Na wyjeździe #2

07 sierpnia 2013 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Asik -pękła byś ze smiechu jak moja babuszka łapie muchy rękami!!!!!Szast prast i są taki ma skubana refleks!!!Gada z nimi - mam cie kolezanko!Nie pozyjesz teraz długo!Istne kino:):):):)

Nie moge namierzyc POŻEGNAJEK więc się z Opiekunkowem tutaj pożegnam:)Będę zaglądała oczywiście:) Do zobaczenia:):):)

A Ty szast prast i będziesz w domciu!
Szerokości i udanego pobytu w domciu!
07 sierpnia 2013 22:37 / 1 osobie podoba się ten post
BAAAAARDZO!!!!!
07 sierpnia 2013 22:51
Dzien nawet jakos minoł fajnie ,jeszcze jutro pare godzin trzeba sie wyspac, wiec mowie wszystkim spokojnej nocy,dobranoc:))))
07 sierpnia 2013 22:53
Kasiu, udanego jak zwykle pobytu w domu i całusek dla Jogisława!
07 sierpnia 2013 23:12 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkim przyjeżdżającym i wyjeżdżającym szerokości :)) Po mojej ranie na nodze już prawie nie ma śladu, ale za to siniak się pojawił na pół stopy i od razu fioletowy... strasznie to wygląda... dziś popołudniu jeszcze go nawet nie było widać, a tu wieczorem taka niespodzianka... mam prawdziwego krwiaka :) Spać mi się nie chce, jestem podekscytowana. Właśnie miałam rozmowę z moim narzeczonym i dowiedziałam się, że cyt. chce się ze mną pobrać w świeta:)))

A ja mu na to, że zobaczymy:))) Czy terminy wolne...  Po krótkiej dyskusji odparł, że Go zbywam i żebym mu pierścionek pocztą odesłała... ale to oczywiście żartownie było :D
07 sierpnia 2013 23:18 / 1 osobie podoba się ten post
Sywunia to wyekspediujemy jakiś komitet z garulacjami!!!
:D
08 sierpnia 2013 00:08
Muszę Cię niestety rozczarować, ale wesela nie będzie... Mamy  troszkę inne plany w tej materii... ale na grilla poślubnego zapraszam :)
08 sierpnia 2013 00:18
A Misiek juz pod Berlinem. Jeszcze małe 7 godzin i bede na miejscu.
Dobranoc.
08 sierpnia 2013 05:36
Witam wszystkich ! Ja juz na nogach , bo z powodu upałów pracownicy przychodzą na 5 rano .Dziś nawet 35 w cieniu może być. I tylko mi 2 tyg w domu zostało - wkrótce z powrotem do pracy. Ale mój dom jest teraz coraz piękniejszy . Bardzo się cieszę !
08 sierpnia 2013 05:55
Dzien Dobry wszystkim,ja od rana borykam sie z zostawieniem pokoju jeszcze po sobie w najlepszym porzadkuposciel czeka do wymiany,po sobie zciagnełam ,wczoraj mowilam gospodyni zeby mi dała na wymiane ,ale nie doczekałam sie moze rano mi da?Ja z tad zmykam w podskokach pewno sa gorsze stelle! pod wzgledem pacjeta,ten to jak aniołek uffffffffffffffff 16.30 zieciu odwiezie mnie przystanek ,skad roszam w  kierunku Polski do mojego ukochanego domku!!! Nie moge uwierzy dawno tak sie nie cieszyłam z powrotu!!! w sumie za mna z dwuch stelli 9 tygodni ,jupi, jupi,jup dalam rade wytrzymałam, hehe no poznalam cos nowego ale w te strony nie chciałabym juz zawitac!!!!Nie wiem czy bede miała chwile zajzec do was jeszcze,wiec zycze wszystkim wytrwałosci dni szybko mijajcych,samych usmiechnietych twarzyczek,bez stresowych dni,Hogatka nie popadaj w depreche no inni rowniez, ale jak na czarownice to szybko sie smuci przynajmniej mam takie wrazenie,moge sie mylic, najlepszego ja choc na krotki ale jade na zasłuzony urlop!!! pozdrawiam wszystkich miłego dnia zycze:))))))))))))))))))))))))))))
08 sierpnia 2013 08:21
Bellano

________________(¯`'.¸¸¸¤°» Z
____________(¯`'.¸¸¸¤°» OKAZJI
________(¯`'.¸¸¸¤°URODZIN
____(¯`'.¸¸¸¤°»100 LAT
(¯`'.¸¸¸¤°» W ZDROWIU
´¨¨)) -:¦:-SZCZĘŚCIU
¸.´ .´¨¨)).I MIŁOŚCI !
((¸¸.´ .´ -:¦:- .
.´,*´¨)¸.*¨)
(¸.´ (¸.` * ¸.´¸.*´¨)
______$$$$$ ¸.´ .´ -:¦:-
___$$$_____$$$ ´,*´¨)¸.*¨)
_$$___________$$ (¸¸.´ .
$$$___________$$$ .´ -:¦:- .
$__$$$_____$$$__$ (¸.´ (¸.`
$_____$$$$$_____$ (¸¸.´ .´ -:¦:
$_______________$ .´,*´¨)¸.*
$_______________$ (¸.´ (¸.`
$_____________$$$$$
$________$$$$$_____$$$$$
_$______$_______________$
_$______$$$$$$_____$$$$$$
_$______$_____$$$$$_____$
__$_____$_______________$
___$____$_______________$
____$___$_______________$
_____$__$_______________$
______$_$_______________$
_______$_$$____________$
_______$_$$___________$
_______$_$_$_________$
_______$_$__$_______$
_______$_$___$$___$$
____$$$$_$$$$__$_$$
__$$___$_$___$$$_$
_$_____$_$____$$_$
$____$$$$$$$__$$_$
_$___________$_$_$
__$$$$$$$$$$$__$_$
_______________$_$
_______________$_$
____________$$$$_$$$$
__________$$___$_$___$$
_________$_____$_$_____$
__________$$$_______$$$
_____________$$$$$$$
08 sierpnia 2013 08:31
Hej!
Juz jestem na miejscu. Pisze z niemieckiej klawiatury, bo moj lapek jeszcze w torbie - przepraszam za brak "ogonkow". Podroz byla o 1,5 godziny krotsza niz w rozkladzie. Skorzystalem z przywilejow VIP w Sindbadzie i mialem dwa miejsca dla siebie.
Pozdrawiam wszystkich i ide pospac.
Aha! Tu znacznie chlodniej niz wczoraj w Polsce - jest 16,5 stopnia, a miejscami padal deszcz.
08 sierpnia 2013 08:58
Dzien dobry wszystkim - przeczytalam dzisiaj w necie jak doszlo do smierci malego Szymka z Bedzina. Szkoda,ze to przeczytalam.Zycze Wam milego dnia.
08 sierpnia 2013 09:04
mleczko47

Dzien dobry wszystkim - przeczytalam dzisiaj w necie jak doszlo do smierci malego Szymka z Bedzina. Szkoda,ze to przeczytalam.Zycze Wam milego dnia.

Mnie ciarki przeszły gdy przeczytałam twojego posta . Mam tylko nadzieję że oboje ,,rodzice'' trafią w więzieniu do ogólnych cel - żywot dzieciobójców jest ciężki i krótki . Nawet najgorsi kryminaliści dzieciobójstwa nie wybaczają .
08 sierpnia 2013 09:19
Dzień dobry Wszystkim!

Na zewnątrz zimno i wietrznie, ale słonecznie... oj odzwyczaiłam się od zimna... wypiłam herbatkę, uporządkowałam swoje finanse i zbieram się zaraz na zakupy...

Misiek wysypiaj się i wracaj do nas!

Mamuela szczęśliwej drogi i wielu słonecznych chwil w domciu! Odpoczywaj sobie!

A tak w ogóle to mi jakoś tęskno... wczoraj zabunkrowałam się w chałupie, ale chyba tak nie mogę... muszę do ludzi...

O i właśnie budowlańcy przyszli... hehehe! Ten młody mnie rozwala, jak do mnie przychodzi to staje jak przed generałem... hihi! Takie drobnostki mogą czasami humor poprawić...

Miłego dnia wszystkim!