Na wyjeździe #2

08 lipca 2013 23:07
Benita,ja zamierzam pierwszy raz skorzystać z tego kantoru internetowego.Narazie nie wiem z czym to się je,ale będę musiała się nauczyc.Chyba nie jest to zbyt skomplikowane?
08 lipca 2013 23:16
ania0806

Ivanilia piesek , to takie coś co ma 4 łapy , pyszczek dupkę i szczeka :)) no z pieskami

JEnyyy! Ania rozwaliłaś mnie tym tekstem! Biedny lapek znowu popluty!
08 lipca 2013 23:30
Tali

JEnyyy! Ania rozwaliłaś mnie tym tekstem! Biedny lapek znowu popluty!

Też mnie rozwalił ten tekst he,he
08 lipca 2013 23:34
Zycze wszystkim dobrej spokojnej nocy a moze jakis sen z przezyciami ja musze isc spac i o niczym nie snic bo jak zapomne wstac to dopiero by było spokojnej nocy Dobranoc wszystkim:))))))))))))))))))))))))))))
08 lipca 2013 23:37
Hehe! Ivanilia tośmy się porozwalały!!! Hihihihihi! Ale poplutego lapcia nie ja wymyśliłam! :)  

Ło mamuniu! Ale się zresetowałam po tych stresach! Byłam u koleżanki strzeliłyśmy sobie po browarku, porechotałyśmy się i jakoś tak lżej jest! Ufff!  

A jutro córka zaordynowała wypisywanie kopert i porządki w szafie Panny...  

Asik, Serce78, Barbarella odpiszę do Was jutro!
Musze jeszcze mamie mojej znaleźć, gdzie robią kolonoskopię, bo oczywiście się zorientowała, że skierowanie za kilka dni będzie nie ważne, więc muszę znowu coś zorganizować!

A potem spaciu!  

Dobranoc wszystkim!

Hi! Mam już ponad 1000 postów! :D Się tego nazbierało!
09 lipca 2013 06:38
Dzien dobry opiekunkowo noc spokojnie przespana samopoczucie jest w miare dobre i oby tylko dzis nie popelnic jakiegos błedu zycze wszystkim dobrych humorkow ,spokojnego,bezstresowego dnia, a wszystkim solenizantom ktorzy obchodza dzis imieniy, urodzin,zycze wszystkiego naj naj najlepszego zdrowka,reszta sama przyjdzi,miłego dnia jeszcze raz pozdrawiam :)))))))))))))))))))))
09 lipca 2013 07:13
ania0806

W sobotę wyjeżdżam , i dzwonila do mnie moja zmienniczka, kurcze dziewczyny czy Wy jeżdzcie z pieskami?

Ja jezdze z Psiakiem,a o co chodzi?
09 lipca 2013 07:23 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Benita,ja zamierzam pierwszy raz skorzystać z tego kantoru internetowego.Narazie nie wiem z czym to się je,ale będę musiała się nauczyc.Chyba nie jest to zbyt skomplikowane?

Jeśli tylko czyta się uważnie - to prowadzą krok po kroku. Bardzo proste. Powodzenia.
09 lipca 2013 07:23 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

Hehe! Ivanilia tośmy się porozwalały!!! Hihihihihi! Ale poplutego lapcia nie ja wymyśliłam! :)  

Ło mamuniu! Ale się zresetowałam po tych stresach! Byłam u koleżanki strzeliłyśmy sobie po browarku, porechotałyśmy się i jakoś tak lżej jest! Ufff!  

A jutro córka zaordynowała wypisywanie kopert i porządki w szafie Panny...  

Asik, Serce78, Barbarella odpiszę do Was jutro!
Musze jeszcze mamie mojej znaleźć, gdzie robią kolonoskopię, bo oczywiście się zorientowała, że skierowanie za kilka dni będzie nie ważne, więc muszę znowu coś zorganizować!

A potem spaciu!  

Dobranoc wszystkim!

Hi! Mam już ponad 1000 postów! :D Się tego nazbierało!

Zycze Ci Tali nastepnych tysiecy postow, w szczesciu i zdrowiu! Wiesz Tali, jak ja sobie Ciebie wyobrazam? Czytajac Twoje posty mam przed oczami, filigramowa kobietke. Wy tez tak macie? Obojetnie czyj post czytam, wyobraznia pracuje i tworzy rysopis, kurcze moze ja powinnam byla na jakiego agenta isc? Jeszcze nie jest chyba za pozno? No to teraz dalam sobie do myslenia........ Witam wszystkie opiekunki !!! Te filigramowo-porcelanowe, jak i te slodziuchne, mieciuchne z oponkami!!!
09 lipca 2013 08:25
Witam wszystkich przy porannej kawie w kolejny, słoneczny poranek. Babcie pije smołę z ekspresu a ja rozpuszczalną z mlekiem.
Benita - czy te kantory internetowe są bezpieczne - bo wielu im nie ufa?
09 lipca 2013 09:04
Witajcie kochane opiekuneczki :)
U mnie cieplutko i miło,tak po angielsku :).Córka mojej rodziny,przyjechała z Anglii,więc obowiązuje etykieta angielska przy stole,wiecie herbatka z mlekiem i te sprawy...he,he
Jeszcze tylko 4 dni i pojedzie....uffff
09 lipca 2013 09:22
ivanilia40

U mnie cieplutko i miło,tak po angielsku :).Córka mojej rodziny,przyjechała z Anglii,więc obowiązuje etykieta angielska przy stole,wiecie herbatka z mlekiem i te sprawy...he,he

Ufff.. 4 dni to wcale nie krótko. Jak ja "kocham" takie odwiedziny.... Ale plusy są takie że wtedy może humory podpopiecznych zmieniaja się na lepsze. A jakie to są jeszcze te etykiety angielskie??
09 lipca 2013 09:24 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ty sie nie martw,bo jest szansa ,ze znikna tez po angielsku ; )
09 lipca 2013 09:47
Sówka

Ja jezdze z Psiakiem,a o co chodzi?

Ja uważam , że to trochę nie na miejscu ładowac się do kogoś do domu ze zwierzakiem. Ale to jet moje zdanie , niekoniecznie się musi wszystkim podobać . Pozdrawiam
09 lipca 2013 09:51 / 1 osobie podoba się ten post
ania0806

Ja uważam , że to trochę nie na miejscu ładowac się do kogoś do domu ze zwierzakiem. Ale to jet moje zdanie , niekoniecznie się musi wszystkim podobać . Pozdrawiam

Jeśli ktoś wyraża zgodę, to czemu nie? :) Jak się nie podoba, zawsze można odmówić :)