Na wyjeździe #2

08 września 2013 00:07 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No tak,on jest normalny,od niego dostałam używany komplet noży i tarkę do szpecli-nową!

Nie ,no to mozna nazwac Go GURU:D:D:D:D:DD:D:D:D:
08 września 2013 00:10 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Nie ,no to mozna nazwac Go GURU:D:D:D:D:DD:D:D:D:

Ja pitole Hogata,no tak się ubawiłam,że nie pytaj
Jak to niewiele człowiekowi potrzeba do śmiechu he,he,he
08 września 2013 00:13 / 2 osobom podoba się ten post
A ja dostałam od dziadka z okazji ślubu piękną misę na owoce, jak spojrzałam w neta ile kosztowała, to mi kopara opadła. Oto ona: http://fabrykaform.pl/Alessi_misa_na_owoce_mediterraneo-p2997.html
08 września 2013 07:26
Dzien dobry w niedzielny porane ,kurcze co to jest ja bałam sie ze zaspie a tu sama kawke trzeba pic ,ech wstawac spioszki,seniorzy czekaja na sniadanko kawke wyppic trzeba spokojnie porannagimnastyke ,ech trudno sama wypije hehe,miłego spokojnego dnia zycze,usmiechnietego:)))))))))))))
08 września 2013 07:27
Witam w deszczową niedzielę,miłedo dzionka.
08 września 2013 08:23
wichurra

A ja dostałam od dziadka z okazji ślubu piękną misę na owoce, jak spojrzałam w neta ile kosztowała, to mi kopara opadła. Oto ona: http://fabrykaform.pl/Alessi_misa_na_owoce_mediterraneo-p2997.html

Piekna! Bardzo ladny i wyszukany prezencik .
08 września 2013 08:30
Witaski:)

Wichurra-bardzo ladne,dzisiaj dopiero obejzalam:)

Brrrrr,pogoda iscie barowa,zimno mokro.Oj jak ja bym sobie dluzej w wyrku polezala.Spac mi sie juz nie che,ale te slodkie lenistwo i kawa pita w lozku...mmmmmmmmmmmmmmmmm:)No ale jeszcze 12 dni i do domku i wlasnie w nagrode sobie,poleze dluzej w lozki i wypije kawke o:):):):)

Milego:)

08 września 2013 08:35
Witam prosze dziewczyny podajcie jeszcze raz ten przepis na to ciasto gdies zagubilam ten przepis a nie wiem ktora z was go pisala chodzi o to ciasto ze sliwkami bez drozdzy pamietam ze 2 lyzeczki proszku jajka biakla ubite a kruszonka i maka kartoflana smakowalo a ja nie umie powtorzyc dziekuje z gory
08 września 2013 08:37
anusia1969

Witam prosze dziewczyny podajcie jeszcze raz ten przepis na to ciasto gdies zagubilam ten przepis a nie wiem ktora z was go pisala chodzi o to ciasto ze sliwkami bez drozdzy pamietam ze 2 lyzeczki proszku jajka biakla ubite a kruszonka i maka kartoflana smakowalo a ja nie umie powtorzyc dziekuje z gory

a w temacie przepisy nie ma?
08 września 2013 08:52 / 1 osobie podoba się ten post
anusia1969

Anusia,
odnowiłam dla Ciebie topik z przepisami.

Zerknij, to chyba chodziło o mój przepis.

Smacznego.
08 września 2013 08:55
Anusia i juz masz :):):) To ja wpadam do Ciebie na ciacho hihihihihihihi:)
Anusia i juz masz :):):) To ja wpadam do Ciebie na ciacho hihihihihihihi:)
Witam Opiekunkowo burzowo,wietrznie i deszczowo.U mnie do 2ej w nocy jakas większa impreza na miescie była-koncert chyba bo wyli,bębnami tłukli,spac nie szło!!!Leje i leje,nic sie nie chce w taką pogodę:(Najchętniej do łózeczka bym wróciła:)
08 września 2013 09:01
kasia63

Witam Opiekunkowo burzowo,wietrznie i deszczowo.U mnie do 2ej w nocy jakas większa impreza na miescie była-koncert chyba bo wyli,bębnami tłukli,spac nie szło!!!Leje i leje,nic sie nie chce w taką pogodę:(Najchętniej do łózeczka bym wróciła:)

Kasiu a gdzie jesteś bo u mnie też w mieście było głośno :))
08 września 2013 09:12
ania0806

Kasiu a gdzie jesteś bo u mnie też w mieście było głośno :))

Jestem w Krefeld,koło Dortmundu.