Czy praca Opiekunki ma duży wpływ na życie osobiste?

19 grudnia 2013 11:18 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Zniewiesciał chłopina.

Nie ma się co dziwić , prawie sam babiniec , a tych męskich rodzynków jak na lekarstwo..........
19 grudnia 2013 11:21
ORIM

Wiecie co tak to sobie czytam i mozna gdybac,snuc domysly itp.Moze wloze kij w mrowisko ale moze warto aby sobie odpowiedziec na pytanie : wracam do domu bo tesknie i ktos mnie tam kocha czy wracam bo potrzebna jest kasa i musze zmienic ciuchy z letnich na zimowe ???

Ja w drugą stronę . ))) Wyjechałam , żeby rzecz jasna , kasę zarobić , a przy okazji nieco odpocząć psychicznie , nabrać dystansu , pewne rzeczy przemyśleć .... Trochę tego jest. )))
19 grudnia 2013 11:30
Andrejka , facetów się nie chwali, hehe.....
19 grudnia 2013 11:58 / 7 osobom podoba się ten post
Ja wyjechałam bo bez pieniędzy nie da się żyć,bo wiele złego wydarzyło się w ostatnim roku w moim życiu, potrzebowałam spokoju, chwili oddechu od problemów, a najbardziej potrzebny był mi czas na przemyślenie wszystkiego i nabranie dystansu do tego co się wydarzyło. Paradoksalnie moje wyjazdy do DE uratowały moje małżeństwo i ocaliły moją rodzinę.
19 grudnia 2013 15:36
ewa14

Ja wyjechałam bo bez pieniędzy nie da się żyć,bo wiele złego wydarzyło się w ostatnim roku w moim życiu, potrzebowałam spokoju, chwili oddechu od problemów, a najbardziej potrzebny był mi czas na przemyślenie wszystkiego i nabranie dystansu do tego co się wydarzyło. Paradoksalnie moje wyjazdy do DE uratowały moje małżeństwo i ocaliły moją rodzinę.

No prosze... bywa i tak, życze zaskakuje! Tym razem pozytywnie :)
19 grudnia 2013 16:05 / 1 osobie podoba się ten post
nowa70

Andrejka , facetów się nie chwali, hehe.....

bo i po co ? Facet to nie kobitka łasa na komplementy i potwierdza co dzien jaka to ona sliczna hihi.Facet sam sie pochawli i nawet za to wypije ha ha
19 grudnia 2013 16:44 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

bo i po co ? Facet to nie kobitka łasa na komplementy i potwierdza co dzien jaka to ona sliczna hihi.Facet sam sie pochawli i nawet za to wypije ha ha

Na zdrowie ! 100 proc. faceta w facecie ! (bez podtekstów , żeby była jasność).. )))))))))))))
20 grudnia 2013 10:45
Hmm.. a ja słyszałam, że od czasu do czasu dobrze jest pogłaskac i pochwalić faceta, połechtać jego ego :P
20 grudnia 2013 10:48
Dorarado

Hmm.. a ja słyszałam, że od czasu do czasu dobrze jest pogłaskac i pochwalić faceta, połechtać jego ego :P

Sa i tacy ktorzy sie nawet o to dopominaja...
20 grudnia 2013 10:58
alinka1339

Sa i tacy ktorzy sie nawet o to dopominaja...

Noo oto wtedy sprawa jest jasna, niewiaodmo co robic z typem macho, ktory sie zapiera i 'niby nie chce' pochwał.
20 grudnia 2013 12:00 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

No bo facet to konstrukcja prosta - dłuższe ramię i krótsze ramię - i schlussss ;-)))  No prototyp przecież, kobieta to już model dopracowany.  Po co mu pochwały jak jeszcze je opacznie zrozumie - hehehe. 
20 grudnia 2013 15:47
Mycha

No bo facet to konstrukcja prosta - dłuższe ramię i krótsze ramię - i schlussss ;-)))  No prototyp przecież, kobieta to już model dopracowany.  Po co mu pochwały jak jeszcze je opacznie zrozumie - hehehe. 

model dopracowany ha ha hihihihi Wc za blisko bawialni,malo stabilna bo nogi sie rozchodza,wszystko podpicowane "tapeta" ha ha ha
20 grudnia 2013 16:25 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

model dopracowany ha ha hihihihi Wc za blisko bawialni,malo stabilna bo nogi sie rozchodza,wszystko podpicowane "tapeta" ha ha ha

hahaha wybacz Orim, teraz wiem, ze praca opiekunki ma duzy wpływ na zycie osobiste, hahahahaha
21 grudnia 2013 11:08
Bo ty jestes swoj chlop hihi tylko z piersiami ha ha Tak trzymaj !!!! Nie chwala nas chwalmy sie sami
22 grudnia 2013 10:29
ORIM

Orimku, proszę Cię, wyjdż już z tej zimnej wody ;-)))