Na wyjeździe #2

01 września 2013 19:33 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun_Janusz

Nic nie było, zerwaliśmy. I dobrze że w porę, bo po ślubie byłoby przechlapane.

Nie no,nie no,jestem rozczarowana:)zaczne walic glowa w sciane haha:)a na powaznie to kurcze Janusz,nie taki mial byc scenariusz,mialo byc romantycznie itd a tu nici...:)
01 września 2013 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun_Janusz

Witajcie. Właśnie się zainstalowałem. Podróż do Niemiec - przyjemniejszej sobie nie wyobrażam!
Cholera I września jak pierwszy dzień szkoły, a tak dobrze mi się nic nie robiło. 3 miesiące przede mną!
Giunta mamą się nie przejmuj. Gorzej jak Twój facet założy konto! :-)

Nie założy, bo ktoś taki nie istnieje a przynajmniej nic o tym nie wiem ;)
01 września 2013 19:34
mala

Nie no,nie no,jestem rozczarowana:)zaczne walic glowa w sciane haha:)a na powaznie to kurcze Janusz,nie taki mial byc scenariusz,mialo byc romantycznie itd a tu nici...:)

A podobno zycie pisze najlepsze scenariusze
01 września 2013 19:35
Widziałam, że jakieś cztery posty się pojawiły, ale się ich nie doszukałam. Podejrzewam, że się przywitała po prostu :) Ciekawe, czy zorientowała się już, że ja, to ja ;)
01 września 2013 19:35
Asik

U mnie też :) Siostrzenica Skarbow przyjechala. mają ogladac debate Merkel :)) Do 22giej...luzik :)

Az tak to nie to z daleka zaraz jada do hotelu sie przespac oni z Australii moja pani mowiła 1000kil
01 września 2013 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Hogata widziałam ten film kilka razy i jest rewelacyjny...
a z francuskich filmów to dla mnie klasykiem stała się "Królowa Margot"  oraz "Amelia"... 

No jak  to fajnie,ze ktos tez lubi Francuskie kino:D:D:D:D:D:DD I juz Cie kocham:D:D:D:D:D:D:D
01 września 2013 19:58
Witaj Janusz:)
Witaj Giunta:)
Ale jaja,Giunty mama na forum,hahahahahahahahaha:)
Janusz,jesli mialo byc zle,to dobrze ,ze sie skonczylo.Choc ,nie powiem ciekawa bylam jak sie ten Romans rozwinie:)Moze lepiej przeczytam Harlekina:)
01 września 2013 20:24
Harlekiny pewnie kończą się wszystkie tak samo, ale lepiej poczytać coś ambitniejszego.
01 września 2013 20:34 / 1 osobie podoba się ten post
Suuper, pośmiałam się z Twojej politycznej riposty. Haha. fajnie, fajnie ;-))) Masz plusika !!!
Dziadek też to ogląda i powiedział, że mam iśc spać bo to długo potrwa. Sam się ulula do snu. A ja tak nie potrafię. Mój pokój jest obok pojoku dziadka i pewnie jedno oko nie zaśnie dopóki on nie zamknie swoich drzwi za sobą. 
01 września 2013 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
Cześć forumowo!!!!! Melduje się na stanowisku ;) z mojej "celi" u Ziutka. Jestem od 17godz ;) i mogłabym już wrócić do domu ;)) buziaczkiiii dla wszystkich ;)
01 września 2013 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
To zupełnie tak jak ja,narzucanie mi czyjegoś zdania,albo czyjejś obecności dziala na mnie jak płachta na byka.Zawsze powiem "nie"
01 września 2013 20:50
opiekun_Janusz

Harlekiny pewnie kończą się wszystkie tak samo, ale lepiej poczytać coś ambitniejszego.

Uwierz mi ze to byl tylko zart.Czytuje ambitniejsze ksiazki.Harlekin wpadl mi do glowy po tym jak napisales, ze to juz jest koniec i nie ma juz nic-poprostu.No ale nie kazdy musi rozumiec moje poczucie humoru.Ja tez wielu zeczy nie rozumie np. Hmmm,no wlasmie np.  :)
01 września 2013 20:51 / 2 osobom podoba się ten post
Mistrzyni Riposty:D:D:D:D:D:D
01 września 2013 21:18
hogata76

No jak  to fajnie,ze ktos tez lubi Francuskie kino:D:D:D:D:D:DD I juz Cie kocham:D:D:D:D:D:D:D

Hogata i Tali juz mnie nie beda lubic bo ja nie rozumiem, nie lubie francuskiego kina :( Poza jednym..."Kobieta i mężczyzna"...ale to tylko ten jeden.
01 września 2013 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Hogata i Tali juz mnie nie beda lubic bo ja nie rozumiem, nie lubie francuskiego kina :( Poza jednym..."Kobieta i mężczyzna"...ale to tylko ten jeden.

Ale ja Ciebie Kocham Zabciu:D:D:D:D:D