Pewnie samotny:)
Pewnie samotny:)
A co on się tak zbulwersował?
Instukcja lalki gumowej.
Palenie w czasie uzywania, grozi odlotem na Marsa.
No, odważne dziewczyny i chłopaki, zapraszam na skejpa ( w profilu) a chetnych nie ma ?? Tam sie mozna lepiej poznac i nieco zwierzyc, Tutaj to mozna pożartować :)
My to chociaz przyjaciela z walizki wyciągniemy :)A jak radza sobie panowie - opiekunowie?????Też w walizce wożą do D gumową przyjaciółkę?:)Czy zostawiaja buzujace hormony w domu?O koledze Miśku nie mówie bo on ma pania Misiowa na codzień ale np.Ty,Robercie????Tak byś bardzo chciał wiedzieć jak my rozwiązujemy problem a sam to co? Nie pochwalisz sie?:):):))
No tak,i po kiego grzyba ja sie wypowiadałem,masz teraz chłopie,tłumacz się jak sobie radzisz z hormonami. No wiec u mnie jest tak,że jak już tak hormony buzują to... biorę sprawę w swoje ręce i idę...Pobiegać. tak z 10 km i jest ok,naprawdę. I tak nikt nie uwierzy.
Nie wiedzialam,że to się teraz nazywa "pobiegać":):):):):)Hi hi hi -oczywiście,że nikt nie uwierzy:)
a ja wierze:)
a myslalyscie kiedys na odwrot? co robia nasi mezowie,przyjaciele itd itp jak nas nie ma......jak wytrzymuja rozlake z nami?
Jak bardzo nieco lepiej chcesz się poznawać? Co Ty kombinujesz?
Jak bardzo nieco lepiej chcesz się poznawać? Co Ty kombinujesz?
No, Laleczki moje, ja nie gryzę, a pale tylko elektryka:) Dzwonić !!!@#$%^