Czyli o referencje muszę indywidualnie wystąpić do rodziny PDP przed końcem mojego kontraktu u PDP, tak?
Czyli o referencje muszę indywidualnie wystąpić do rodziny PDP przed końcem mojego kontraktu u PDP, tak?
Nieeeeeee,po wyjeżdzie do domu.Bez podania adresu,gdzie ewentualnie rodzina mogłaby wysłac referencje:)
Hogatka, wstałaś dziś lewą nogą? ;-)
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ??????????????Czemu??????????????????????No może czasem przemawia przezemnie ironia,ale nie byłabym 100%kobietą prawda????????????????????????????????????:D;D;D;D;D;D;D;D;D
Przecież widzisz, że biedny Betrojer - świeżynka i chce się wszystkiego od razu nauczyć. A jak jeszcze trafi na stelle bez NETu i nie dopyta potem? Ty też kiedyś byłaś "zieleninką" przecież. :-D
Przecież widzisz, że biedny Betrojer - świeżynka i chce się wszystkiego od razu nauczyć. A jak jeszcze trafi na stelle bez NETu i nie dopyta potem? Ty też kiedyś byłaś "zieleninką" przecież. :-D
??? Do regulaminu biegiem marsz! Moderator
Sugerowałem już w tamtym temacie wybór strony www.google.pl Forum nie jest miejscem pośrednictwa pracy. Moderator
Sugerowałem już w tamtym temacie wybór strony www.google.pl Forum nie jest miejscem pośrednictwa pracy. Moderator
Trudno podjąc za kogoś decyzję jak ktoś ma trudną sytuację to jedzie za niewielkie pieniądze jednak jest to polska rodzina wolała bym być ostrożna,bo spotykało się już różne sytuacje w takich rodzinach.Decyzja trudna sama musi zdecydować życzę powodzenia
No właśnie ,ja myślę podobnie.
Jeżeli chodzi o naukę języka , to może by się coś nauczyła , bo pdp mówi po polsku i niemiecku.
Ciężko cos poradzić w tej sytuacji, a ona potrzebuje pracy i pieniędzy.Najgorsze jest to ,że tam jest kilka chętnych ,a rodzina czuje sie pewnie ,jakie dobrodziejstwo czynią dla rodaczek.
Trudno podjąc za kogoś decyzję jak ktoś ma trudną sytuację to jedzie za niewielkie pieniądze jednak jest to polska rodzina wolała bym być ostrożna,bo spotykało się już różne sytuacje w takich rodzinach.Decyzja trudna sama musi zdecydować życzę powodzenia
Drogi moderatorze, co zrobiłam żle???? nie podaje żadnych danych , nie proszę o nazwę firmy ,nie proszę o poszukanie pracy , więc czegoś nie rozumię .Proszę mi napisać co panu się nie podoba.Co mam szukać w www.google.pl Życzę miłej pracy .
W punkcie 2 regulaminu forum jest jasno napisane co mi się nie podoba. Jak szukasz pracy dla koleżanki, to rozpocznij od wujka google. Na tym forum są jasne zasady i dział z ogłoszeniami również. Moderator