właśnie...nie jestem zdesperowana żeby na to sie zgodzić , na rok ? chyba zwariował
właśnie...nie jestem zdesperowana żeby na to sie zgodzić , na rok ? chyba zwariował
A klauzula 183 dni?
A co to jest? Wcinam się w temat bo taka dociekliwa się zrobiłam ostatnio...
Dzisiaj pojawia się ogłoszenie na portalu nowej firmy i nowe konto - jako opiekunka tą właśnie firmę poleca (z tego samego numeru IP). Obawiam się że właśnie zorganizowałaś/eś bana dla swojej firmy. Moderator
Wylatujesz! Moderator
a tak od 1 stycznia 2014 wyglada pociag relacji Budapeszt - Berlin .
Basiu,jak moge wstawic zdjecie,stale mi wychodzi,ze za duze!
U mnie troszke inaczej to wyglada.Z jednej strony jest wiecej niemieckich rodzin ktore wola kobiete do opieki,a z drugiej strony czasami licza sie z tym ze babcia czy dziadek samodzielnie sie nie poruszaja i trzeba im w tym pomoc.Wiec rodzina decyduje sie na faceta,bo wiecej "pary" w rekach."Frycowe" jest zawsze lub prawie zawsze.Jednak nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.Jedziesz za mniej ale zdobywasz doswiadczenie i poprawiasz jezyk.Jak dobrze zagadasz dostaniesz od rodziny referencje.Jak juz to wszystko masz to zaczynasz z innego poziomu.
Czyli o referencje muszę indywidualnie wystąpić do rodziny PDP przed końcem mojego kontraktu u PDP, tak?