Na wyjeździe #2

08 lipca 2013 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ivanilia - ja się kursem euro gdzieś na tydzien przed zjazdem zaczynam interesowac i zazwyczaj wtedy spada francowate!!!!!!Ale teraz zwyzka powinna byc dłużej bo złotówka osłabła,stopy procentowe pospadały to i euro w górę idzie-ale na więcej jak 4,35-4,40 w tym roku to bym jednak nie liczyla.Jak się na poziomie 4,25-30 utrzyma to bedzie bdb.
A tak w ogóle ,to ja tam bogata być nie muszę za bardzo bo się zaraz mafia doczepi albo inne tałatajstwo:) tylko tak troszeczkę bogata:):):)tyci tyci:)

Ostatnio kminiłam z koleżanką, że najlepiej by nam było "założyć" mafię i ściągać haracze ;)
A robiłybyśmy to tak: http://www.dailymotion.com/video/xki5y_queens-of-the-stone-age-monsters-in_music#.UdsJBqy9TFx   ;);)
08 lipca 2013 20:53 / 8 osobom podoba się ten post
A ja taka mundra jestem, naczytalam sie na Forum o kontach walutowych, internetowych kantorach. Zeby nie byc gorsza, zalozylam sobie takowe. I co, dnia pewnego euro poszybowalo juz ponad 4,30, ja szybko do konta, i juz mialam,....ale za wysoko wzjalsja i zesralsja, 3x wbilam zle swoj pin i poooooooszlo. Pani z banku milutkim glosikiem poinformowala mnie, ze teraz to tylko przyjazd do Polski ratuje mnie i odblokowanie nieszczesnego konta. Ot i wpusc chama do biura, to nie dosc, ze stalowki zezre to jeszcze atramentem popije.
08 lipca 2013 20:56
ania0806

W sobotę wyjeżdżam , i dzwonila do mnie moja zmienniczka, kurcze dziewczyny czy Wy jeżdzcie z pieskami?

Któraś z nas z forum pisała że ma pieska 13 letniego i nie ma z nim co zrobić, babcia sie zgodziła i nawet się z nim bawi.
08 lipca 2013 20:57
Margolcia-Ty to jesteś!!!!Poryczałam się ze śmiechu:):):):)A poważnie -ja się też nad tym internetowym kantorem zastanawiam cały czas -Misiek tam wymienia i b zadowolony ale jakoś zaufania nie mam i wciąż nie zakładam.
08 lipca 2013 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Margolcia-Ty to jesteś!!!!Poryczałam się ze śmiechu:):):):)A poważnie -ja się też nad tym internetowym kantorem zastanawiam cały czas -Misiek tam wymienia i b zadowolony ale jakoś zaufania nie mam i wciąż nie zakładam.

Janusz chyba też się w to bawi, gdzieś pisał.

Margolcia, ja bym sie chyba zes.....ła ze złości.
08 lipca 2013 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Załoz nie bój sie. Ja mam i dzis wlasnie teraz jest po 4,3005 a w południe było wiecej. Opłaca sie i trwa minutke. Zawsze mozesz zlikwidowac jak ci nie bedzie pasowalo :) Zreszta te konto nic nie kosztuje :) Przynajmniej w AB
08 lipca 2013 21:02
Ja też się śmiję jak głupia,a moi siedzą po bokach i zaglądają w kompik z czego ja się tak brechtam he,he
08 lipca 2013 21:04 / 1 osobie podoba się ten post
To nie Ty Kasia, pisalas o koncie internetowym z jeszcze ktoras dziewczyna? Tak nawpisywalam, a tam jakies takie kropeczki byly i te kropeczki mialy zostac wolne, tylko kolejne pola byly do uzupelnienia, no i co zrozumialybyscie cos z takiego belkotu? Ja chyba tez podziekuje, ach juz wiem, to chyba Benita pisala, ze ma takie Konto(?)
08 lipca 2013 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Załoz nie bój sie. Ja mam i dzis wlasnie teraz jest po 4,3005 a w południe było wiecej. Opłaca sie i trwa minutke. Zawsze mozesz zlikwidowac jak ci nie bedzie pasowalo :) Zreszta te konto nic nie kosztuje :) Przynajmniej w AB

Teraz, to ja juz nie mam co likwidowac, czekam do zjazdu i musze do aliora pedzic prosto, konto odblokowac.
08 lipca 2013 21:10
margolcia

Teraz, to ja juz nie mam co likwidowac, czekam do zjazdu i musze do aliora pedzic prosto, konto odblokowac.

Oj sory Margolcia  :) Ups...to było do Kasi. Coś mi sie pomerdało. 
08 lipca 2013 22:21 / 1 osobie podoba się ten post
Dziewczyny, korzystam z tego: www.internetowykantor.pl. Polecila mi go jedna z dziewczyn na forum. Odkąd z niego korzystam, zarobilam na wymianie ok.1000 zł - w porównaniu z kursem w moim banku. Zajefajne. Margolcia - i bardzo uważam na te kropeczki i prostokąciki. Rozbawiłaś mnie do łez !
08 lipca 2013 22:25
No, Benita, mocny argument zapodałaś:)
08 lipca 2013 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Dziewczyny, korzystam z tego: www.internetowykantor.pl. Polecila mi go jedna z dziewczyn na forum. Odkąd z niego korzystam, zarobilam na wymianie ok.1000 zł - w porównaniu z kursem w moim banku. Zajefajne. Margolcia - i bardzo uważam na te kropeczki i prostokąciki. Rozbawiłaś mnie do łez !

Ale zeby chociaz wytlumaczyla, ktoras ksiuta z banku, o co tam w tym wszystkim biega,.......to nie, euro spada , a mnie chce trafic szlag, mam konto na niby. 
08 lipca 2013 22:34 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Ale zeby chociaz wytlumaczyla, ktoras ksiuta z banku, o co tam w tym wszystkim biega,.......to nie, euro spada , a mnie chce trafic szlag, mam konto na niby. 

Margolcia, nie denerwuj się - nauka kosztuje. Ja pierwszy raz też wprowadzilam dwukrotnie niepoprwanie - ale bylam w Polsce i zadzwoniłam do Banku. Faceta niewinnego opierdzieliłam grzecznie za niedoinformowanie, ale zapamiętałam na wiek wieków. Amen.
08 lipca 2013 23:06 / 1 osobie podoba się ten post
Orany juz ze mna cos sie złe dzieje, musze na urlop jechac chociaz na pare dni, wysłałam dzis siostrze zyczenia urodzinowe z przeprosinami ze za pozo o 4dni i dla czego,a on ze smiechem ze faktycznie cos jest nie tak ze mna ,bo urodziny dopiero za miesiac hehehe ale wpadka ale lepiej szybciej jak pozniej hehe :)))))))))))))))))))))