Na wyjeździe #2

05 września 2013 22:58
hogata76

No bo nasza Asik to ja nie wiem,wstydzi sie ze Zaba?Ale jaka zgrabna hehehehehe,jak te nozki pomoczy,to golf zerwie z siebie i fru do basenu-to bedzie tak zwany ZEW NATURY hahahahahah:D:D:D:D:D:D

Hogata ja sie nie wstydze zem Żaba...ale ja taka Żaba co wody sie boi :) I chociaz nóżki zamocze to kein zew natury mnie nie porwie...najwyzej ochlodze cialo
05 września 2013 22:59
kasia63

To sie fachowo nazywa PŁYN MAZIOWY - stawy bola i skrzypią jak go brakuje .Pomagają wewnetrzne- suplementy diety z glukozamina/czyli naturalnym kolagenem/ a zewnetrznie zastrzyki  z kwasem haliuronowym ,no i ruch.Jak ktoś nie może na rowerku bo boli to niech zaczyna od ćwiczen w basenie.Jak się stawy rozćwiczą to będzie łatwiej na rower sie przesiąść.

No wlasnie chodzilo mi o GLUKOZAMINE,ja piedziele Dement jak nic:(
05 września 2013 23:01
kasia63

To sie fachowo nazywa PŁYN MAZIOWY - stawy bola i skrzypią jak go brakuje .Pomagają wewnetrzne- suplementy diety z glukozamina/czyli naturalnym kolagenem/ a zewnetrznie zastrzyki  z kwasem haliuronowym ,no i ruch.Jak ktoś nie może na rowerku bo boli to niech zaczyna od ćwiczen w basenie.Jak się stawy rozćwiczą to będzie łatwiej na rower sie przesiąść.

O to to to Kasiu :) Mnie ruch pomogl...jak zaczelam po schodach w dól i w góre biegac to teraz mam spokój...i cwiczenia co rano. Wreszcie nie zaliczam gleby na rowerze :))...i nie spotykam przystojnych facetów gotowych mi pomoc. Cos za cos...niestety :))
05 września 2013 23:01 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

No wlasnie chodzilo mi o GLUKOZAMINE,ja piedziele Dement jak nic:(

a to czosneczek polecam-na skleroze w sam raz:):):):)
Asik - a kontrolowany wyryp na rowerku?:):):):)przed nosem jakiegoś przystojniaka?????próbowałaś???
05 września 2013 23:02 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Tali...bom chuda ...a zreszta...masz racje...po co mi golf? I tak jak sie rozbiore to nikt mnie nie zobaczy. Wystarczy ze sie schowam za jkims źdźbłem trawy...

Asik ja Ci chętnie moją oponkę sprezentuję!!!
Hihihihi!!!
05 września 2013 23:02
kasia63

Asik - a kontrolowany wyryp na rowerku?:):):):)przed nosem jakiegoś przystojniaka?????próbowałaś???

Fuuuujjjj :(
05 września 2013 23:03 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Asik ja Ci chętnie moją oponkę sprezentuję!!!
Hihihihi!!!

A dziekuje ale ja mam PONTON :))
05 września 2013 23:04
Asik

A dziekuje ale ja mam PONTON :))

No tak w sumie to Ci nie dam, bo lepiej z tą oponką na wodzie się utrzymuję... :D
05 września 2013 23:07 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie musialam probowac...samo wyszlo i...ja na glebie a przystojniak назад....to na pewno nie byl Niemiec. Albo ja naprawde juz staro wygladam ze mysla ze jak siwa baba na ziemi to pewno szybko zejdzie i nie warto sie fatygowac :))
05 września 2013 23:08
Tali

No tak w sumie to Ci nie dam, bo lepiej z tą oponką na wodzie się utrzymuję... :D

Wiesz tak sie zastanawiam....dlaczego pomimo żem Żaba...ide na dno. I to d....idzie pierwsza...
05 września 2013 23:11
Asik

Fuuuujjjj :(

co fuj?czosneczek czy wyryp -bo dla Ciebie to drugie było:)
05 września 2013 23:13
kasia63

Czosnek? Ja zre nielimitowane ilosci:)Wampiry jak mnie widza,to odrazu sie wypalaja i tylko kupka popiolu zostaje:)
O Jessssssu,ja zawsze tak mialam,jak mam mysl....to czarna dziura i du...a:(
05 września 2013 23:17
hogata76

Czosnek? Ja zre nielimitowane ilosci:)Wampiry jak mnie widza,to odrazu sie wypalaja i tylko kupka popiolu zostaje:)
O Jessssssu,ja zawsze tak mialam,jak mam mysl....to czarna dziura i du...a:(

I jeszzce ci te wampiry mitle oddaja...dlatego masz tyle w zapasie :))
05 września 2013 23:18
kasia63

co fuj?czosneczek czy wyryp -bo dla Ciebie to drugie było:)

Wyryp byl bo nie tego hamulca uzylam :)) No wsadx babe ze wsi na modern rower :))
05 września 2013 23:23 / 1 osobie podoba się ten post
Asik kochanie,wampiry miotel nie potrzebuja:)One same lataja,najczesciej jak nietoperki:)
Oj Asik...Ty na nauki do mnie musisz dotrzec,bo wiedza w tym temacie, marniutka u Ciebie:D:D:D:D:D:D:D