Na wyjeździe #2

03 września 2013 08:51 / 3 osobom podoba się ten post
Witam:(:(:(
Prawie nie spalam -no napewno szybko spalam.Oczyska mam teraz jak wampir czerone:(Ja nie wiem co sie ze mna dzieje-bezsennosc mnie coraz czesciej dopada:(
Benita-ja moze nie powinnam Ci mowic co jest dobre,a co zle ,bo jestm mloda i glupia(tak mowi moja mamusia jak jej prawde gadam). CO ZA DUZO ,TO NIEZDROWO-nawet taki dlugodystansowiec jak Ty sie wypala.Przepraszam za szczerosc do bolu:(

No a teraz panie i panowie-wiecie co macie robic,jak Was jakies negatywne mysli dopadna?
Kopnac i zwalic ze schodow-hahahahahahaha,ale mi sie to spodobalo hahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D
03 września 2013 09:44
hogata76

Witam:(:(:(
Prawie nie spalam -no napewno szybko spalam.Oczyska mam teraz jak wampir czerone:(Ja nie wiem co sie ze mna dzieje-bezsennosc mnie coraz czesciej dopada:(
Benita-ja moze nie powinnam Ci mowic co jest dobre,a co zle ,bo jestm mloda i glupia(tak mowi moja mamusia jak jej prawde gadam). CO ZA DUZO ,TO NIEZDROWO-nawet taki dlugodystansowiec jak Ty sie wypala.Przepraszam za szczerosc do bolu:(

No a teraz panie i panowie-wiecie co macie robic,jak Was jakies negatywne mysli dopadna?
Kopnac i zwalic ze schodow-hahahahahahaha,ale mi sie to spodobalo hahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D

Jak ja się cieszę, że nie wiem co to bezsenność ale z dugiej strony, ciągle chodzę nieszczęśliwa bo ile bym nie spała to zawsze mi mało :)
03 września 2013 10:07
Mala ciesz sie ciesz.
Ja mam na siebie takiego nerwa:(Czlowiek ,chodzi zmeczony,ale zasnac nie moze ehhhhhhh:(
Najgorsze jest ,to ze coraz czesciej mi sie to zdarza:(
03 września 2013 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
Benita !! Serce zostaw dla siebie i rodziny. Nie da się długo w DE na sercu "jechać". Poza tym to chyba powinnaś zmienić miejsce bo chyba się tam już wypaliłaś. A to dla Ciebie nie jest dobrze, będąc tam dłużej tkwisz w takim "wypalonym ducha stanie". Lepiej poszukaj coś innego, nowy wiaterek powieje ;-))

Manuela, nie pozostaje mi nic innego tylko się głęboko zastanowić nad "podnietami" różnego rodzaju. Może innymi bo biustonosz ?? a kogo to podnieci ?? Może ja z innej szkoły jestem ;-///
03 września 2013 10:43
Benita

Sylwia, na tym kinomaniaku jest polecenie "instal" - to bezpieczne ? Podaj może tytuły, jeśli to coś innego niż już podawałaś wcześniej.

Witam Opiekunkowo :) Zimno, choć słonecznie. Powoli jesień się zbliża :) Ja znów ze spuchniętymi powiekami się obudziłam i wyglądam jak mops :D

Benitka, pewnie musisz zainstalować adobe flash player, albo na którejś reklamie jest instal, a wtedy to ignorujesz :))

Inte-fler-mord, Rosor-kyssar-och-döden, Kung-liljekonvalje-av-dungen, Mördaren-ljuger-inte-ensam.

Miłego dnia :)

03 września 2013 10:49
Sylwunia

Witam Opiekunkowo :) Zimno, choć słonecznie. Powoli jesień się zbliża :) Ja znów ze spuchniętymi powiekami się obudziłam i wyglądam jak mops :D

Benitka, pewnie musisz zainstalować adobe flash player, albo na którejś reklamie jest instal, a wtedy to ignorujesz :))

Inte-fler-mord, Rosor-kyssar-och-döden, Kung-liljekonvalje-av-dungen, Mördaren-ljuger-inte-ensam.

Miłego dnia :)

Sylwunia:D Ja koniecznie musze Ciebie zobaczyc w realu,Ty taka smieszna jestes:D:D:D:D:D:D
Ach z reszta,tutaj jest wiele osob,ktore chcialabym poznac osobiscie:D
Te wasze poczucie humoru mnie rozwala hahahahah:D:D:D:D:D
"Ja znow ze spuchnietymi powiekami sie obudzilam i wygladam jak mops" hahahahahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D

Sylwunia,a moze rodzaj poscieli Ci tak puchnie te powieki?Posciel jest z pierza?To moze byc przyczyna:(
03 września 2013 10:53
Miałam testy alergiczne robione, na wszystkie podstawowe alergeny nie jestem uczulona, a na te ponadpodstawowe szkoda mi kasy :) Bardzo by było mi miło Ciebie też poznać osobiście :) Ale wypraszam sobie - śmieszna hmm... co to za określenie !? :))))))))))))))))
03 września 2013 11:10 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia

Miałam testy alergiczne robione, na wszystkie podstawowe alergeny nie jestem uczulona, a na te ponadpodstawowe szkoda mi kasy :) Bardzo by było mi miło Ciebie też poznać osobiście :) Ale wypraszam sobie - śmieszna hmm... co to za określenie !? :))))))))))))))))

Oj nie nerwuj sia,mi chodzilo ze smieszna-no kurcze,no taka co mnie rozsmiesza:)
Nie chodzilo mi smieszna-glupia,tylko smieszna no i sie pogubilam.No nie wiem jak mam Ci to wytlumaczyc:)
03 września 2013 11:14 / 1 osobie podoba się ten post
Oj tam oj tam!!! Już się nie tłumacz, zrozumiałam. Przecież nie jestem śmieszna - głupia :P

Poza tym jestem Ci wdzięczna, że zadajesz z się z osobą z wyższych nizin wykształconych :D :))))))))))))))
03 września 2013 11:18 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia

Oj tam oj tam!!! Już się nie tłumacz, zrozumiałam. Przecież nie jestem śmieszna - głupia :P

Poza tym jestem Ci wdzięczna, że zadajesz z się z osobą z wyższych nizin wykształconych :D :))))))))))))))

Ty nawet nie wiesz jakem ja rada,ze w ogole ze mna rozmawiasz;)
03 września 2013 11:20 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Ty nawet nie wiesz jakem ja rada,ze w ogole ze mna rozmawiasz;)

No i stało się!!! Powiedziałyśmy sobie prawdę prosto w monitor:) I mój został zapluty znów :) Oczywiście ze śmiechu :D
03 września 2013 11:21 / 1 osobie podoba się ten post
Hahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:DD Ale z nas pluje sa hahahahah:D:D:D:D:D:D:D
03 września 2013 11:27 / 3 osobom podoba się ten post
No ja to mam takie wytarte kuleczko na monitorze ,zeby cokolwiek widziec;)A klawiatura,to niektore literki musze podwazac nozykiem ,bo juz nie odskakuja,tak sie pozaklejaly;)
03 września 2013 11:51
A ja dzis mam troche luzu przed obiadem maoja pania goscie wzieli na wicieczke, ale sama jak druna robote sobie znalazłam,zamiast przysiasc i posmiac sie z wami, samej tez fajnie ale w gronie jeszcze lepiej,wiecie nie wiem co mnie sie pokreciło od dwuch dni chodze i nuce sobie majowke korcze jak sie opamietam co spiewam to sie sama z siebie smieje tego jeszcze nie miałam hahaha:))))))))))))
03 września 2013 13:45
judora

Witajcie :) Od wtorku jestem na wyjeździe w Ortenburgu. Podopieczną mam bardzo dziwaczną ale postanowiłam wziąć to na klatę i wytrzymać 3 miesiące. Jak mi się to uda to już żaden Niemiec ani Niemka nie będzie mi straszny :) Wczoraj zarysowałam jej lexusa i była trochę zła ale jak Jej powiedziałam, że w Polsce na kursie prawa jazdy nie uczą jak parkować duże auto w garażu dla malucha to się nawet uśmiała. I jak będę czuła, że się w garaż nie wpasuję to mam zostawić auto na zewnątrz ;) Pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie :)

Przedwczoraj pisałam jak wyżej a wczoraj wieczorem stwierdziłam , że jednak nie dam rady. Ta kobieta funduje mi 10-11 godzin aktywnej pracy bo uważa, że jazda samochodem, spacer w lesie i siedzenie z Nią i Jej przyjaciółeczką podczas picia kawy nie liczy się do godzin pracy. Poza tym ma przekonanie, że muszę tańczyć jak Ona gra, bo mi płaci. A jak mi skoczyło ciśnienie i później okazało się, że mam jeszcze niedoczynność tarczycy to powiedziała, że nie powinnam wyjeżdżać do pracy. Nosz jasna dupa. Pracuję już ponad dwa lata w DEi miałam niezbyt łatwe miejsca ale nie musiałam brać tabletek na nadciśnienie i czułam się świetnie mimo że eutyrox(tarczyca) łykam codziennie od 6 lat. Temat do poskarżyjek ale jakoś tak wyszło. Zadzwoniłam do firmy i nie wiem jak to dalej się potoczy, bo jest problem z opiekunkami, które mają prawo jazdy i chętnie prowadzą auto w DE. A przy tej babie trzeba być kierowcą, ogrodnikiem i znawcą kuchni dla alergików i wiedzieć, które zioła do której potrawy itp.  Poza tym trzeba mieć pamięć komputera, bo Ona uważa, że jak powie raz to trzeba zapamiętać a te Polki to takie zapominalskie. Pierwsza opiekunka z firmy wytrzymała jakoś 7 tygodni, druga 6 , dwie co były na czarno szybciutko zwiały. Ufff wygadałam się . Dzięki. Czekam więc na cud, chcę jak najszybciej do domu lub inego podopiecznego, byle jak najdalej stąd...