Na wyjeździe #2

03 sierpnia 2013 09:39
Dzień dobry :) Wszystkim miłego dzionka :)
03 sierpnia 2013 10:26
No to se chyba nie pojade na rowerze:(Sidelko mam za nisko,a klucza odpowiedniego brak:(Kurcze ja to mam tak zawsze,ze cos jest nie tak:(
03 sierpnia 2013 10:36 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

No to se chyba nie pojade na rowerze:(Sidelko mam za nisko,a klucza odpowiedniego brak:(Kurcze ja to mam tak zawsze,ze cos jest nie tak:(

i dobrze!!!!Twój ledwo co ozdrowialy pęcherz będzie wdzięczny ,że go nie ugniatasz:):):):)Na spacer idź, tylko ciepłe majty załóż!:):):)
03 sierpnia 2013 10:48
Pomocy,nie moge wyplacic kasy z automatu,mam karte VISA,wprowadzilam 4cyfrowy pin i d...,moze cos zle zrobilam? Tylko co?
03 sierpnia 2013 10:48
Pomocy,nie moge wyplacic kasy z automatu,mam karte VISA,wprowadzilam 4cyfrowy pin i d...,moze cos zle zrobilam? Tylko co?
03 sierpnia 2013 10:50
A karte odzyskalas, czy automat zatrzymal? Srodki na karcie posiadasz, mam nadzieje? Automat obsluguje Twoja karte? Zawsze sa obrazki, ktore karty sa obslugiwane. Masz karte normalna, czy z mikroczipem? Moze tu lezy problem.
03 sierpnia 2013 10:51
kruszynka1964

zadzwoń na infolinie z tel domowego i tam ci pomogą ;)
03 sierpnia 2013 10:57
kasia63

i dobrze!!!!Twój ledwo co ozdrowialy pęcherz będzie wdzięczny ,że go nie ugniatasz:):):):)Na spacer idź, tylko ciepłe majty załóż!:):):)

Moze i racja:)Tylko,ze ja to bym sie jakos tak poruszala,biegac nie bardzo moge(siadaja mi kolana).No coz,widocznie tak ma byc,poczekam na syna do poniedzialku:)
Moja broszko-Odpoczywaj hahahahaha:D:D:D:D:D
03 sierpnia 2013 11:02
hogata76

Moze i racja:)Tylko,ze ja to bym sie jakos tak poruszala,biegac nie bardzo moge(siadaja mi kolana).No coz,widocznie tak ma byc,poczekam na syna do poniedzialku:)
Moja broszko-Odpoczywaj hahahahaha:D:D:D:D:D

Moja prababcia mówiła -BROCHATKA:):):):)
03 sierpnia 2013 12:22
kruszynka1964

Oddało Ci kartę? A może masz limit ustawiony:) 
03 sierpnia 2013 14:57
kruszynka1964

Używałaś już tej karty? Bo jak pierwszy raz, to doczytałam potem, po fakcie drobnym druczkiem, że jak kartę pierwszy raz używasz, a nie jesteś w Polsce, to niektóre czytniki wymuszą czterokrotne wbicie PIN-u. Najpierw jednak posłuchaj Emilki - to najpierw. To podstawa.
03 sierpnia 2013 14:58
Udalo sie,pojechala, do innego automatu i wyplacilam,ale glupi to jednak ma szczescie-karty mi nie wcielo mimo,ze try razy wbilam kod.teraz mam nauczke i zadanie,zeby poduczyc sie z niemieckiego nietylko wyrazen na temat opieki ale na takie przydat iejsze,jak sie ma wolny dzien.PRzy okazji zobaczylam wreszcie,gdzie jest kosciol i jutro pojde pomodli sie o zdrowie...
03 sierpnia 2013 15:13
Kruszynka, ponowię moje pytanie, gdzie jesteś w Monachium?
03 sierpnia 2013 18:51
Mamy domowa katastrofę - babuszkowa kuchenka elektryczna dokonała dziś żywota po ponad 30latach!!!!!Ziemniaki na obiad ugotowałam u sasiadów:) Co dalej nie wiem bo jutro niedziela ,o nowej babuszka słyszeć nie chce-ja do srody jakos sobie poradzę ale zmienniczce to nie zazdroszczę.....Ostatecznie jak zjemy 4 dni pod rząd pizzę to się chyba świat nie zawali?:):):):):)Poza tym zdecydowanie chlodniej i powiewa miły wiaterek:)
03 sierpnia 2013 19:00
Serdeczne współczucia -rozumiem ,że mikrowelii nie ma babcia na stanie?