08 sierpnia 2013 10:15 / 1 osobie podoba się ten post
Witam,Witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj sie nie pokazywalam,bo sie zle czulam.Tak wolalyscie deszczu i ochlodzenia,ze przyszedl i deszcz i chlod.
Ja jestem meteopata,jeszcze mnie do tego migrena dopadla i klaps.Padlam na Swoje lozko jak zabita i umieralam w samotnosci.
Po poludniu chcialam choc troche poczytac forum,a tu nagle ...TRZASK-PRASK i prad ukradli.Prad wlaczyli dopiero okolo 2-giej w nocy.Zerwalam sie jakby mnie cos w leb walnel,hahaha telewizory,swiatla,musialybyscie mnie widziec:D:D:D:D:D:D:D
Mamuela52, ja nie popadam tak szybko w depreche jak sobie pomyslalas,ale jak sie zle czuje i nie mam nic do powiedzenia ,to poprostu sie nie odzywam ,bo i poco?
Troche zla jestem,bo za oknem juz jak jesien,a tego nienawidze. W naszym klimacie i tak mamy zbyt malo cieplych dni,co prowadzi do wiecznego narzekania itd.No coz ,ale wiekszosc mowila.A KYSZ,A KYSZ,upaly....No i macie slonce se poszlo,a teraz bedzie tylko zimniej,zimniej, zimniej.Zaraz bedzie przedwczesna jesien i d......pa z lata.A tylko pare dni tak grzalo...Ehhhhhh.Oczywiscie deszcz jest potrzebny,ale moze nie koniecznie zimno:(:(:(
Wlasnie dlatego nie moglabym zyc w Anglii,czy w Irlandii.Po paru tygodniach mieszkania tam ,pewnie popelnilabym samo......,a tfu,tfu,tfu:(:(:(