Zniewiesciał chłopina.
Zniewiesciał chłopina.
Wiecie co tak to sobie czytam i mozna gdybac,snuc domysly itp.Moze wloze kij w mrowisko ale moze warto aby sobie odpowiedziec na pytanie : wracam do domu bo tesknie i ktos mnie tam kocha czy wracam bo potrzebna jest kasa i musze zmienic ciuchy z letnich na zimowe ???
Ja wyjechałam bo bez pieniędzy nie da się żyć,bo wiele złego wydarzyło się w ostatnim roku w moim życiu, potrzebowałam spokoju, chwili oddechu od problemów, a najbardziej potrzebny był mi czas na przemyślenie wszystkiego i nabranie dystansu do tego co się wydarzyło. Paradoksalnie moje wyjazdy do DE uratowały moje małżeństwo i ocaliły moją rodzinę.
Andrejka , facetów się nie chwali, hehe.....
bo i po co ? Facet to nie kobitka łasa na komplementy i potwierdza co dzien jaka to ona sliczna hihi.Facet sam sie pochawli i nawet za to wypije ha ha
Hmm.. a ja słyszałam, że od czasu do czasu dobrze jest pogłaskac i pochwalić faceta, połechtać jego ego :P
Sa i tacy ktorzy sie nawet o to dopominaja...
bo i po co ? Facet to nie kobitka łasa na komplementy i potwierdza co dzien jaka to ona sliczna hihi.Facet sam sie pochawli i nawet za to wypije ha ha
No bo facet to konstrukcja prosta - dłuższe ramię i krótsze ramię - i schlussss ;-))) No prototyp przecież, kobieta to już model dopracowany. Po co mu pochwały jak jeszcze je opacznie zrozumie - hehehe.
model dopracowany ha ha hihihihi Wc za blisko bawialni,malo stabilna bo nogi sie rozchodza,wszystko podpicowane "tapeta" ha ha ha
model dopracowany ha ha hihihihi Wc za blisko bawialni,malo stabilna bo nogi sie rozchodza,wszystko podpicowane "tapeta" ha ha ha