łał w Polsce?? no to ogromniaste gratulacje i powodzenia ;))) Ps. Trzymam kciuki za bezstresowy pierwszy dzień w pracy ;))))))))))))))))))))))))))))))
łał w Polsce?? no to ogromniaste gratulacje i powodzenia ;))) Ps. Trzymam kciuki za bezstresowy pierwszy dzień w pracy ;))))))))))))))))))))))))))))))
No nie w Polsce!! Wiaze sie z przenosinami do De,ale zawsze chcialam sie tu przeniesc.W Polsce nic mnie nie trzyma.Tu mam rodzine,dobrze sie czuje w De,jezyk perfekt ,jest okazja to....czemu nie ?
Moim sukcesem jest,ze po trzech latach pracy,koncze z praca na wyjazdach:-)))) moj ostatni pobyt do konca czerwca.Od lipca zaczynam prace tez jako opiekunka ale jako dochodzaca,8 godzin i za te same pieniadze co na wyjazdach :-)))
No nie w Polsce!! Wiaze sie z przenosinami do De,ale zawsze chcialam sie tu przeniesc.W Polsce nic mnie nie trzyma.Tu mam rodzine,dobrze sie czuje w De,jezyk perfekt ,jest okazja to....czemu nie ?
Moim sukcesem jest,ze po trzech latach pracy,koncze z praca na wyjazdach:-)))) moj ostatni pobyt do konca czerwca.Od lipca zaczynam prace tez jako opiekunka ale jako dochodzaca,8 godzin i za te same pieniadze co na wyjazdach :-)))
No idealnie na pierwszy wyjazd :)
No i jade.... jutro :) na tydzien :) 39624 Kalbe/Milde
a moze z którąś z Was się wymieniam?
Gratuluję, a z drugiej strony szkoda, ze się nie spotkamy.
O,tylko na tydzień,czemu tak dziwnie.Ja raz pojechlam na 2 tyg tylko,bo stalej opiekunce zmarła mama no i musiala zajac sie pogrzebem.Zanim sie tam dobrze rozejrzalam,to juz powrót.I jednak stwierdzilam ze takie krociutkie wyjazdy troche bez sensu,jak juz sie mam tłuc sindbadem ponad 1000 km,to juz niech mi chociaz przez miesiac tyłek odpocznie.
A ja właśnie dostałam propozycję pracy w Żarach w kasynie, pracuje się od 8-22 na drugi dzień to samo, po tych 2 dniach masz 2 dni wolnego a potem dwa dni od 22-8. Praca na normalną umowę, 2000 na ręke plus dodatki i napiwki. I tak sobie myślę, że jak wróce to złoże tam podanie i spróbuje przez 2 miesiące. Zobaczymy.