Mam za sobą już pracę jako opiekun.Pracowałem w Austrii jako opiekun. Ostatnio pracowałem w innym zawodzie, lecz chcę znowu wyjechać do opieki. Czy są firmy które polecacie? gdzie rekrutacja z niemieckiego nie jest na poziomie perfekt. Pozdrawiam
Mam za sobą już pracę jako opiekun.Pracowałem w Austrii jako opiekun. Ostatnio pracowałem w innym zawodzie, lecz chcę znowu wyjechać do opieki. Czy są firmy które polecacie? gdzie rekrutacja z niemieckiego nie jest na poziomie perfekt. Pozdrawiam
Wszystkie firmy przyjmuja facetow.jak tylko maja takie zlecenie od posrednika.Tu nie ma sentymentow liczy sie kasa.Rodzina chce faceta to firma na glowie stanie aby nie stracic swojej dzialki z tego.Wszystkie firmy sprawdzenie jezyka prowadza rowniez podobnie - rozmowa telefoniczna.Nie jest powiedziane ze musi byc super.Wystarczy komunikatywny.Wiec skladaj aplikacje wszedzie do kazdej firmy i zobaczysz ktora sie odezwie
Pracowałem w Vils, Tirol
Pracowałem w Vils, Tirol
"Przedstawilem" cie na forum kolezanka.Teraz sobie radz ha ha.Jak sobie z nimi poradzisz ( bardzo fajne rozrabiaki) to znalezenie pracy to juz bajka hi hi
haha orim rozbawięłs mnie tym"przedstawiłem" Cie koleżanka hahah
on sam sie przedstawiłm nam i zaprezentował:)kujawiaka zatańczył haha
Przedstawilem - bo napisalem ze jest w "na wyjezdzie" Kujawiaka tanczył ha ha Gdzie ???? kacha ty juz masz pomrocznosc jasna hihi tj.teraz juz widzisz tylko wlasny dom
jak to gdzie?:)))))na forum:))niewidziałes haha orimku bardzo Cie lubie:))wiesz,ze ja jak ty mam ta sama pomrocznośc i widze tylko swój domek tak jak ty(ale na szczęście jeszcze Niemcy mi sie niepodobaja hahaha)tak jak tobie Niemki:)
Bez przesady Napisalem ze zaczynaja sie podobac hihi poza tym jestem w rejonie gdzie jest duzo rosjan wiec i sporo ladnych dziewczyn
Orimku niezłośc sie juz:))
Może poleciłybyście jakąś solidną agencję? Jeżdżę do Niemiec od 8 lat, język myślę znam dobrze, oczywiście nie genialnie, ale dobrze, żeby zrozumieć i powiedzieć wszystko co chcę, konkretnie i gramatycznie. Niedawno zgłosiłam się do pewnej agencji, wypełniłam dokumenty i po chwili zadzwonił telefon, pani zadawała mi pytania po niemiecku w jakichś strasznie skomplikowanych czasach, słownictwo było tak dziwne, że nie wiedziałam czy ona na pewno mówi w tym języku. Zdałam na 31% i zaproponowano mi 9500. Zrezygnowałam, bo nawet w naszym ojczystym języku można kogoś zagiąć jak sie czlowiek uprze.
Fajnie, że ta strona istnieje, duzo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Pozdrawiam wszystkich cieplutko.