Na wyjeździe #2

03 sierpnia 2013 21:22
scarlet

Sylwunia,
śliczne zdjęcie. 
Wyglądasz super!!!!

Dziękuję :)

03 sierpnia 2013 21:49
Az musze Tina tez zrobic:)Jutro chyba zrobie:)Aha ,a to ze starych ziemniakow? Bo malutko taraz starych zostalo:)
03 sierpnia 2013 21:53
Wszystko jedno Hogata,chyba mlode nawet lepsze.
03 sierpnia 2013 21:54
http://mypolonia.pl/index.php/pl/opinie-firmy-opieka
03 sierpnia 2013 21:58
Idę spać. Dobijają mnie te upały. Miłej zabawy na forum Wam życzę.
03 sierpnia 2013 22:06
tina 100%

Wszystko jedno Hogata,chyba mlode nawet lepsze.

No to Tina, chyba jutro sie skusze:)

Papa Myszenko,slodkich i serkowych snow:)

Kacha,nie wchodzi mi ta stronka:(
03 sierpnia 2013 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

http://mypolonia.pl/index.php/pl/opinie-firmy-opieka

Kasiu fajna stronka! Dzięki!
03 sierpnia 2013 22:07 / 1 osobie podoba się ten post
Miałam dziś ochotę wyjść z domu babci i zatrzymać się dopiero w Indonezji. Powód był tylko jeden - tęsknota za cywilizacją w wydaniu dużego miasta. Zamiast ucieczki zaczęłam czytać Wyznania Jana Jakuba Rousseau. Mają 500 stron, i już pomagają w tym sympatycznym więzieniu. Zacytuję Wam jutro jakiś fragmencik, bo lektura jest rozbrajająco szczera.
Dołączam do Myszki z jej miłością do Morfeusza! Pa!
03 sierpnia 2013 22:17 / 1 osobie podoba się ten post
No u,mie tez dzis katastorofa! wogule nie mogłam wejsc na stronke , szukał przez 15 minut i nic wkurzyłam sie i przeczekałam ,ciekawe jak dlugo teraz bedzie bo zasieg do d.....,.Jutro mam wychodne dwa razy do kosciułka 1godz.no i pałza dwie godzinki normalnie nie wiem co z takim szczesciem poczac hehe, a dziewczynki sie bawia na zjezdze ,ochhhhhhhhhhhhhhhhh znow mnie omineło!! ale nie trace nadziei moze kiedys!!!
03 sierpnia 2013 22:17 / 1 osobie podoba się ten post
Ufffffff,bo juz sie martwilam,dobrze ze jestes:)Czasem trzeba sie zresetowac,nasz mozg,to nic innego jak komputer:D:D:D:DD:DJa tez czasem musze resecik wykonac:)

Romana,dobranoc:)Niechaj Ci sie przysni Wielkie,rozwiniete kulturowo miasto:)Niech bedzie tam duzo muzeow,bibliotek,jakas Katedra i w ogole zeby bylo co zwiedzac:)Jak rano ,po takiej wycieczce wstaniesz,bedziesz naladowana jak nie wiem co:)
03 sierpnia 2013 22:32
No co Ty??????????:O:O:O:O
Ja tam sobie rano czytalam i nie widzialam narzekan.Oj upal Ci zaszkodzil kochanienka:)
Calkiem milo i wesolo bylo,no czasem ktos ponarzeka,ale to rzecz ludzka.
Ja jak czytam narzekania,to staram sie zrozumiec,cos od siebie skrobnac,ale jak jest dalej i ciagle narzekanie ,to omijam i juz.Dziewczyny sie poca ,zeby pomoc,ale jak nie ,too nie.Czasem jest taki dzien,zeby tylko narzekac,wtedy wlasnie wykonuje resecik swojego komputera w glowie:)
03 sierpnia 2013 22:48
hogata76

No co Ty??????????:O:O:O:O
Ja tam sobie rano czytalam i nie widzialam narzekan.Oj upal Ci zaszkodzil kochanienka:)
Calkiem milo i wesolo bylo,no czasem ktos ponarzeka,ale to rzecz ludzka.
Ja jak czytam narzekania,to staram sie zrozumiec,cos od siebie skrobnac,ale jak jest dalej i ciagle narzekanie ,to omijam i juz.Dziewczyny sie poca ,zeby pomoc,ale jak nie ,too nie.Czasem jest taki dzien,zeby tylko narzekac,wtedy wlasnie wykonuje resecik swojego komputera w glowie:)

Hogatka kazda z nas potrzebuje reseciku jedna w taki a inna w inny sposob!!! wiecie co ja sie chyba pomyliłam o jedem dzien bo jak mam umowe do 9 to powinnam tego dnia wrocic do domu,a moze sie myle ja dopiero pierwszy raz przez firme !!! ale cosik mi tak zaswitało w głowie, czy ktos sie lepiej zna na tych umowach?
03 sierpnia 2013 22:56
No tak wlasnie jest:(Ja jak wyjezdzalam z domu ,to wylam juz tydzien przed wyjazdem:(Tak sie nastawilam psychicznie....."DAM RADE;BADZ TWARDA"i tak jakos leci.To jednak tylko poczatek:(Ehhhhh,nie bede narzekac,o nie:)
03 sierpnia 2013 22:57
Uuuuuuuuuuuuuuu a ja sobie apetytu narobiłam ze 9 bede w domku hlip hlip no oki musze to przezyc!!!Dobranoc gołabki oczka mi sie kleja ,zaraz usne z z lapkiem na kolanach, spokojnej nocy zycze:)))przyjemnych snow:)))
03 sierpnia 2013 23:05
Dobranocka mamuela52,a lapka ladnie odloz,niech taz sie przespi:)