07 sierpnia 2013 22:08 / 1 osobie podoba się ten post
beruskaA gdzie jest Tali , chiałam sie z nią skonsultowac w sprawie nuki jezyka niemieckiego bo własnie siedze i ucze sie z płyty bladynka na jężykach , czy ktoś z was próbował , czy daje jakies efekty , aby nie jojo :)))) bo ja klepie cos tam po niemiecku ale oni troche inaczej wypowiadaja niektóre zdania i ja juz głupia jestem, a kponiecznie musze sie nauczyc tego jezyka to mi ułatwi droge , kursy moze uda sie mi zacząc robic tu w moim miescie ale w wolnych chwilach chcem w domu sie szkolic, napiszcie jak cos wiecie albo posiadacie jakies strony , z góry dziekuje
Mamy tu od groma dobrych rad i linków do stron z niemieckim, wpisz temat - nauka niemieckiego oraz - ciekawostki z niemieckiego i zaleje Cię powódź germańska, tyle tu tego. Blondynka do nauki dobra, dziewczyny chwaliły. Tutaj w wielu landach mają swoje wersje niemieckiego, co trzeba przyjąć na luzie, moja babcia mówi mieszanką schwabisch oraz języka Badenii Wirtembergii i to, że jej nie najczęściej nie rozumiem, w niczym nam nie przeszkadza.
Głowa do góry, czeka Cię kilka lat pracy, ale owoce będą i już są słodkie (kasiorka)