No tak,on jest normalny,od niego dostałam używany komplet noży i tarkę do szpecli-nową!
No tak,on jest normalny,od niego dostałam używany komplet noży i tarkę do szpecli-nową!
Nie ,no to mozna nazwac Go GURU:D:D:D:D:DD:D:D:D:
A ja dostałam od dziadka z okazji ślubu piękną misę na owoce, jak spojrzałam w neta ile kosztowała, to mi kopara opadła. Oto ona: http://fabrykaform.pl/Alessi_misa_na_owoce_mediterraneo-p2997.html
Witam prosze dziewczyny podajcie jeszcze raz ten przepis na to ciasto gdies zagubilam ten przepis a nie wiem ktora z was go pisala chodzi o to ciasto ze sliwkami bez drozdzy pamietam ze 2 lyzeczki proszku jajka biakla ubite a kruszonka i maka kartoflana smakowalo a ja nie umie powtorzyc dziekuje z gory
Witam prosze dziewczyny podajcie jeszcze raz ten przepis na to ciasto gdies zagubilam ten przepis a nie wiem ktora z was go pisala chodzi o to ciasto ze sliwkami bez drozdzy pamietam ze 2 lyzeczki proszku jajka biakla ubite a kruszonka i maka kartoflana smakowalo a ja nie umie powtorzyc dziekuje z gory
Witam Opiekunkowo burzowo,wietrznie i deszczowo.U mnie do 2ej w nocy jakas większa impreza na miescie była-koncert chyba bo wyli,bębnami tłukli,spac nie szło!!!Leje i leje,nic sie nie chce w taką pogodę:(Najchętniej do łózeczka bym wróciła:)
Kasiu a gdzie jesteś bo u mnie też w mieście było głośno :))