Na wyjeździe #2

06 września 2013 22:56
Asik

Mniemam ze nie w ksztalcie stopy...:)) no dobra nie ciagne tematu bo mnie zlinczuja :) Pora póxna musze 200 krzyzykow nadrobic, odetchnac swiezym powietrzem, wziąc prysznic, i...przygotowac sie do wysokich lotow :))A jutro "Malinowe marzenie" upieke jak nie bedzie goraco. Dobranoc

Tylko ich nie spruj :D Hihihihihi:):)
06 września 2013 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Już po wizycie wieczornej u Dzidunia... ogólnie był miły, ale na dzień dobry zaczęło się marudzenie, że absolutnie nie da rady łóżka wstawić, bo coś tam coś... Szefowa chce mu załatwić Krankenbett... widzę, że będzie ciężko go do czegokolwiek przekonać... no ale umyłam go i podałam mu kolację, poczekałam aż zje i poszłam... zajęło mi to ok. godzinki, bo latałam po kuchni i nie wiedziałam co gdzie jest... mam nadzieję, że z czasem poznam jego mieszkanie, się zgramy i mnie zaakceptuje...

dzięki za trzymanie kciuków! :D

Tali, bedzie dobrze. A wiesz co jest najpiekniejsze w tym co napisałaś? " ...umylam go i podalam kolacje, poczekalam az zje i poszlam.." POSZLAM!!! To piekne i tesknie za czyms takim :)) Powodzenia
06 września 2013 22:58
judora

Hogaciu to się przeleć... na miotle :-)

Taaaaa,ale na Lysa Gore,zeby mi ziolek specjalnych naparzyly,na GORE:)I bedzie dobrze.Ajajajaj,musze powiedziec zeby dzialaly tylko 2 tyg.bo do domu jade:):):)
06 września 2013 23:00
hogata76

Tylko ich nie spruj :D Hihihihihi:):)

Tym razem mowy nie ma :) Pupa na swoim miejscu, stopa i walek...wszystko gra. Troche nie podobaja mi sie kolory ale skoncze to dzielo swojego zycia :))
06 września 2013 23:01 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Tali, bedzie dobrze. A wiesz co jest najpiekniejsze w tym co napisałaś? " ...umylam go i podalam kolacje, poczekalam az zje i poszlam.." POSZLAM!!! To piekne i tesknie za czyms takim :)) Powodzenia

Oj Ty juz nie narzekaj.Ty chodzisz(POSZLAM) na gore i dawaj za krzyzyki i forum:)

Nic juz nie slysze i tak Cie lubie hahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D
06 września 2013 23:01 / 1 osobie podoba się ten post
A tam Andrea..najwyzej nowy temat Modus stworzy "Na wyjeździe(+18) 
06 września 2013 23:03 / 2 osobom podoba się ten post
Pewnie ,ze da,a co ma nie dac:) Jest dobrze:) Ma prace,zaufanie Pflegedinst i szefowej,euraski leca,kochanie juz na walizkach....Co ma sie nie udac?Nie ma takiej opcji:):):)
06 września 2013 23:08 / 3 osobom podoba się ten post
Ja nie wiem o czym mówisz? Jakie świntuszenie? Tak sobie mysle ze gdyby nasi panowie zalozyli np forum "Mężowie i przyjaciele opiekunek24pl." to dopiero bysmy poczytały :))
06 września 2013 23:12 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Pewnie ,ze da,a co ma nie dac:) Jest dobrze:) Ma prace,zaufanie Pflegedinst i szefowej,euraski leca,kochanie juz na walizkach....Co ma sie nie udac?Nie ma takiej opcji:):):)

No mam  nadzieję, że dam radę i nie zawiodę Szefowej, bo naprawdę fajna babeczka jest i podoba mi się jej podjeście do pracy... widzi człowieka, nie patrzy na czas i pieniądze nie są dla niej wszystkim... dlatego chcę tam pracować, bo w innym miejscu chyba nie dałabym rady pracować patrząc na zegarek i się stresując...

06 września 2013 23:12 / 1 osobie podoba się ten post
Dobra...ja NAPRWADE ide lulu. Krzyzyki (przez forum) zostawiam na jutro :)) Musze skonczyc do konca wrzesnia bo od października bombki zaczynam wyszywac :)) Dobranoc wam...
06 września 2013 23:14
Tali

No mam  nadzieję, że dam radę i nie zawiodę Szefowej, bo naprawdę fajna babeczka jest i podoba mi się jej podjeście do pracy... widzi człowieka, nie patrzy na czas i pieniądze nie są dla niej wszystkim... dlatego chcę tam pracować, bo w innym miejscu chyba nie dałabym rady pracować patrząc na zegarek i się stresując...

No w obecnych czasach,to juz unikat,Ta Twoja szefowa.Ja tam wiem,ze dasz rade:)
06 września 2013 23:15
Zwłaszcza za to ze w DE? I znowu sobie zadaje pytanie wiedziec czy nie wiedziec jak to jest moj panie?
06 września 2013 23:17
To prawda Hogata unikat!!!
Reszta wyjdzie w praniu!!
Ale też się zmywam do wyrka, bo kończy się wylegiwanie do 8 rano...
jutro mam ciężki dzień, bo zaraz od Dziadunia jadę na sprzątanie, a potem znowu do niego obiadek gotować...

Śpijcie dobrze!!!
Dobranc!!!
06 września 2013 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
Dobry wleciałi wyleciał wieczur, niespodziane och jak ja lubie niespodzianki:) ale przez to nie moge z wami dłuzej posiedziec wpadłam zyczyc dorej nocki,Tali najlepszego w nowej pracy dasz rade kto jak kto ale ty napewno!!! poszłam z moja pania na festyn muzyka tance ech do rana mozna sie bawic ale jak tu jutro byc na chodzie ,ni za mnie nie zrobi wiec przyszłam grzeczni pojsc spac jutro tez mozna troche bedzi potancowac i w niedzele fajnie podoba mi sie kolorowych snow i spokojnej nocki Dobranoc:))))))))))))))))))))
06 września 2013 23:19 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

To prawda Hogata unikat!!!
Reszta wyjdzie w praniu!!
Ale też się zmywam do wyrka, bo kończy się wylegiwanie do 8 rano...
jutro mam ciężki dzień, bo zaraz od Dziadunia jadę na sprzątanie, a potem znowu do niego obiadek gotować...

Śpijcie dobrze!!!
Dobranc!!!

Dzisiaj Muaaaa i Cmoczek w glowke:)Dobranoc Tali,jutro masz ciezki dzien,ale jak sie ogarniesz,to bedzie pikus:)