Sukienka śliczna, mnie się podoba
Sukienka śliczna, mnie się podoba
Wiem Bożenka, o czym piszesz. Jak pierwszy raz musiałam kupić bilet w automacie, bo kasy były jeszcze nieczynne, to też samej mi się nie udało.
Pewien Pan- rodowity Niemiec -sam się zaoferował z pomocą, obserwując moje poczynania i nie dość, że mnie biletu nie kupił, to sobie też nie i na koniec ze złości skopał automat:-))). Pomógł mi uroczy Turek;-).
Orim, po prawie 12-tu godzinach jazdy Sindbadem, 40 km pieszo to o całe 40 za dużo:-).
Jak się ubieracię na święta?Ja z Babcią idziem(prawdopodobnię)1dnia świąt na szampana do znajomych,a drugiego do innych znajomych w gości. Co sądzicie o tej sukience?
Czasem tak wyjdzie , że jak pracujemy dłużej i chcemy utrzymac pracę trzeba święta poswięcić.Znam takie osoby ,które szukaja pracy na święta ,bo więcej kasy-głupota.
Jak kiedys byłam , to przez cały Adweny PDP mówił ,że wieczerzę wigilijną przygotuje jego córka i przywiezie .
Nadeszła Wigilia i córeczka przywiozła gulasz z pieczarkami i groszkiem zielonym i paczke makaronu do ugotowania.To była cała kolacja .
Ja jak bym przewidziała ,że nic nie będzie odświętnego to zrobiłam na obiad barszczyk z uszkami ,rybe ,kapustę i ziemniaki.Ciasto tez upiekłam.
To były bardzo smutne święta dla mnie .
Wiem Bożenka, o czym piszesz. Jak pierwszy raz musiałam kupić bilet w automacie, bo kasy były jeszcze nieczynne, to też samej mi się nie udało.
Pewien Pan- rodowity Niemiec -sam się zaoferował z pomocą, obserwując moje poczynania i nie dość, że mnie biletu nie kupił, to sobie też nie i na koniec ze złości skopał automat:-))). Pomógł mi uroczy Turek;-).
Orim, po prawie 12-tu godzinach jazdy Sindbadem, 40 km pieszo to o całe 40 za dużo:-).
Hej hej !!! Witamy okres przedświąteczny.
Hej hej !!! Witamy okres przedświąteczny.
to juz adwent haha
To dla tych którzy szukaja tematów świątecznych.
to juz adwent haha