Na wyjeździe #2

05 września 2013 23:28
hogata76

Asik kochanie,wampiry miotel nie potrzebuja:)One same lataja,najczesciej jak nietoperki:)
Oj Asik...Ty na nauki do mnie musisz dotrzec,bo wiedza w tym temacie, marniutka u Ciebie:D:D:D:D:D:D:D

Ta zaś powiedzialam dobrze. Jako ze same lataja jak nietoprki to mieteł nie potrzebuja a ze od ciebie czosnkiem jedzie wiec wola tobie dac niz np mnie :) Bo dla mnie maja insze plany :))
05 września 2013 23:40
Asik

Ta zaś powiedzialam dobrze. Jako ze same lataja jak nietoprki to mieteł nie potrzebuja a ze od ciebie czosnkiem jedzie wiec wola tobie dac niz np mnie :) Bo dla mnie maja insze plany :))

Oj Asik ,widze ,ze Twoje myslenie jest zaskakujace.Widze tu geniusz:)Chodz do mnie ,to Cie wyucze,ale pamietaj ,nie zdziersze ucznia lepszego od nauczyciela hahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D Zaba na miotle nie uchodzi moja Panno,ale Zaba wampir? Czemu nie?:D:D:D:D:D:D:D
06 września 2013 00:12
Prawie pół dnia spędziłam dzisiaj przy kawce w szpitalnym bufecie, w Ulm. Dziadek miał szereg badań do porobienia, więc troszkę czasu zeszło, ale nie nudziłam się. W kiosku z prasą dorwałam polskie wydanie Newsweeka, co przyznam, szczerze mnie zdziwiło... no bo to taki mały kiosk był... :) Później jeszcze szybkie zakupy i zahaczyliśmy o księgarnię, a to w zakupach z dziadkiem lubię najbardziej, bo on bardzo chętnie kupuje mi książki ;)
06 września 2013 04:58
Po długim dniu i wieczorze przyszła krótka nocka a za to mamy nowy dzień! Słonecznego piątku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06 września 2013 06:49
Giunta zbierasz niemiecka literature?
06 września 2013 07:15
Witam w piątkowy,czwarty dzień mojej pracy,beztresowego dzionka życzę.
06 września 2013 07:37
Dzien dobry piatek wekendu poczatek, co prawda po południu ale jednak ,a no i w tutejszej wiosce dzis o 17 zacznie sie festyn jak tu 3-ci rok jestem to jeszcze nie byłam jakos mnie omijało,no i sobie zobacze jak tu jest na takim festynie,hehe szkoda ze nie wziełam z domu aparatu ale moze przyjedzie syn babci to trche mi zrobi chociaz ,ale co sama to sama bym zrobiła,ale trudnoto miłego spokojnego dnia zycze wesołego hehe tak jak ja ,hehe no ja to podwujnie jeszcze dzis wypłata hehe, usmiechajcie sie smiech to zdrowie kazdy wam to powie hehe:)))))))))))))))))))))))))) A pogoda super sie zapowiada to i serce sie raduje :)))
06 września 2013 07:55
Witam, w piątkowy dzień zaczyna się fajna pogoda. Na całe szczęscie. A jeszcze jedno dzisiaj zmieniłam imię , jestem Hans hahahahha:)) no nic, nie podoba mi się , wolę swoje ...
06 września 2013 09:13
Dzień dobry!!

Znowu piękny dzień!!! Trzeba się rozkoszować się ciepełkiem, bo za niedługo będzie zimno...

Właśnie oglądam dokument na tvpkultura... bardzo smutny o dziewczynie żyjącej z dzieckiem na ulicy... trafiła na ulice, bo jej wuj ja wykorzystywał, a matka nie uwierzyła... ojciec dziecka jest narkomanem... chciałaby zmienić swoje życie, ale nie do końca chyba się jej to udaje...
w porównaniu z nią pławimy się w luksusie i jeszcze czasami narzekamy...

Soryyy! Tak mnie jakoś naszło...

Mimo wszystko miłego dnia!!!
06 września 2013 09:15
BaskaS

Giunta zbierasz niemiecka literature?

Zbieram zarówno polską, jak i niemiecką :) Książka, to książka :)
06 września 2013 09:16 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry:(

Lo Matko-gdzie nie zajze to tylko smutki.
No humor mam juz wspanialy:(
Mimo wszystko -Milego.
06 września 2013 09:19
Hogata no smutki... ale takie jest życie...
mi normalnie się chce ryczeć oglądając ten film...
chyba go już wyłączę i pójdę sprzątać...
06 września 2013 09:26 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Dzien dobry:(

Lo Matko-gdzie nie zajze to tylko smutki.
No humor mam juz wspanialy:(
Mimo wszystko -Milego.

To masz Hogatka coś optymistycznego. O marzeniach ;)

http://www.youtube.com/watch?v=fBrQMiQIWag
06 września 2013 09:28
Tali

Hogata no smutki... ale takie jest życie...
mi normalnie się chce ryczeć oglądając ten film...
chyba go już wyłączę i pójdę sprzątać...

No tak ,toz to samo zycie----ale wiesz co ja nie nawidze sie na sile umartwiac:(Jest jak jest i sorry ,ale nie bede jeszcze sie dolowac,jak do domu daleko a ja tu sama.
Jak tak bede robic,to mi tak odpie....li,ze bede tylko lezec i w sufit patrzec.
06 września 2013 09:35
giunta

To masz Hogatka coś optymistycznego. O marzeniach ;)

http://www.youtube.com/watch?v=fBrQMiQIWag

Jestes przekochana:D:D:D:D:D:D:D
Usmiechnelam sie,wzruszylam pozytywnie i cyt z tego filmiku "byc szczesliwym do zachodu slonca" czego Wszystkim dzisiaj zycze.I jutro i pojutrze i popojutrze i dalej:)