Na wyjeździe #2

06 września 2013 20:37
Ach,no zeby nie było -moja obecna babuszka jest spoko ,zeby wszystkie były takie:)Generalnie to mam zdanie że i babcia jest ok ,byle sama w domu -jak juz sa 2 czy więcej osób w tym samym domu to zdecydowanie trudniej sie pracuje ,niestety.
06 września 2013 20:37 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Oj Asik ,widze ,ze Twoje myslenie jest zaskakujace.Widze tu geniusz:)Chodz do mnie ,to Cie wyucze,ale pamietaj ,nie zdziersze ucznia lepszego od nauczyciela hahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D Zaba na miotle nie uchodzi moja Panno,ale Zaba wampir? Czemu nie?:D:D:D:D:D:D:D

Ok...nawet jak bede wiedziala ze wiem wiecej i lepiej to nie dam tego po sobie poznac :) A poza tym Żaba na miotle-czemu nie? Bo Żaby wampirka nie widze z tego powodu ze do wampirowania potrzebne sa zęby :D...a Zaba ich z natury nie posiada :))
06 września 2013 20:41
Asik

Ok...nawet jak bede wiedziala ze wiem wiecej i lepiej to nie dam tego po sobie poznac :) A poza tym Żaba na miotle-czemu nie? Bo Żaby wampirka nie widze z tego powodu ze do wampirowania potrzebne sa zęby :D...a Zaba ich z natury nie posiada :))

Ale zaba moze miec na dlugalasnym jezyku male zyletki albo igielki,ha i co?Miotly prosze zostawic czarownicom:)
06 września 2013 20:44
wichurra

Mój też taki jest - w gotowaniu się nie trzeba gimnastykować, bo ma kilka swoich ulubionych dań, które kiedyś sam sobie robił i teraz też się ich dopomina. Więc ugotowanie tego 30 minut zajmuje. Uważa, że w jednej koszuli na luziku można cały tydzień chodzić. Wywalczyłam, że tylko 3 dni w jednej paraduje. Bałagan to by widział chyba dopiero wtedy, gdyby wielka kupa na środku salonu leżała. Okna rok nie myte są jeszcze całkiem spoko:) Rodzina mieszka daleko, więc zależy mu na dobrych układach ze mną. Ja nigdy babci nie miałam, ale jak tak czytam, to jednak dziadek jest lepszy. 

rodzinka dziadka odwiedza raz w tygodniu i super!!! jest wielki spokój nikt się nie kręci bardzo spokojna praca wręcz tu odpoczywam 
06 września 2013 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Ale zaba moze miec na dlugalasnym jezyku male zyletki albo igielki,ha i co?Miotly prosze zostawic czarownicom:)

Nie maja żyletek ani igiełek :) Czy ty wiesz jaka to frajda dla Żaby z bajorka w kosmos poleciec...no...Hogata bądź czlowiekiem :))
06 września 2013 20:49
Asik

Nie maja żyletek ani igiełek :) Czy ty wiesz jaka to frajda dla Żaby z bajorka w kosmos poleciec...no...Hogata bądź czlowiekiem :))

Nie za szybko Panna Zaba by chciala?Daj czasu do namyslu:)A czlowiekiem nie moge byc,bom czarownica hahahahahahahahaha:D:D:D:D:D
06 września 2013 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Nie za szybko Panna Zaba by chciala?Daj czasu do namyslu:)A czlowiekiem nie moge byc,bom czarownica hahahahahahahahaha:D:D:D:D:D

Moglabys gdybys chciala na pare chwil kiedy Żaba bedzie szybowac na twojej miotle :))
06 września 2013 20:58 / 2 osobom podoba się ten post
Byla buszszaaa! Popadalo i zrobilo sie bardzo przyjemnie. Pogadalam z Manem i dowiedzialam sie ze teskni :)) Milo, milo, mmmiilloo :) Dzien byl spokojny, zrobilam likier jezynowy i musze ci Kasiu powiedziec ze wcale nie wyglada jak Ścierka...:)) Ma piekny bordowy, intensywny kolor...i jest pyszny:))
06 września 2013 21:05
Wyrownalismy 1 : 1 
06 września 2013 21:36
Jab bedzie przewaga to napisze.
06 września 2013 21:38 / 2 osobom podoba się ten post
Mecz Pilki noznej   Polska -Czarnogora:)
06 września 2013 22:06
Az mi herbata nosem poszla hahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D:D
06 września 2013 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Judora Ty juz pisałaś gdzie jesteś,ale cosik nie zakminiłam... 
 Z której strony Frankfurtu?

Tali nie wiem z której strony. Z geografi jestem taka sama noga jak ze znajomości ziół i gotowania dla alergików. Damcia mi powiedziała że koło godzinki muszę do Ciebie autem gnać a to za dalego i Ona mi auta nie da :)

Firma dzwoni z przeprosinami, że nie mają nikogo wolnego z prawem jazdy. Wczoraj wyskoczyli z propozycją wysłania tu pana to Pańcia dostała takiej histerii że ciśnienie jej się podniosło a puls miała 120. Myślałam, że będzie zawał albo chociaż wezwę pogotowie ale jak doktor domowy kazał wezwać notarzta i jechać do szpitala to Paniusi przeszło.

Dzisiaj było nawet znośnie ale cosik mi się zdaje, że ta kobitka jednak nie ma równo pod sufitem. Lekomania, przewrażliwienie na swoim punkcie, mania wyższości i nieomylności  i ciągła chęć kontroli. Ona twierdzi, że spacerek z Nią i pieskiem jest dla mnie żadną robotą ale jak widzę jak ona ciągle szkoli tego psa to też mam ochotę wziąć gwizdek i wydawać Jej komendy.

06 września 2013 22:21 / 4 osobom podoba się ten post
Słyszałem że sexturystyka w Afryce kwitnie, ale myślałem, że chodzi o coś innego.
06 września 2013 22:22
opiekun_Janusz

Słyszałem że sexturystyka w Afryce kwitnie, ale myślałem, że chodzi o coś innego.

Buahahahahha,przestancie,bo sie zaksztusze hahahahah:D:D:D:D:D:D:D