Czy praca Opiekunki ma duży wpływ na życie osobiste?

19 grudnia 2013 10:30
Wiecie co tak to sobie czytam i mozna gdybac,snuc domysly itp.Moze wloze kij w mrowisko ale moze warto aby sobie odpowiedziec na pytanie : wracam do domu bo tesknie i ktos mnie tam kocha czy wracam bo potrzebna jest kasa i musze zmienic ciuchy z letnich na zimowe ???
19 grudnia 2013 10:33
ORIM

Wiecie co tak to sobie czytam i mozna gdybac,snuc domysly itp.Moze wloze kij w mrowisko ale moze warto aby sobie odpowiedziec na pytanie : wracam do domu bo tesknie i ktos mnie tam kocha czy wracam bo potrzebna jest kasa i musze zmienic ciuchy z letnich na zimowe ???

a czy kasa przeszkadza w kochaniu nie draz za gleboko bo mozesz niechcacy prawde odkryc i jak bedzie niezbyt mila to zaboli.i tak nie wiemy do konca dlaczego ta druga osoba z nami jest.ja zawsze wybieram opcje ze z milosci,..
19 grudnia 2013 10:34 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

I czekają i kasa potrzebna i ciuchy trzeba zmienić.
19 grudnia 2013 10:37
mleczko47

Przyznaje racje ....
19 grudnia 2013 10:37
ania52

a czy kasa przeszkadza w kochaniu nie draz za gleboko bo mozesz niechcacy prawde odkryc i jak bedzie niezbyt mila to zaboli.i tak nie wiemy do konca dlaczego ta druga osoba z nami jest.ja zawsze wybieram opcje ze z milosci,..

Ja nie draze. W moim przypadku znam odpowiedz.Tylko kazdy niech sobie zada sam takie pytanie i nie koniecznie musi sie dzielic z odpowiedzia na forum.
19 grudnia 2013 10:38
mleczko47

no to bajka Oby tak dalej
19 grudnia 2013 10:41
dokladnie Samo zycie.Ja sie wlocze po obcych landach juz od 1990 wiec troche jest.Jednak zawsze przez te lata ciagnie mnie do domu chociaz juz nie raz moglam gdzies tam zostac.Za chwastami nie tesknie ha ha
19 grudnia 2013 10:43
ORIM

Ja nie draze. W moim przypadku znam odpowiedz.Tylko kazdy niech sobie zada sam takie pytanie i nie koniecznie musi sie dzielic z odpowiedzia na forum.

Racja Orim nie kazdy musi pisac swoja odpowiedz tu na forum , nikt nikogo do tego nie zmusza . W moim przypadku czekaja dzieciaki i mezus wiem , ze tesknia bardzo . Kasa , wiedomo jest potrzebna ,a najlepiej wydawac kase wspolnie z rodzinka . A co do cichow no to tez trzeba je wymienic .....
19 grudnia 2013 10:46
ORIM

sory ze za drazyciela cie uznalam
19 grudnia 2013 10:48
alinka1339

Racja Orim nie kazdy musi pisac swoja odpowiedz tu na forum , nikt nikogo do tego nie zmusza . W moim przypadku czekaja dzieciaki i mezus wiem , ze tesknia bardzo . Kasa , wiedomo jest potrzebna ,a najlepiej wydawac kase wspolnie z rodzinka . A co do cichow no to tez trzeba je wymienic .....

Wiesz piszac o wymianie ciuchow mialem na mysli taka metafore.Jade wymienic ciuchy bo musze a przy okazji "idylla rodzinna".Chodzi mi o to ze jak ktos sie na czyms takim przylapie to chyba powinien przemyslec pewne rzeczy
19 grudnia 2013 10:52
ORIM

Wiesz piszac o wymianie ciuchow mialem na mysli taka metafore.Jade wymienic ciuchy bo musze a przy okazji "idylla rodzinna".Chodzi mi o to ze jak ktos sie na czyms takim przylapie to chyba powinien przemyslec pewne rzeczy

A teraz rozumiem .....
19 grudnia 2013 11:00
Co ze niby taki wrazliwy i uczuciowy ha ha Nie facet jestem ale przez to tulanie po europie chyba co nieco wiem
19 grudnia 2013 11:02 / 2 osobom podoba się ten post
Zniewiesciał chłopina.
19 grudnia 2013 11:16 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea - w Karpaczu sprawdzimy to namacalnie.
19 grudnia 2013 11:18 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Co tu snuc domysly na co tu odpowiadac..to jest normalny powrot do domu po pracy nez wzgledu na miejsce jej wykonywania.