Na wyjeździe #2

10 lipca 2013 17:10 / 1 osobie podoba się ten post
My Ciebie też całujemy,baw się dobrze,tylko nie przesadzaj he,he
10 lipca 2013 17:21
Wpiszcie sobie w google "Angry Gran Run" wlasnie sciagnelam sobie ta gre,gram i placze ze smiechu
10 lipca 2013 17:21
Andrea -tylko nie podpisuj, która jest która -niech dziewczyny sobie pozgadują:):):)I zapomniałaś jeszcze dodać ,że pies łagodny jak baranek:)
10 lipca 2013 17:33
Sówka

Wpiszcie sobie w google "Angry Gran Run" wlasnie sciagnelam sobie ta gre,gram i placze ze smiechu

Sowa :) dobre to. Teraz sie ucze . Moja babcie rozjechal walec a teraz za późno zrobiła ślizg i o cos zawadzola. Czekam na program ...to tylko tak przypominam :)
10 lipca 2013 17:34
Ale mam dzis spokojne popołudnie, moja panienka pojechała na kawe do nowo narodzonego dziecka no rodzicow dziecka,, jaka cisza jak u pana Boga, moj Hanz jest nawet spokojny a ja moge sobie nadrobic robote hehehe, juz wczoraj jej zapowiedziałam wskoczyłam do was na chwile zobaczyc co w trawie piszczy wracam konczyc prace :) Scarlet w edekach tez sa maszyny od przyjmowania butelek a te co nie przechodza przyjmuja w okienku poczty:)
10 lipca 2013 17:36 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Sowa super ta gra:):)  gram i ciesze się jak głupi do sera:):):):) super rozrywka
10 lipca 2013 17:43
Asik

Sowa :) dobre to. Teraz sie ucze . Moja babcie rozjechal walec a teraz za późno zrobiła ślizg i o cos zawadzola. Czekam na program ...to tylko tak przypominam :)

Asik wyslalam dzis rano,sprawdzilas poczte?
10 lipca 2013 17:44
Hi hi Kasia z ta stella na pare latek to nie tak szybko moi pontencjalni podopieczni niezle jeszcze smigaja pomimo tez słusznego wieku )
10 lipca 2013 18:02
Sówka

Asik wyslalam dzis rano,sprawdzilas poczte?

Jooo...nie ma :( nic
10 lipca 2013 18:02
Asik

wyslalam jeszcze raz
10 lipca 2013 18:04
kurcze wrocilo sie, nie wiem dlaczego
10 lipca 2013 18:06
Sówka

kurcze wrocilo sie, nie wiem dlaczego

Ja do Ani nie moge wysłac i tez nie wiem dlaczego. A jej maile przychodza.
10 lipca 2013 18:06
problem z dostarczeniem wiadomosci, ja nie wiem co ja mam dzis za problem z Asikiem i z Ania ; ) Sprawdz czy nie masz przepelnionej skrzynki
10 lipca 2013 18:10
Sówka

problem z dostarczeniem wiadomosci, ja nie wiem co ja mam dzis za problem z Asikiem i z Ania ; ) Sprawdz czy nie masz przepelnionej skrzynki

To chyba nie to. Właśnie dostałam maila od znjomej. Wiec jest ok.
10 lipca 2013 18:13
Asik

To chyba nie to. Właśnie dostałam maila od znjomej. Wiec jest ok.

tak tylko ten program jest dosyc spory (10MB) a zwykly email jest maly dlatego przechodzi