No bo nasza Asik to ja nie wiem,wstydzi sie ze Zaba?Ale jaka zgrabna hehehehehe,jak te nozki pomoczy,to golf zerwie z siebie i fru do basenu-to bedzie tak zwany ZEW NATURY hahahahahah:D:D:D:D:D:D
No bo nasza Asik to ja nie wiem,wstydzi sie ze Zaba?Ale jaka zgrabna hehehehehe,jak te nozki pomoczy,to golf zerwie z siebie i fru do basenu-to bedzie tak zwany ZEW NATURY hahahahahah:D:D:D:D:D:D
To sie fachowo nazywa PŁYN MAZIOWY - stawy bola i skrzypią jak go brakuje .Pomagają wewnetrzne- suplementy diety z glukozamina/czyli naturalnym kolagenem/ a zewnetrznie zastrzyki z kwasem haliuronowym ,no i ruch.Jak ktoś nie może na rowerku bo boli to niech zaczyna od ćwiczen w basenie.Jak się stawy rozćwiczą to będzie łatwiej na rower sie przesiąść.
To sie fachowo nazywa PŁYN MAZIOWY - stawy bola i skrzypią jak go brakuje .Pomagają wewnetrzne- suplementy diety z glukozamina/czyli naturalnym kolagenem/ a zewnetrznie zastrzyki z kwasem haliuronowym ,no i ruch.Jak ktoś nie może na rowerku bo boli to niech zaczyna od ćwiczen w basenie.Jak się stawy rozćwiczą to będzie łatwiej na rower sie przesiąść.
No wlasnie chodzilo mi o GLUKOZAMINE,ja piedziele Dement jak nic:(
Tali...bom chuda ...a zreszta...masz racje...po co mi golf? I tak jak sie rozbiore to nikt mnie nie zobaczy. Wystarczy ze sie schowam za jkims źdźbłem trawy...
a to czosneczek polecam-na skleroze w sam raz:):):):)
Asik - a kontrolowany wyryp na rowerku?:):):):)przed nosem jakiegoś przystojniaka?????próbowałaś???
Asik ja Ci chętnie moją oponkę sprezentuję!!!
Hihihihi!!!
A dziekuje ale ja mam PONTON :))
Asik - a kontrolowany wyryp na rowerku?:):):):)przed nosem jakiegoś przystojniaka?????próbowałaś???
No tak w sumie to Ci nie dam, bo lepiej z tą oponką na wodzie się utrzymuję... :D
Fuuuujjjj :(
Czosnek? Ja zre nielimitowane ilosci:)Wampiry jak mnie widza,to odrazu sie wypalaja i tylko kupka popiolu zostaje:)
O Jessssssu,ja zawsze tak mialam,jak mam mysl....to czarna dziura i du...a:(
co fuj?czosneczek czy wyryp -bo dla Ciebie to drugie było:)