jeszcze 3 miesiące widniałam jako pracownik,szefowa wstawiła mi bezplatny urlop bo myslała,że mi sie w Niemczech nie spodoba i wrócę do firmy. Delikatnie mówiąc była zdenerwowana,kiedy wpadłam do biura kwitnąca i zadowlona i z uśmiechem na ustach powiedziałam,że nie wracam.:)

No i to jest własnie to co daje nam dodatkową satysfakcję:  wszyscy myśleli że nie damy rady, ze wrócimy zapłakane, stęsknione, poniżone przez niemieckich PDP lub ich rodziny - jak pies z podkulonym ogonem i może jeszcze bedziemy prosic o możliwość powrotu na stare śmieci... A tu niespodzianka :) Miny wszystkich takich "przyjaciół", nieprzyjaciół i im podobnych - bezcenne!
26 maja 2014 20:39 / 4 osobom podoba się ten post
wielu jest takich,, przyjaciół,,co to nam jak pawlak wnuczce życzą żeby nam się noga powinęła i szczęsliwie do polski wróciły a jak dobrze pieniądze nam licza sama tak nie potrafię.Ja mam zasadę na złość wrogom zawsze mówię że jest super a niech ich szlag przez chwilę trafii
26 maja 2014 20:49
Brawo Malgi.. Ale historia ci się przytrafiła.
26 maja 2014 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Zupełnie jak u mnie było. Złożyłam wymówienie,a jeszcze 3 miesiące widniałam jako pracownik,szefowa wstawiła mi bezplatny urlop bo myslała,że mi sie w Niemczech nie spodoba i wrócę do firmy. Delikatnie mówiąc była zdenerwowana,kiedy wpadłam do biura kwitnąca i zadowlona i z uśmiechem na ustach powiedziałam,że nie wracam.:)

Jesli na tym zdjeciu z awatara to ty,a mniemam ,ze ty,to jak ulał pasuje ono do tej twojej wypowiedzi.
26 maja 2014 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

Jesli na tym zdjeciu z awatara to ty,a mniemam ,ze ty,to jak ulał pasuje ono do tej twojej wypowiedzi.

Prawda jak trafnie określa to zdjęcia charakter naszej pracy? :):):)
26 maja 2014 21:33
Prawda, i pisalas w innym wątku ze jestes sama,to chyba bardzo musisz sie starac albo te chłopy ślepe są.
31 maja 2014 21:26 / 10 osobom podoba się ten post
Witam kobietki
Baaaardzo długo mnie nie było , bo dużo się działo.Zaccęłam wreszcie robić coś dla siebie i zaczyna mi się to coraz bardziej podobać.Z moim 10-latkiem zaczyna się dziać coraz lepiej ,chłopak ogarnia się coraz lepiej emocjonalnie , ja też sobie pomagam chodząc na terapię , no i zaczełam robić to ,co powinnam zrobić dawno w stosunku do mojego pana-męża , a mianowicie walić pięścią w stół i jasno oraz dobitnie mówić o tym co mi się nie podoba i czego oczekuję.Wracam na wyjazdy na koniec czerwca ,bo mam jeszcze zaliczenia ,więc moja kochana rodzinka jest hepi bo dopięli swego ,ale też dzięki temu co pokazali otwarli mi oczy.Najważniejsze jest teraz dla mnie to ,że wreszcie odważyłam się zawalczyć o siebie i o małego.Mam jeszcze momenty powątpiewania ,ale nie ma nic lekko.Pozdrawiam was wszystkie.No i jeszce jedno ,dostałam wyższą stawkę w firmie ,wreszcie.
31 maja 2014 22:58 / 1 osobie podoba się ten post
Tol, tol, tol................ i tak trzymaj, osiągniesz jeszcze większe sukcesy z upływem czasu........
01 czerwca 2014 20:43 / 6 osobom podoba się ten post
Witam kochane ,dzęki za wsparcie.Zaliczyłam dzisiaj kolejny przedmiot i mam trochę luzu ,jeszcze psychologia w czerwcu i pierwszy semestr za mną.Kolejne już nie będą takie lekkie ,więc muszę zbierać przez wakacje energię , a dzięki temu ,że coraz więcej pozytywnych rzeczy się dzieje wokół mnie to wiem ,że będzie coraz lepiej.Jeszcze raz dzięki za wielkie wsparcie i słowa otuchy.Pozdrawiam goraco.
02 czerwca 2014 12:25
Gratuluje dyzio i podwyzki i calej reszty! :)
02 czerwca 2014 16:33 / 4 osobom podoba się ten post
duzy sukces!!
pani stwierdziła, ze mam komunikatywny niemiecki )))
02 czerwca 2014 19:30 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

duzy sukces!!

To tylko patrzeć jak dołączysz do nas "na wyjeżdzie" :)
02 czerwca 2014 19:33 / 2 osobom podoba się ten post
nomka

duzy sukces!!

No to teraz krajanko nie masz wyjścia,
czekamy tu na Ciebie!!!
02 czerwca 2014 19:34
ivanilia40

To tylko patrzeć jak dołączysz do nas "na wyjeżdzie" :)

Bardzo mi to samoocenę podniosło, bardzo bardzo :) Liczę, że po 5 lipca wyjadę... a jak wyjdzie? Zobaczymy...
02 czerwca 2014 19:35
scarlet

No to teraz krajanko nie masz wyjścia,
czekamy tu na Ciebie!!!

Ty scarletko w domku zdaje się jesteś, może sie na kawę jakąś kiedyś umówimy, przecież mamy blisko do siebie :)