Dobra Kobietki u mnie dzisiaj na kolacje parówka ;) z musztardą...
Dobra Kobietki u mnie dzisiaj na kolacje parówka ;) z musztardą...
Magmab,skarbeńku - co chciałaś nam dać do zrozumienia?:):):):):)hi hi hi
Kasieńka głodnemu chleb na myśli ;) haha ale mi się tak samo skojarzyło jak pisałam to... w końcu jestem też na głodzie Hahaha
Ja nie czytam, ale ustawianie i przestawianie książek na półce, to dobry sport, więc im więcej ich, tym lepiej! Żartuję oczywiście :P Czytam, czytam :) Dużo czytam.
I zgadzam się z Willem Smithem:
; A Wy? :D
I nie wiem dlaczego, ale uwielbiam wszelkie notesy i zeszyty. Często nie mogę się powstrzymać, jak trafię do jakiegoś papierniczego działu. Większości nawet nie wykorzystuję, bo jeśli mam coś napisać, to najwygodniejszym narzędziem jest jednak komputer... :)
Hogatka-dziadek do opieki lepszy zdecydowanie:),ale tylko wtedy kiedy mieszka sam!!!Jak ma ugotowane i czystą koszule czy pampersa to gotów na rękach nosić taki zadowolony:)Molestuj firmę o dziadka:)
A ja popieram, mam drugiego dziadka i zawsze święty spokój. Jak Kasia pisze,obiad, czysta koszule(byle nie za często)i zadowolony.Cały dzień przed telewizorem, nie wtrąca się więc ja też zadowolona:)
A ja popieram, mam drugiego dziadka i zawsze święty spokój. Jak Kasia pisze,obiad, czysta koszule(byle nie za często)i zadowolony.Cały dzień przed telewizorem, nie wtrąca się więc ja też zadowolona:)
witam kochane opiekunki Ja też popieram mam teraz dziadka jest kochany nie konfliktowy nie wtraca się co robię powiedział mi ze ja musze wiedzieć co mam robić jest zawsze zadowolony mimo tego ze to staruszek 91 latek ale mobilny sam przychodzi na posiłki do kuchni i dzielnie wchodzi po schodach mimo tego że już w tym wieku różnie się czuję ale zawsze dzielny !!! a z babkami to jest róznie zdażaja się wyjątki ale żadko moje koleżanki co maja babki są zawsze umęczone złoślwością i marudzeniem z wolnym jest różnie czesto każą zawsze cos kupić po drodze i nażekaja że zostają same a męszczyzni sa kochani śniadanko objadek kolacja jedza wszystko i dziekują grzecznie ja tez miałam babki ale nie do porównania wszystkim opiekunka życzę superowych dziadków pozdrawiam
Hogatka-dziadek do opieki lepszy zdecydowanie:),ale tylko wtedy kiedy mieszka sam!!!Jak ma ugotowane i czystą koszule czy pampersa to gotów na rękach nosić taki zadowolony:)Molestuj firmę o dziadka:)