Niektore butelki szklane maja napis Pfandflasche , albo taki symbol nie pamietam jaki w tej chwili
Niektore butelki szklane maja napis Pfandflasche , albo taki symbol nie pamietam jaki w tej chwili
Zycze Ci Tali nastepnych tysiecy postow, w szczesciu i zdrowiu! Wiesz Tali, jak ja sobie Ciebie wyobrazam? Czytajac Twoje posty mam przed oczami, filigramowa kobietke. Wy tez tak macie? Obojetnie czyj post czytam, wyobraznia pracuje i tworzy rysopis, kurcze moze ja powinnam byla na jakiego agenta isc? Jeszcze nie jest chyba za pozno? No to teraz dalam sobie do myslenia........ Witam wszystkie opiekunki !!! Te filigramowo-porcelanowe, jak i te slodziuchne, mieciuchne z oponkami!!!
A ja właśnie wróciłam ze spaceru z babcią. Byłyśmy w pięknym parku, który jest niedaleko, powietrze świeże. Babcia kilka razy mi dziękowała że mogła się przejechać i coś znów na żywo zobaczyć. Też się cieszę, że mogłam jej sprawić radość. Bo kończy się kolejny dzień a ja myślę że może niedługo skończy się jej życie.
A co jak mają ten napis lub symbol..........
Margocia! W sumie nie powiedziałabym, że jestem filigranowa... mam na czym siedzieć hihihi! No ale to taki mój kompleks i pewnie trochę wyolbrzymiam, po tym jak przyjrzałam się dzisiaj dziewczynom w bikini na basenie!
Co do wyobrażania to ja też sobie często wyobrażam, jak wyglądacie!
Hihihihi! Myślę, że Ty masz dużeeeeeeeeeeee oczęta i słodką buzikę, jak ten Twój Żabokot na awatarze! A może to naprawdę Ty?????? ;D
to je oddajesz do maszyny w sklepie i dostajesz karteczkę,przy następnych zakupach dajesz tą karteczkę w kasie i ona odlicza ci ta kwotę co masz ze zdanych butelek...