...Orchideo kochana mam Cie wsrod znajomych... chcialam zajrzec na Twoj profil... by sprawdzic ile masz lat... i wyskakuje mi... ze takiej strony nie znaleziono... czyzbys cos pomieszala;)))
...Orchideo kochana mam Cie wsrod znajomych... chcialam zajrzec na Twoj profil... by sprawdzic ile masz lat... i wyskakuje mi... ze takiej strony nie znaleziono... czyzbys cos pomieszala;)))
Witam :) Sytuacja rodzinna zmusiła mnie do poważnego przemyślenia pomysłu podjęcia pracy jako opiekunka. Wiem, że jestem za młoda i nie mam doświadczenia ( Chociaż przez 1,5 roku zajmowałam się chorą babcią ). Ze znajomością języka też u mnie ciężko, ale jeżeli pójdę na jakiś sensowny kurs dla opiekunek i przyswoję niezbędną podstawę języka, to czy mam szansę na znalezienie pracy? Bardzo mi na tym zależy i jestem zdeterminowana żeby to osiągnąć, ale na każdym kroku słyszę, że jestem za młoda i sznse są zerowe...
Przepraszam za pomyłkę w temacie miało być JAKAKOLWIEK* :)
nie no coty 1 co prawda mi w nocy wszedl do pokoju ale to juz gdzies pisalam inny przy wizytach w kibelkubawil sie.......z cewnikiem w srodku i nie mial zamiaru przestac jak sie do lazienki wchodzilo i to nie tylko przy mnie..............