No Mleczko, Wiesiula i Kika to się z Asik zabunkrowały może... hehehehe!
A Wichurka to przygotowuje się do ślubu i weseliska! Niech jej pogoda sprzyja!
No Mleczko, Wiesiula i Kika to się z Asik zabunkrowały może... hehehehe!
A Wichurka to przygotowuje się do ślubu i weseliska! Niech jej pogoda sprzyja!
Witam sytuacja u mnie powoli się klaruje z babką alkocholiczką całkiem nieżle zaczyna wyglądać mój pobyt mam dużo czasu wolnego.Babka nie chce żeby jej sie kręcić zrobie swoje ide do siebie a babka wtedy trinkuje tak jej pasuje mi też,a mam o tyle dobrą sytuacje że mieszkam oddzielnie i lajcik.Miłego wieczoru wszystkim D:D:D:D:
witaj Tali to kiedy ta wichurka nasza ma te weselicho pogode ma zamowiona a reszte szczescie jej przyniesie samo
witam was milutko,u mnie ciezki dzionek byl ale to w innym dziale naskrobalam,a tak babcia juz zadowolona jestem i co noc pyta sie czy bede jeszcze teraz mi juz pozwala nawet na facetow bo wczesnie pare razy zagladala czy sama spie hahaa do syna dziwaka juz tez przywyklam wiec chyba az tak zle niema Romanklo ty msasdz swietna pamiec co dpo osob ja to szybko sie gubie w osobach jak wroce do domku to zajrze do pokoju zwierzen buzki milego wieczorkui
Popieram Romana ma naprawde niesamowita pomiec,ja to w goracej wodzie kompana szybciej mysle niz pisze,a do tego pamietania co kto napisał to kompletnie nie mam głowy ,starzeje sie,cholera a jeszcze nie nazbierałam na opiekunke hehe:))))
Tali to masz super atrakcje jak widze nawet sarne i jelenie do ciebie wpadaja,Frankfurt cudne miasto moze kiedys tam wroce bylam 2 razy ale wtedy to bylam grzeczna hahaa a teraz ciut inaczej
Manuelko moze ktos sie toba zaopiekuje gratis za twe serce ktore teraz wkladasz i nie tylko,Jarek zawsze mi powtarzal ze moja dobroc i serce powroci podwojnie jak narazie tego nie widze bo jest na odwrot{{{{
Dlatego tak szybko zaczelam jezdzic:)Dzieci ,maz ,dom,a tu jeszcze na opiekunke trza odlozyc:D:D:D:D:D