Na wyjeździe #2

04 sierpnia 2013 21:31
Mleczko chyba na zjazd do Barlinka pojechała, dlatego jej nie ma. I Wichurka radości w kraju zażywa, wcale jej tu nie ma, Wiesiuli świeżo do D przybyłej także zarówno, chyba że w -zachodnipomorskim się udziela. Kika rzadko się odzywa, Marta dopiero w październiku będzie, a szkoda, bo szybko doczekała się więcej lubianych postów niż wpisów. Uwielbiałam jej styl! Jam nie plotkara, ino mi takie rzeczy łatwo wchodzą do głowy. Za to niemiecki - Jezusiczku, poratuj!!!!!
04 sierpnia 2013 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
No Mleczko, Wiesiula i Kika to się z Asik zabunkrowały może... hehehehe!
A Wichurka to przygotowuje się do ślubu i weseliska! Niech jej pogoda sprzyja!
04 sierpnia 2013 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
witam was milutko,u mnie ciezki dzionek byl ale to w innym dziale naskrobalam,a tak babcia juz zadowolona jestem i co noc pyta sie czy bede jeszcze teraz mi juz pozwala nawet na facetow bo wczesnie pare razy zagladala czy sama spie hahaa do syna dziwaka juz tez przywyklam wiec chyba az tak zle niema Romanklo ty msasdz swietna pamiec co dpo osob ja to szybko sie gubie w osobach jak wroce do domku to zajrze do pokoju zwierzen buzki milego wieczorkui
04 sierpnia 2013 21:40
Tali

No Mleczko, Wiesiula i Kika to się z Asik zabunkrowały może... hehehehe!
A Wichurka to przygotowuje się do ślubu i weseliska! Niech jej pogoda sprzyja!

witaj Tali to kiedy ta wichurka nasza ma te weselicho pogode ma zamowiona a reszte szczescie jej przyniesie samo
04 sierpnia 2013 21:44
ataner

Witam sytuacja u mnie powoli się klaruje z babką alkocholiczką całkiem nieżle zaczyna wyglądać mój pobyt mam dużo czasu wolnego.Babka nie chce żeby jej sie kręcić zrobie swoje ide do siebie a babka wtedy trinkuje tak jej pasuje mi też,a mam o tyle dobrą sytuacje że mieszkam oddzielnie i lajcik.Miłego wieczoru wszystkim D:D:D:D:

Nie no to masz super,dobrze z taka babcia tylko zeby nie przedawkowala i krzywdy sobie nie zrobiła, ale tak to sjesta!!!hehe:))))
04 sierpnia 2013 21:48
serce78

witaj Tali to kiedy ta wichurka nasza ma te weselicho pogode ma zamowiona a reszte szczescie jej przyniesie samo

no właśnie nie wiem kiedy... wydaje mi się, że pod koniec lipca albo początkiem sierpnia...
04 sierpnia 2013 21:54 / 3 osobom podoba się ten post
serce78

witam was milutko,u mnie ciezki dzionek byl ale to w innym dziale naskrobalam,a tak babcia juz zadowolona jestem i co noc pyta sie czy bede jeszcze teraz mi juz pozwala nawet na facetow bo wczesnie pare razy zagladala czy sama spie hahaa do syna dziwaka juz tez przywyklam wiec chyba az tak zle niema Romanklo ty msasdz swietna pamiec co dpo osob ja to szybko sie gubie w osobach jak wroce do domku to zajrze do pokoju zwierzen buzki milego wieczorkui

Popieram Romana ma naprawde niesamowita pomiec,ja to w goracej wodzie kompana szybciej mysle niz pisze,a do tego pamietania co kto napisał to kompletnie nie mam głowy ,starzeje sie,cholera a jeszcze nie nazbierałam na opiekunke hehe:))))
04 sierpnia 2013 21:56 / 1 osobie podoba się ten post
Manuelko moze ktos sie toba zaopiekuje gratis za twe serce ktore teraz wkladasz i nie tylko,Jarek zawsze mi powtarzal ze moja dobroc i serce powroci podwojnie jak narazie tego nie widze bo jest na odwrot{{{{
04 sierpnia 2013 22:00
A ja mam gości za ogrodzeniem... słyszę jakieś trzaski i mlaskanie... sarny i jelenie na kolację przyszły... pewnie znowu będą pod dom podchodzić i róże objadać, a ja się będę stresować, że złodzieje łażą, bo światła wokół domu się zapalają...
A poza tym cudnie dziś widać oświetlony Frankfurt... miały być dziś fajerwerki, ale chyba przegapiłam... ale widok jest przepiękny... szkoda, że nie mam dobrego aparatu, bo zrobiłabym Wam zdjątko...
04 sierpnia 2013 22:03
Tali to masz super atrakcje jak widze nawet sarne i jelenie do ciebie wpadaja,Frankfurt cudne miasto moze kiedys tam wroce bylam 2 razy ale wtedy to bylam grzeczna hahaa a teraz ciut inaczej
04 sierpnia 2013 22:10 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Popieram Romana ma naprawde niesamowita pomiec,ja to w goracej wodzie kompana szybciej mysle niz pisze,a do tego pamietania co kto napisał to kompletnie nie mam głowy ,starzeje sie,cholera a jeszcze nie nazbierałam na opiekunke hehe:))))

Dlatego tak szybko zaczelam jezdzic:)Dzieci ,maz ,dom,a tu jeszcze na opiekunke trza odlozyc:D:D:D:D:D
04 sierpnia 2013 22:17
serce78

Tali to masz super atrakcje jak widze nawet sarne i jelenie do ciebie wpadaja,Frankfurt cudne miasto moze kiedys tam wroce bylam 2 razy ale wtedy to bylam grzeczna hahaa a teraz ciut inaczej

Akurat jestem pod FFm w Taunusie... chałupa pod lasem... świetne miejsce i ciężko będzie mi się z nim rozstać... to była mój dom przez 3,5 lat...

A nie tylko sarny i jelenie wpadają, bo bywało, że dziki też zaglądały, ale ostatnio ich coś nie słychać... poza tym jakiś lisek przebiegnie, a wiewiórki to na porządku dziennym na orzechu siedzą i tylko chrupanie słychać...
04 sierpnia 2013 22:21
serce78

Manuelko moze ktos sie toba zaopiekuje gratis za twe serce ktore teraz wkladasz i nie tylko,Jarek zawsze mi powtarzal ze moja dobroc i serce powroci podwojnie jak narazie tego nie widze bo jest na odwrot{{{{

No i sama widzisz ,trzeba liczyc sama na siebie, nasze dobre serduszka sa dla innych ale czy ktos nam to odwazjemni? chociaz moja corka mowi ze ona mnie nie zostawi, bedzie do konca przy mnie ale kto wie jak jej sie zycie potoczy,wszystko moze sie zmienic o 360stopni!!!
04 sierpnia 2013 22:24 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Dlatego tak szybko zaczelam jezdzic:)Dzieci ,maz ,dom,a tu jeszcze na opiekunke trza odlozyc:D:D:D:D:D

Ot własnie Hogata, ja to załuje ze tak pozno, ale moze bozia mi dopomoze w siłach do pracy,podobno co nas nie zabije to nas wzmocni!!!
04 sierpnia 2013 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
Chyba też za bardzo stresowałabym się taką sytuacją... że coś się stanie... nigdy nic nie wiadomo...
Też życzę Ci Ataner powodzenia!