Na wyjeździe #2

05 sierpnia 2013 22:02
Asik Wyczytalam ze haciankujesz sobie a mozna wiedziec co ? Ja krzyzykuje sobie :)
05 sierpnia 2013 22:03 / 1 osobie podoba się ten post
O jak fajnie sie was czyta lektórka zrobiona ja naładowana ,dodatkowo niedawno znalezioną koleżanką po fahu i jest dobrze .Życze wszystkim miłego wieczorku i dobrej,spokojnej nocy
05 sierpnia 2013 22:07
Ty sie Andrea Boga nie boisz!! Za 10 euro??!! A co to ma byc?? Ja mam Yamache...cud malina..dźwiek bezcenny. Klawiatura jak w fortepianie...marzenie. Ach..i nie mam swojego cuda przy sobie :(
05 sierpnia 2013 22:13
wiolcia

Asik Wyczytalam ze haciankujesz sobie a mozna wiedziec co ? Ja krzyzykuje sobie :)

hafcikuje w tej chwili konia :) Juz widac uszy :) A Charity czeka na koncowe odliczanie :) 
05 sierpnia 2013 22:13 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Ja tez tak mam,pisalam do Modema,odpisal jak mam sobie z tym poradzic,hmmmm wszystko fajnie,ale ja mam wszystko po niemiecku napisane,a nie wszystko umiem przeczytac i zrozumiec,tym bardziej,ze to jezyk fachowo komputerowy:(Wole nie napierdzielic,bo calkiem cos popsuje(z moim szczesciem).Niby ja czarownica,ale tego nie moge zaczarowac:(

Ach ja sie tez wstrzymam,  jakos do piatku wytrzymam pozniej corka mi zrobi ,młoda głowa to inaczej łapie ja tez nie znam sie na komputerach ,ja nie czarownica to szybciej od ciebie cos bym sknociła hehe:))))
05 sierpnia 2013 22:15
Ja mam zwykla gęś co złote jaj znosi :) Po co mam kupowac skoro mam w domu? Ciezkie tylko to moje grajedlo. Moze gitare wezme...tez moja ukochana :)
05 sierpnia 2013 22:16
Zwierzacki sa super !!! Jak masz ochote ogladnij moje prace. Pozdrawiam i milego krzyzykowania.

https://picasaweb.google.com/wiola2810x/MojePrace#
05 sierpnia 2013 22:24
wiolcia

Zwierzacki sa super !!! Jak masz ochote ogladnij moje prace. Pozdrawiam i milego krzyzykowania.

właśnie obejrzałam..piękne ;)
05 sierpnia 2013 22:29
Och Adrea kochana moja  :) ja mam nowa klawiatura w laptopie. Ja mówie o moim grajedle, moich kochanych klawiszach co to muzyka spod palców płynie w eter i koi moja dusze :)
05 sierpnia 2013 22:31
wiolcia

Zajrze jak Skarba zagonie do spania. Dzis kurcze nagle program o niemieckiej pizzie mu sie spodobal :) i musze czekac az sie naobejrzy :)
05 sierpnia 2013 23:06 / 2 osobom podoba się ten post
Ja też codziennie wieczorem wchodzę i czytam wpisy z całego dnia!!! Pozdrawiam z Polski : )
05 sierpnia 2013 23:11
Dobranoc kochani ,spokojnej nocy zycze wszystkim ,tym co na wyjezdzie,i tym co na urlopie do jutra:))))
05 sierpnia 2013 23:13 / 1 osobie podoba się ten post
A ja pozdrawiam Wszystkich z usmiechem na twarzy, bo dzisiaj na moje konto wplynela kaska w calosci i terminowo.
Dobrej nocki :)))
06 sierpnia 2013 00:06 / 4 osobom podoba się ten post
Osa jakaś się przykolegowała do pokoju tuż przed północą. Bzyczy toto okrutnie, lecz zabijać nie będę, okno szeroko otwarte, pewnie sama wyleci. Co do pisania o playbojach, to same koleżanki zaczynacie o lodach, o truskawkach, a jak ktoś pięknie rozwija temat, to jest be... Zdecydujta się - albo wstrzemięźliwe jesteście, albo wręcz przeciwnie. Umiaru chybam nie przekroczyła, co? A może jednak...

Jak się będzieta spotykać na pogawędce wieczorem, to dajcie tutaj znać.
Jutro idę 4km do Steiheim zrobić zdjęcie domu ostatniego niemieckiego trubadura, bo jak tam byłam, to już mi się aparat wyładował. W tamtejszym Kauflandzie sprzedają też baleriny i mokasyny za 5,99euro, ciekawe jak długo da się w nich pochodzić. Podobne, zakupione w NKD posłużyły mi aż 3 miesiące, może tak długo, bo nie lałam nimi ślubnego. I pomyśleć, że w komunie człowiek kupował buty, co prawda często brzydaśne, lecz za to na wiele sezonów...

06 sierpnia 2013 00:11 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Osa jakaś się przykolegowała do pokoju tuż przed północą. Bzyczy toto okrutnie, lecz zabijać nie będę, okno szeroko otwarte, pewnie sama wyleci. Co do pisania o playbojach, to same koleżanki zaczynacie o lodach, o truskawkach, a jak ktoś pięknie rozwija temat, to jest be... Zdecydujta się - albo wstrzemięźliwe jesteście, albo wręcz przeciwnie. Umiaru chybam nie przekroczyła, co? A może jednak...

Jak się będzieta spotykać na pogawędce wieczorem, to dajcie tutaj znać.
Jutro idę 4km do Steiheim zrobić zdjęcie domu ostatniego niemieckiego trubadura, bo jak tam byłam, to już mi się aparat wyładował. W tamtejszym Kauflandzie sprzedają też baleriny i mokasyny za 5,99euro, ciekawe jak długo da się w nich pochodzić. Podobne, zakupione w NKD posłużyły mi aż 3 miesiące, może tak długo, bo nie lałam nimi ślubnego. I pomyśleć, że w komunie człowiek kupował buty, co prawda często brzydaśne, lecz za to na wiele sezonów...

Romana...osa sama nie wyleci :) Laczkiem ja albo zaliczysz żądło. Moja znajoma powiedziala mi świeta prawde ze na tanie rzeczy to ja nie stac :).