Na wyjeździe #2

08 lipca 2013 16:43
W tym tygodniu będzie u mnie wesoło.Od dziś zaczyna zjeżdżać się rodzina,tzn trzy córki,z czego dwie z nich to bliżniaczki i mają w tym tygodniu urodziny.
Właśnie dojechała druga.Niby więcej nie będę robić,ale taki gwar się zrobił,że dziwnie się czuję.
08 lipca 2013 18:03 / 10 osobom podoba się ten post
hahahaha ja dzisiaj rozsiadłam się na tarasie i wzięłam się za depilację nóg hehehehe odgłos depilatora przywiał ciekawskiego Pana Doktora , przyglądał się z zainteresowniem i pyta się jak to działa... wyjaśniłam a on patrzy i mówi: nawet SS nie miało takich tortur " i wycofał się do domu
08 lipca 2013 18:14
Joasia

hahahaha ja dzisiaj rozsiadłam się na tarasie i wzięłam się za depilację nóg hehehehe odgłos depilatora przywiał ciekawskiego Pana Doktora , przyglądał się z zainteresowniem i pyta się jak to działa... wyjaśniłam a on patrzy i mówi: nawet SS nie miało takich tortur " i wycofał się do domu

Buahahahahahha...."Nawet SS nie miało takich tortur." Hahahahahahahah,no uśmiałam sie do rozpuku....Hahahahahahahahaha:):):)
08 lipca 2013 19:19 / 3 osobom podoba się ten post
Joasia

Joasia dobrze,ze to byl depilator. A nie .............
08 lipca 2013 20:16 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Joasia dobrze,ze to byl depilator. A nie .............

hehehehe Mleczko, głodnemu chleb na myśli ;);)
08 lipca 2013 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
Kochane moje ,euro dziś jest po 4,31 i idzie w górę :)
08 lipca 2013 20:32
kto ogląda na 1 programie ALDI Check ?
08 lipca 2013 20:34
ivanilia40

Tao zalezy gdzie-w Koszalinie teraz 4,28-29:( 
08 lipca 2013 20:35 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja mu jeszcze line rzuce zeby mu sie lepiej do gory pielo i zeby niespadlo biedactwo
08 lipca 2013 20:38
kasia63

Tao zalezy gdzie-w Koszalinie teraz 4,28-29:( 

Spokojnie Kasiu,będziemy bogate...he,he
08 lipca 2013 20:41
ivanilia40

W tym tygodniu będzie u mnie wesoło.Od dziś zaczyna zjeżdżać się rodzina,tzn trzy córki,z czego dwie z nich to bliżniaczki i mają w tym tygodniu urodziny.
Właśnie dojechała druga.Niby więcej nie będę robić,ale taki gwar się zrobił,że dziwnie się czuję.

Te córki to Harrtmuta i Corni, nie Twoje?
08 lipca 2013 20:44
W sobotę wyjeżdżam , i dzwonila do mnie moja zmienniczka, kurcze dziewczyny czy Wy jeżdzcie z pieskami?
08 lipca 2013 20:44 / 2 osobom podoba się ten post
Ivanilia - ja się kursem euro gdzieś na tydzien przed zjazdem zaczynam interesowac i zazwyczaj wtedy spada francowate!!!!!!Ale teraz zwyzka powinna byc dłużej bo złotówka osłabła,stopy procentowe pospadały to i euro w górę idzie-ale na więcej jak 4,35-4,40 w tym roku to bym jednak nie liczyla.Jak się na poziomie 4,25-30 utrzyma to bedzie bdb.
A tak w ogóle ,to ja tam bogata być nie muszę za bardzo bo się zaraz mafia doczepi albo inne tałatajstwo:) tylko tak troszeczkę bogata:):):)tyci tyci:)
08 lipca 2013 20:46
scarlet

Te córki to Harrtmuta i Corni, nie Twoje?

No ich oczywiście :)

Ania ,z jakimi pieskami?
08 lipca 2013 20:48 / 6 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No ich oczywiście :)

Ania ,z jakimi pieskami?

Ivanilia piesek , to takie coś co ma 4 łapy , pyszczek dupkę i szczeka :)) no z pieskami