Nasze małe i duże sukcesy

02 czerwca 2014 19:38
nomka

Ty scarletko w domku zdaje się jesteś, może sie na kawę jakąś kiedyś umówimy, przecież mamy blisko do siebie :)

Z przyjemnością, chociaż zostały mi tylko dwa tygodnie buuuu.........

Czemu czas w PL płynie dwa razy szybciej niż w DE???
02 czerwca 2014 19:40
scarlet

Z przyjemnością, chociaż zostały mi tylko dwa tygodnie buuuu.........

Czemu czas w PL płynie dwa razy szybciej niż w DE???

Ja teraz chora jestem i lezakuję, w weekend szkoła ale przyszły tydzien mam wolny, masz fejsa? Załozyłam i mam adres w profilu, maila zresztą też tam mam, więc jesli będziesz miała ochotę to chcętnie nawet podjadę do Twojego miasta :)
02 czerwca 2014 19:43
nomka

Ja teraz chora jestem i lezakuję, w weekend szkoła ale przyszły tydzien mam wolny, masz fejsa? Załozyłam i mam adres w profilu, maila zresztą też tam mam, więc jesli będziesz miała ochotę to chcętnie nawet podjadę do Twojego miasta :)

Fejsa nie mam, ale przyszły tydzień ok, zapraszam na ryneczek w Ostrowie na kawkę.
Może Biadkowianka też by się przyłączyła.
02 czerwca 2014 19:49 / 1 osobie podoba się ten post
zamałpowałam do Cię scarlet ;)
04 czerwca 2014 20:38
Gratulacje nomka.
Wiem jaka to radość kiedy zostaniesz doceniona.tylko nie spoczywaj na laurach, bo warto cały czas nad jezykiem pracować.Powodzenia.
05 czerwca 2014 14:28 / 11 osobom podoba się ten post
Dzisiaj byłam z moją Damą u fryzjera.Przy mnie przyszło pięć klijentek z takim podwoziem i urodą ,że oczy zamykac.Kiedy wracałaśmy do domu, powiedziałam to Damie , a Ona przytakiwała i zapytała mi się czy Polki są grube.Odpowiedziałam,że też są ale jakoś bardziej proporcjonalne.A on na to,że dużo Niemców wybiera Polki za żony- dlaczego? Odpowiedziałam: po 1 : są ładne, po 2: pracowite,po3 : mają coś w sobie nie takie babochłopy, po 4: dobrze gotują i pieką, po 5 : są atrakcyjne i i w łóżku taką jazdę dają chłopom,że aż iskry idą.Dama na mnie popatrzyła i zapytała; to ty też taki seks uprawiasz?.Odpowiedziałam : oczywiscie ,że tak, po takim długim poście to się szaleje pomimo 55 lat- oj, chyba z mieni zdanie o mnie i pomyśli oj, oj, nie przystoi!! A co nie przystoi jak chłopu jeszcze stoi, wiadomo jak długo???zbereznica ze mnie )
05 czerwca 2014 14:30 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Dzisiaj byłam z moją Damą u fryzjera.Przy mnie przyszło pięć klijentek z takim podwoziem i urodą ,że oczy zamykac.Kiedy wracałaśmy do domu, powiedziałam to Damie , a Ona przytakiwała i zapytała mi się czy Polki są grube.Odpowiedziałam,że też są ale jakoś bardziej proporcjonalne.A on na to,że dużo Niemców wybiera Polki za żony- dlaczego? Odpowiedziałam: po 1 : są ładne, po 2: pracowite,po3 : mają coś w sobie nie takie babochłopy, po 4: dobrze gotują i pieką, po 5 : są atrakcyjne i i w łóżku taką jazdę dają chłopom,że aż iskry idą.Dama na mnie popatrzyła i zapytała; to ty też taki seks uprawiasz?.Odpowiedziałam : oczywiscie ,że tak, po takim długim poście to się szaleje pomimo 55 lat- oj, chyba z mieni zdanie o mnie i pomyśli oj, oj, nie przystoi!! A co nie przystoi jak chłopu jeszcze stoi, wiadomo jak długo???zbereznica ze mnie )

Najbardziej mi się spodobało " co nie przystoi jak chłopu jeszcze stoi" - ale się uśmiałam ;-))))))))))  
05 czerwca 2014 14:46 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Najbardziej mi się spodobało " co nie przystoi jak chłopu jeszcze stoi" - ale się uśmiałam ;-))))))))))  

Wiesz, mój stary za 4 dni kończy 62lata, więc w tym wieku to trzeba instrument stroić tydzień, aby zagrać godzinkę, a ja jak stara kózka i głowka już nie boli w łóżku- oj lecę bo Dama wstała - do wieczora:)
05 czerwca 2014 17:07 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Wiesz, mój stary za 4 dni kończy 62lata, więc w tym wieku to trzeba instrument stroić tydzień, aby zagrać godzinkę, a ja jak stara kózka i głowka już nie boli w łóżku- oj lecę bo Dama wstała - do wieczora:)

A ja myślałam, że Ty do tego instrumentu lecisz a nie do leciwej damy. No ale na starość różny rodzaj miłości przed człowiekiem staje otworem ;-)))))
05 czerwca 2014 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

A ja myślałam, że Ty do tego instrumentu lecisz a nie do leciwej damy. No ale na starość różny rodzaj miłości przed człowiekiem staje otworem ;-)))))

Może poleciałabym do innego istrumentu,ale patrząc na małe noski sąsiadów i urodę daję na luz::)chociaż jak mówi przysłowie: nie wielkość przyrodzenia, lecz sztuka uwodzenia :) ale tu nikt mnie nie uwodzi, więc zostanę przy starego nochalu.A z miłością jest jak z chlebem, jaki masz taki jjesz.
06 czerwca 2014 00:17
michasia

I pomysleć ,że jak miałyśmy nascie lat wydawało się nam ,że nasi rodzice "tego" nie robią:):):)A już nasze babcie i dziadkowie.......ooooo ,to sie w ogóle w głowie nie mieściło:):):)A tu proszę ino się seksią i seksią:):):)
06 czerwca 2014 00:21
kasia63

I pomysleć ,że jak miałyśmy nascie lat wydawało się nam ,że nasi rodzice "tego" nie robią:):):)A już nasze babcie i dziadkowie.......ooooo ,to sie w ogóle w głowie nie mieściło:):):)A tu proszę ino się seksią i seksią:):):)

Mnie się nie wydawało, bo przypadkiem przyłapałam. Ale miałam traumę ;)
06 czerwca 2014 00:31 / 5 osobom podoba się ten post
sukcesy....że wciąż zaglądam na forum,że nie zwariowałam przez ostatni miesiąc,że nadal wierzę w drugiego człowieka,że mój telefon od kilku dni jest czerwony od propozycji wyjazdu ( najlepsze są te za 1000 e :-D...ech ta tania siła robocza i tłumaczenie...ale proszę pani stawka zależy od poziomu języka..a kiedy język jest ok mówią...proszę pani, ale to lekki przypadek itd. itp...żenada),że wreszcie po tak długim czasie marzeń wyjeżdżam do Szwajcarii i żeby nie wiem jak było żle, zostaje tam i już.Najwyżej przykuję się do jakiegoś lodowca.Serdecznie dziękuję kilku osobom z tego forum, które mnie wspierały dzielnie w trudnych chwilach zwątpienia.Może znajomości wirtualne, ale uczucia bezinteresowne i takie babskie.Dziewczy - adresatki wiedzą które - jestem niezmiernie wdzięczna i powinnam te ostatnie zdanie napisać w podziękowajkach.I love you more!
06 czerwca 2014 08:10 / 6 osobom podoba się ten post
Moim sukcesem jest,ze po trzech latach pracy,koncze z praca na wyjazdach))) moj ostatni pobyt do konca czerwca.Od lipca zaczynam prace tez jako opiekunka ale jako dochodzaca,8 godzin i za te same pieniadze co na wyjazdach ))
06 czerwca 2014 08:20 / 1 osobie podoba się ten post
dorothea41

Moim sukcesem jest,ze po trzech latach pracy,koncze z praca na wyjazdach:-)))) moj ostatni pobyt do konca czerwca.Od lipca zaczynam prace tez jako opiekunka ale jako dochodzaca,8 godzin i za te same pieniadze co na wyjazdach :-)))

łał w Polsce?? no to ogromniaste gratulacje i powodzenia ;))) Ps. Trzymam kciuki za bezstresowy pierwszy dzień w pracy ;))))))))))))))))))))))))))))))