Kasiu, dla Ciebie medal za odwagę i bukiet kwiatów za fajne pogaduchy :)))
Kasiu, dla Ciebie medal za odwagę i bukiet kwiatów za fajne pogaduchy :)))
No dobra, panie-nielaleczki pokornie przepraszam...Poniosło mnie ?
Powiem ci że kiedys ktos mnie nazwal "mała"...ty wiesz jak sie cieszyłam?
A mi tam się podoba Laleczko,panie to w 45r wyjechały do Paryża
Powiem ci że kiedys ktos mnie nazwal "mała"...ty wiesz jak sie cieszyłam?
I panowie.
"Gdy naród do boju wystąpił z orężem,panowie o czynszach radzili.Gdy naród zawołał: "umrzem lub zwyciężym!"panowie w stolicy bawili.
O, cześć wam panowie, magnaci,za naszą niewolę, kajdany,o, cześć wam książęta, hrabiowie, prałaci,za kraj nasz krwią bratnią zbryzgany.
Ja nie będe ryzykowac, bo mogę dostac po łbie łopatką, którą ponoć zawsze masz przy sobie :)))
No do mnie żadna tak nie mówiła, ale do mojego...hmmm ;) No i wkońcu 180 cm sie ma.
Wzrostu, oczywista ;)
Asik, a Ty co tak na patriotyczna nutę?
Melduję moje drogie ,że spędziłam z Prowincjuszem bardzo sympatyczny wieczór:):):)Pierwszy i na pewno nie ostatni,bo sympatyczny z niego gość:):):)A co niektóre to zaraz "kombinujesz".......
No rozumiem ze Wzrostu :))...i wlasnie przy moim 176 to był komplement :)) Łopatka słuzy mi przede wszystkim do kopania albo zasypywania ale...wiesz? Nawet nie pomyslałam że moze miec inne zastosowanie. No teraz naprawde sie boj :))
To będzie trzeba się ustawić w kolejce do Prowincjuszka:) Dień dobry!!!!
Melduję moje drogie ,że spędziłam z Prowincjuszem bardzo sympatyczny wieczór:):):)Pierwszy i na pewno nie ostatni,bo sympatyczny z niego gość:):):)A co niektóre to zaraz "kombinujesz".......
Szczesciarz z tego Prowincjusza. Kasiu zapraszam do mnie na pogaduchy, skype: sunmenrobert.
Szczesciarz z tego Prowincjusza. Kasiu zapraszam do mnie na pogaduchy, skype: sunmenrobert.