Ty scarletko w domku zdaje się jesteś, może sie na kawę jakąś kiedyś umówimy, przecież mamy blisko do siebie :)
Ty scarletko w domku zdaje się jesteś, może sie na kawę jakąś kiedyś umówimy, przecież mamy blisko do siebie :)
Z przyjemnością, chociaż zostały mi tylko dwa tygodnie buuuu.........
Czemu czas w PL płynie dwa razy szybciej niż w DE???
Ja teraz chora jestem i lezakuję, w weekend szkoła ale przyszły tydzien mam wolny, masz fejsa? Załozyłam i mam adres w profilu, maila zresztą też tam mam, więc jesli będziesz miała ochotę to chcętnie nawet podjadę do Twojego miasta :)
Dzisiaj byłam z moją Damą u fryzjera.Przy mnie przyszło pięć klijentek z takim podwoziem i urodą ,że oczy zamykac.Kiedy wracałaśmy do domu, powiedziałam to Damie , a Ona przytakiwała i zapytała mi się czy Polki są grube.Odpowiedziałam,że też są ale jakoś bardziej proporcjonalne.A on na to,że dużo Niemców wybiera Polki za żony- dlaczego? Odpowiedziałam: po 1 : są ładne, po 2: pracowite,po3 : mają coś w sobie nie takie babochłopy, po 4: dobrze gotują i pieką, po 5 : są atrakcyjne i i w łóżku taką jazdę dają chłopom,że aż iskry idą.Dama na mnie popatrzyła i zapytała; to ty też taki seks uprawiasz?.Odpowiedziałam : oczywiscie ,że tak, po takim długim poście to się szaleje pomimo 55 lat- oj, chyba z mieni zdanie o mnie i pomyśli oj, oj, nie przystoi!! A co nie przystoi jak chłopu jeszcze stoi, wiadomo jak długo???zbereznica ze mnie )
Najbardziej mi się spodobało " co nie przystoi jak chłopu jeszcze stoi" - ale się uśmiałam ;-))))))))))
Wiesz, mój stary za 4 dni kończy 62lata, więc w tym wieku to trzeba instrument stroić tydzień, aby zagrać godzinkę, a ja jak stara kózka i głowka już nie boli w łóżku- oj lecę bo Dama wstała - do wieczora:)
A ja myślałam, że Ty do tego instrumentu lecisz a nie do leciwej damy. No ale na starość różny rodzaj miłości przed człowiekiem staje otworem ;-)))))
Dzisiaj byłam z moją Damą u fryzjera.Przy mnie przyszło pięć klijentek z takim podwoziem i urodą ,że oczy zamykac.Kiedy wracałaśmy do domu, powiedziałam to Damie , a Ona przytakiwała i zapytała mi się czy Polki są grube.Odpowiedziałam,że też są ale jakoś bardziej proporcjonalne.A on na to,że dużo Niemców wybiera Polki za żony- dlaczego? Odpowiedziałam: po 1 : są ładne, po 2: pracowite,po3 : mają coś w sobie nie takie babochłopy, po 4: dobrze gotują i pieką, po 5 : są atrakcyjne i i w łóżku taką jazdę dają chłopom,że aż iskry idą.Dama na mnie popatrzyła i zapytała; to ty też taki seks uprawiasz?.Odpowiedziałam : oczywiscie ,że tak, po takim długim poście to się szaleje pomimo 55 lat- oj, chyba z mieni zdanie o mnie i pomyśli oj, oj, nie przystoi!! A co nie przystoi jak chłopu jeszcze stoi, wiadomo jak długo???zbereznica ze mnie )
I pomysleć ,że jak miałyśmy nascie lat wydawało się nam ,że nasi rodzice "tego" nie robią:):):)A już nasze babcie i dziadkowie.......ooooo ,to sie w ogóle w głowie nie mieściło:):):)A tu proszę ino się seksią i seksią:):):)
Moim sukcesem jest,ze po trzech latach pracy,koncze z praca na wyjazdach:-)))) moj ostatni pobyt do konca czerwca.Od lipca zaczynam prace tez jako opiekunka ale jako dochodzaca,8 godzin i za te same pieniadze co na wyjazdach :-)))