Na wyjeździe #2

08 września 2013 11:01 / 3 osobom podoba się ten post
Witajcie!
Od wtorku w domciu, w PL ! Czas szybko teraz biegnie, pogoda piekna, indianskie lato. Tyle nowego w domku zrobione, odpoczywam, ciesze sie rodzinka, jeszcze tylko tydzien i powrot do Zurichu ...
08 września 2013 11:17
magmab

Heej Kasiu ale Ci zazdroszcze ;)) byłam na poprzedniej sztelli w twoich okolicach koło Schleiden ;)) chętnie bym tam wróciła bo cudownych ludzi poznałam i miło wspominam pobyt tam ;)) a co do nocnych atrakcji to u mnie też takie były ;)) a jestem pod Hanowerem

A gdzie jesteś? 
08 września 2013 12:11 / 2 osobom podoba się ten post
Witam z rana.
Melduję, że do spotkania z Romana doszło !! Udało się. Jestem bardzo zadowolona. Powiem Wam, że to zupełnie inaczej znać kogoś w realu. Wirtualnie można dużo źle zrozumieć. Myślałam, że Romana jest zarozumiała albo coś takiego. Nic z tych rzeczy !!! Zapomnijcie przy Romanie o zarozumiałości lub pokrewnych cechach !! Jest bardzo ciepłą osobą. Musimy zrobić wreszcie jakiś porządny zjazd, bo wiele tracimy znając się tylko wirtualnie ;-)))
Więcej Wam nie napiszę bo to by już było plotkowanie. Cieszę się, że się wybrałam do Romany, bardzo.

08 września 2013 12:20
Mycha

Witam z rana.
Melduję, że do spotkania z Romana doszło !! Udało się. Jestem bardzo zadowolona. Powiem Wam, że to zupełnie inaczej znać kogoś w realu. Wirtualnie można dużo źle zrozumieć. Myślałam, że Romana jest zarozumiała albo coś takiego. Nic z tych rzeczy !!! Zapomnijcie przy Romanie o zarozumiałości lub pokrewnych cechach !! Jest bardzo ciepłą osobą. Musimy zrobić wreszcie jakiś porządny zjazd, bo wiele tracimy znając się tylko wirtualnie ;-)))
Więcej Wam nie napiszę bo to by już było plotkowanie. Cieszę się, że się wybrałam do Romany, bardzo.

A pytalas,czemu TCHIBO sie nie zaparzylo?:(
Ciesze sie ,ze sie poznalyscie:) Ha ja tez Romane poznalam i naprawde nie jest zarozumiala:)
Zjazd ,musi byc i Ty na nim tez -KONIECZNIE:):):)
08 września 2013 12:20 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Witam z rana.

Witaj myszko... dzieki za dobre wiadomosci... Romana zjawi sie wkrotce i opisze nowa prace... czy moze masz od niej pozwolenie a na przyblizenie... jak jej sie wiedzie... u kogo jest... czy osoba sympatyczna... chorujaca a moze tylko do towarzstwa...
Romana nie da sie nie lubic... jak i wszystkie inne tutaj piszace Opiekunki...
08 września 2013 12:22
efka66

A gdzie jesteś? 

ok 8km na południe od Hanoweru ;)
08 września 2013 12:51 / 4 osobom podoba się ten post
Romana ma do opieki babcię, z tego co usłyszałam jest po wylewie. Ale tak na prawdę to nie rozmawiałyśmy o pracy. Na wszystkie tematy, prace tylko liznęłyśmy. Ale wszystko u niej jest OK. Tchibo nie działa, nie wiem dlaczego. Może zasięg ?? Jeszcze musi z córką babci pokombinować. Pozdrawia Was wszystkie serdecznie. Też tęskni ale jak już wreszcie będzie miała internet to nadrobi to. No i cieszy się, że ma co zwiedzać i oglądać.
08 września 2013 13:01
Witam
Czy ktoś korzysta w niemczech z internetu za pomocą tableta? Chodzi mi o to czy jest jakaś możliwość łączenia się z internetem poza WiFi. Pozdrawiam
P.S.
Zostały mi jeszcze 2 tygodnie urlopu!!!
08 września 2013 15:31
magmab

ok 8km na południe od Hanoweru ;)

No to mimo wszystko i tak jakieś 40 km ode mnie.
08 września 2013 16:15 / 1 osobie podoba się ten post
Jest tak gorąco,że w domu siedzę.Mam juz dość tych wysokich temperatur.Pod wieczor zapowiadaj zachmurzenia i deszcze.Nareszcie.
08 września 2013 16:17
mleczko47

Jest tak gorąco,że w domu siedzę.Mam juz dość tych wysokich temperatur.Pod wieczor zapowiadaj zachmurzenia i deszcze.Nareszcie.

Mleczko chętnie się z Tobą na pogodę zamienię...
było tak cudnie gorąco, ale dziś już sie ochłodziło i jest 17 stopni...
Ja chcę latoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!
08 września 2013 16:19 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie już się chmurzy,do tej pory też było gorąco.
08 września 2013 16:20
Tali

Mleczko chętnie się z Tobą na pogodę zamienię...
było tak cudnie gorąco, ale dziś już sie ochłodziło i jest 17 stopni...
Ja chcę latoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!

No to se troche poczekasz,do przyszlego roku:(Ja tez bede musiala:(
08 września 2013 16:27 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

U mnie już się chmurzy,do tej pory też było gorąco.

Tina gdzie bylas? Tylu potrzebujacych na forum(zlamania, stluczenia, trzaski w kregoslupach) a Ty jak Michal Aniol, tylko patrzysz w ten sufit i patrzysz,......
08 września 2013 16:35 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

Tina gdzie bylas? Tylu potrzebujacych na forum(zlamania, stluczenia, trzaski w kregoslupach) a Ty jak Michal Aniol, tylko patrzysz w ten sufit i patrzysz,......

To nie szaleć w robocie,nie szaleć,to i kości całe zostaną;-))).No nie gapię się cały czas w sufit,czasem w ścianę,a i gwiazdy lubię pooglądać...