Dzien Dobry wszystkim,ja od rana borykam sie z zostawieniem pokoju jeszcze po sobie w najlepszym porzadkuposciel czeka do wymiany,po sobie zciagnełam ,wczoraj mowilam gospodyni zeby mi dała na wymiane ,ale nie doczekałam sie moze rano mi da?Ja z tad zmykam w podskokach pewno sa gorsze stelle! pod wzgledem pacjeta,ten to jak aniołek uffffffffffffffff 16.30 zieciu odwiezie mnie przystanek ,skad roszam w kierunku Polski do mojego ukochanego domku!!! Nie moge uwierzy dawno tak sie nie cieszyłam z powrotu!!! w sumie za mna z dwuch stelli 9 tygodni ,jupi, jupi,jup dalam rade wytrzymałam, hehe no poznalam cos nowego ale w te strony nie chciałabym juz zawitac!!!!Nie wiem czy bede miała chwile zajzec do was jeszcze,wiec zycze wszystkim wytrwałosci dni szybko mijajcych,samych usmiechnietych twarzyczek,bez stresowych dni,Hogatka nie popadaj w depreche no inni rowniez, ale jak na czarownice to szybko sie smuci przynajmniej mam takie wrazenie,moge sie mylic, najlepszego ja choc na krotki ale jade na zasłuzony urlop!!! pozdrawiam wszystkich miłego dnia zycze:))))))))))))))))))))))))))))