Co wolno Opiekunowi ?

07 kwietnia 2014 10:01 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Tak nie było one były świeżynki i usługi seksualne oferowały, ponieważ pan im powiedział że tak dużo płaci agencji że to jest wliczone. Mnie też tak mówił. On potrzebował ręcznej roboty :). Nie nazwę tego brzydko i tych kobiet też. Jedną widziałam i na pewno była ładna i młodai przekazywała mi zmianę i dokładnie powiedziała co musiała robić. Pan chciał tylko do 35 lat kobitki a ja stara i nieładna wyga trafiłam tam na zastępstwo tylko.

No nie wierze,dolaczam do Kasi to zart,powiedz bo sie zagotowalam...
07 kwietnia 2014 10:01
MeryKy

Tak nie było one były świeżynki i usługi seksualne oferowały, ponieważ pan im powiedział że tak dużo płaci agencji że to jest wliczone. Mnie też tak mówił. On potrzebował ręcznej roboty :). Nie nazwę tego brzydko i tych kobiet też. Jedną widziałam i na pewno była ładna i młodai przekazywała mi zmianę i dokładnie powiedziała co musiała robić. Pan chciał tylko do 35 lat kobitki a ja stara i nieładna wyga trafiłam tam na zastępstwo tylko.

Nie wierze !!!! Przekracza wszelkie granice mojej teoretycznej wytrzymalosci !
07 kwietnia 2014 10:02
Evvex

No nie wierze,dolaczam do Kasi to zart,powiedz bo sie zagotowalam...

Ja też byłam na tej stelli zagotowana i psychicznie wykończona :( Już wcześniej o tym pisałam! Ja nie żartuje!
07 kwietnia 2014 10:07
MeryKy

Ja nie zartuje ja mam nawet filmik nagrany :( Z działalności tego pana.
A w Niemczech mnie już nic nie zdziwi? Warto przeczytać:  http://natemat.pl/62535,asystent-seksualny-osob-niepelnosprawnych-czyli-prostytucja-pod-szyldem-pomocy-spolecznej

Czytalam. Ostatnio na ten temat bylo troche artykulow. Fakt pozostaje faktem, ze jest to duzy problem, o ktorym w PL wcale sie nie mowi. Czy ten sposob jest dobry - nie wiem, jest w miare sensowny. "Nawrocenie" prostytutek wcale nie jest ot, takie sobie latwe, moze to wcale nie taka glupia idea? Moga zarabiac, ale i moga w pewien sposob poczuc dowartosciowanie. To, jak wzwykle, moja osobista refleksja.
07 kwietnia 2014 10:08
emilia

Nie wierze !!!! Przekracza wszelkie granice mojej teoretycznej wytrzymalosci !

Przecież zgłosiłam to firmie i nie mieli kogo akurat dać na zastępstwo. I właściwie chyba tak potraktowały moje słowa jak wy? I niemiecka i polska koordynatorka. A polska to nawet mi powiedziała przecież panią nie zgwałcił, więc o co chodzi? Ja sie facetowi nie dałam wkręcić ale dzień w dzień powtarzał, (powtarzał to delikatnie powiedziane, on ryczał)  że poprzedniczki to robiły i ja też muszę.Oczywiście że wybuchł skandal a rodzina sie wystraszyła że ich podam do sądu.

A teraz lece pieskowi żarełko zrobić. Pół godziny po spacerku minęło.

07 kwietnia 2014 10:09 / 2 osobom podoba się ten post
Mery- zachodzę w głowę jak to możliwe ,że one się tak posłusznie godziły na te praktyki PDP.Napisałas ,że był przez firme ,więc raczej nie zgłaszały tego jak rozumiem ,bo chyba firma jakos by zareagowała,no i nie były swieżynki-nie rozumiem.....Żadna sie nie zbuntowała???? Dno totalne,obrzydlistwo......
Doczytałam dalej-koordynatorka jak taka spolegliwa to mogla sama tam jechac -te to też!!! dla prowizji wszystko gotowe zrobić........
07 kwietnia 2014 10:11 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Przecież zgłosiłam to firmie i nie mieli kogo akurat dać na zastępstwo. I właściwie chyba tak potraktowały moje słowa jak wy? I niemiecka i polska koordynatorka. A polska to nawet mi powiedziała przecież panią nie zgwałcił, więc o co chodzi? Ja sie facetowi nie dałam wkręcić ale dzień w dzień powtarzał, (powtarzał to delikatnie powiedziane, on ryczał)  że poprzedniczki to robiły i ja też muszę.Oczywiście że wybuchł skandal a rodzina sie wystraszyła że ich podam do sądu.

A teraz lece pieskowi żarełko zrobić. Pół godziny po spacerku minęło.

Zle sie wyrazilam, przepraszam. Chodzilo mi o to, ze trudno mi uwierzyc, ze sa takie opiekunki, ktore wykonuja te szczegolne obowiazki ! Oczywiscie, ze wierze, ze takie sytuacje ze strony PDP istnieja, ale, jeny, my nie od tego ...
07 kwietnia 2014 10:19
500 ojro za usługe zażądać to się "dziadowi" odechce amorów...
07 kwietnia 2014 10:27 / 2 osobom podoba się ten post
nomka

a jak da te 500 e?
07 kwietnia 2014 10:28 / 3 osobom podoba się ten post
nomka

Nigdy w zyciu !!! Nawet zartem !!!
07 kwietnia 2014 10:29
ania52

a jak da te 500 e?

No tak.. w pierwszej chwili wydało mi się to absurdalną sumą ale kto ich tam wie... proponuję dopisać zero, no chyba tyle to już nie da rady, co?
07 kwietnia 2014 10:30 / 2 osobom podoba się ten post
świeżynka czy nie, ktoś zdrowo myślący nie dałby sobie wmówić że to jest w obowiązkach
07 kwietnia 2014 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

No tak.. w pierwszej chwili wydało mi się to absurdalną sumą ale kto ich tam wie... proponuję dopisać zero, no chyba tyle to już nie da rady, co?

no i tak do konca nie wiadomo co w takim demencyjnym mozgu siadzi/ mysle,ze samo ustalanie wysokosci gratyfikacji pienieznej ozmnacza,ze brana jest pod uwage ewentualna zgoda na takie zachowanie...przeszkoda jet tylko wysokosc honorarium...
07 kwietnia 2014 10:43 / 1 osobie podoba się ten post
Idealnie by było gdyby takie sytuacje nie istniały...
07 kwietnia 2014 10:47 / 2 osobom podoba się ten post
Hmmm a my tu na forum najeżdzałysmy na Olę,ze godzi sie na jedzenie zrzucane z talerza pdp...Jak widać,inne opiekunki sa jeszcze bardziej spolegliwe..seks wliczony w cenę? To ile ten pdp płacił w agencji,i co to za agencja,moze jej nazwa to Sutener Altenpflege