Ivanilia piesek , to takie coś co ma 4 łapy , pyszczek dupkę i szczeka :)) no z pieskami
Ivanilia piesek , to takie coś co ma 4 łapy , pyszczek dupkę i szczeka :)) no z pieskami
JEnyyy! Ania rozwaliłaś mnie tym tekstem! Biedny lapek znowu popluty!
W sobotę wyjeżdżam , i dzwonila do mnie moja zmienniczka, kurcze dziewczyny czy Wy jeżdzcie z pieskami?
Benita,ja zamierzam pierwszy raz skorzystać z tego kantoru internetowego.Narazie nie wiem z czym to się je,ale będę musiała się nauczyc.Chyba nie jest to zbyt skomplikowane?
Hehe! Ivanilia tośmy się porozwalały!!! Hihihihihi! Ale poplutego lapcia nie ja wymyśliłam! :)
Ło mamuniu! Ale się zresetowałam po tych stresach! Byłam u koleżanki strzeliłyśmy sobie po browarku, porechotałyśmy się i jakoś tak lżej jest! Ufff!
A jutro córka zaordynowała wypisywanie kopert i porządki w szafie Panny...
Asik, Serce78, Barbarella odpiszę do Was jutro!
Musze jeszcze mamie mojej znaleźć, gdzie robią kolonoskopię, bo oczywiście się zorientowała, że skierowanie za kilka dni będzie nie ważne, więc muszę znowu coś zorganizować!
A potem spaciu!
Dobranoc wszystkim!
Hi! Mam już ponad 1000 postów! :D Się tego nazbierało!
Witajcie kochane opiekuneczki :)
U mnie cieplutko i miło,tak po angielsku :).Córka mojej rodziny,przyjechała z Anglii,więc obowiązuje etykieta angielska przy stole,wiecie herbatka z mlekiem i te sprawy...he,he
Jeszcze tylko 4 dni i pojedzie....uffff
Witajcie kochane opiekuneczki :)
U mnie cieplutko i miło,tak po angielsku :).Córka mojej rodziny,przyjechała z Anglii,więc obowiązuje etykieta angielska przy stole,wiecie herbatka z mlekiem i te sprawy...he,he
Jeszcze tylko 4 dni i pojedzie....uffff
Ja jezdze z Psiakiem,a o co chodzi?
Ja uważam , że to trochę nie na miejscu ładowac się do kogoś do domu ze zwierzakiem. Ale to jet moje zdanie , niekoniecznie się musi wszystkim podobać . Pozdrawiam