Tak ta rodzina jest troche inna Mimo wszystko nie mam wątpliwości że na referencjach podpiszą się nie tylko imieniem:-)

Tak ta rodzina jest troche inna Mimo wszystko nie mam wątpliwości że na referencjach podpiszą się nie tylko imieniem:-)
Myślę że czasem opiekunki zwykłe podziękowania od rodziny uważają za referencje.A to jednak nie to samo!
O, mylisz się.Taka kartka z podziękowaniem to nawet więcej niz szablonowe referencje:)Takich mam trzy,napisanych nie na "odwal się" i mówią one więcej o mojej pracy z PDP niż te te klasyczne referencje /pracowała od/do ,gotowała,kąpała,karmiła itp"
No widzisz a ja kartki z kwiatuszkiem gdzieś zapodziałam natomiast referencje mam pięknie posegregowane w teczce oraz w komputerze ich kopię:-)
Też mam:)Ale najbardziej cenię sobie kartkę,własciwie to papier listowy z papeterii,gdzie jest m.in.napisane "za dwa lata ciężkiej pracy z tak trudną osobą, jak moja ciocia..."A to była moja najfajniejsza sztela u babuszki w K.:):):)
Chyba , że kłamiesz. Piszesz , że jesteś w pracy to wierzę, że jesteś. A jak sie uprę to nawet poszukam gdzie jesteś, bo tez piszesz. Czy trzeba być zakręconym?
Piszemy kiedy jedziemy do domu , kiedy wracamy , odliczmy dni , podajemy kody - dziwisz się ?
Napisałas ja wiem kto w pracy kto w domu a ja nie pamiętam kto jeszcze w domu kto w pracy jest tyle osób tak szybko to wszystko mija więc się gubie :) a kłamać no wiesz to tez trzeba umiec i o tym pamietać :)
Ja też mam przepiękne , ale bez numeru telofonu , gdyby w razie " w " ktos zażądał mam pozwolenie na podanie . ......Berdi , kochana Ty moja , znaczy się nam z pysków dobrze patrzy ( czyt. jesteśmy miłe ) i wierzą nam na slowo , że to nie my sobie wyprodukowałyśmy dla własnego ego :-)....Musimy tylko wiedzieć , że u Emilii takie referencje będa guzik warte , ale nic to , najwyżej uzyjemy je sobie jak byśmy miały kłopot z zakupoem papieru toaletowego :-)...Oświadczam , że na razie takowy papier posiadam , ale jak pokazałam Magdzie do kamerki to sie zgorszyła , że bezczeszczę swojego awatarka , bo na nim widnieje pingwinek :-):-):-)...znaczy się pingwinki są do ............niej :-)
Emilia przerzuciła się na koordynowanie opiekunkami? Chyba mnie coś ominęło:)
Ja też mam przepiękne , ale bez numeru telofonu , gdyby w razie " w " ktos zażądał mam pozwolenie na podanie . ......Berdi , kochana Ty moja , znaczy się nam z pysków dobrze patrzy ( czyt. jesteśmy miłe ) i wierzą nam na slowo , że to nie my sobie wyprodukowałyśmy dla własnego ego :-)....Musimy tylko wiedzieć , że u Emilii takie referencje będa guzik warte , ale nic to , najwyżej uzyjemy je sobie jak byśmy miały kłopot z zakupoem papieru toaletowego :-)...Oświadczam , że na razie takowy papier posiadam , ale jak pokazałam Magdzie do kamerki to sie zgorszyła , że bezczeszczę swojego awatarka , bo na nim widnieje pingwinek :-):-):-)...znaczy się pingwinki są do ............niej :-)
Przeciez to nie jest wazne, co u mnie jest warte, a co nie. Po prostu jak czytam laurke podpisana tylko i wylacznie imieniem - no to mam prawo nie przyjac tego "na wiare".