Na wyjeździe #2

08 września 2013 09:14
oj to inne okolice , niestety :) ale mam nadzieję że w moim miasteczku znajdzie sie przyjazna duszyczka
08 września 2013 09:24 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry z kawką w ręku i jeszcze przez chwilę bez damy.
U mnie narazie tylko wietrznie ale jeszcze trochę słońca jest.
Oby zostało....

Prezenty cudne Iwanilia dostałaś ;)))

Oby dzień szybko minął....
08 września 2013 09:40
kasia63

Jestem w Krefeld,koło Dortmundu.

Heej Kasiu ale Ci zazdroszcze ;)) byłam na poprzedniej sztelli w twoich okolicach koło Schleiden ;)) chętnie bym tam wróciła bo cudownych ludzi poznałam i miło wspominam pobyt tam ;)) a co do nocnych atrakcji to u mnie też takie były ;)) a jestem pod Hanowerem
08 września 2013 09:43 / 1 osobie podoba się ten post
Romanka,
zaparzysz w końcu to Tchibo?

Brakuje nam Ciebie.
08 września 2013 09:44
magmab

Heej Kasiu ale Ci zazdroszcze ;)) byłam na poprzedniej sztelli w twoich okolicach koło Schleiden ;)) chętnie bym tam wróciła bo cudownych ludzi poznałam i miło wspominam pobyt tam ;)) a co do nocnych atrakcji to u mnie też takie były ;)) a jestem pod Hanowerem

Hi ,hi -a czego? Jestem na peryferiach -krówki za płotem i barany,do centrum daleko-całkiem jak na wsi.Mnie to odpowiada ale jak ktos lubi miasto to cierpi.Na szczescie jest nas tu opiekunek cała czereda to sie razem nie nudzimy:)Jestem dzielnicy Huls.Do Kempen 7km.Dookola lasy,łaki,nawet do Renu za daleko na rowerku pojechać.Ale jeżdżę tu juz ponad rok i jestem zadowolona:) 
08 września 2013 09:47
kasia63

Hi ,hi -a czego? Jestem na peryferiach -krówki za płotem i barany,do centrum daleko-całkiem jak na wsi.Mnie to odpowiada ale jak ktos lubi miasto to cierpi.Na szczescie jest nas tu opiekunek cała czereda to sie razem nie nudzimy:)Jestem dzielnicy Huls.Do Kempen 7km.Dookola lasy,łaki,nawet do Renu za daleko na rowerku pojechać.Ale jeżdżę tu juz ponad rok i jestem zadowolona:) 

ale też tak miałam wioseczka na maxa 6km do Schleiden i sklepów ale bardzo mi się podobało bo było gdzie iść na spacer teren parku narodowego
08 września 2013 09:59
Witajcie,czekam na zmienniczke i o 16-tej będę w drodze do domciu,do mojej córeczki,do mojego pieska,do śmierdzącego miasta he,he Och jaki cudny dzień.
W nocy u nas były takie burze,ze wyrwało w ogrodzie bez.Lezy sobie teraz na ziemi .
08 września 2013 10:01 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie,czekam na zmienniczke i o 16-tej będę w drodze do domciu,do mojej córeczki,do mojego pieska,do śmierdzącego miasta he,he Och jaki cudny dzień.
W nocy u nas były takie burze,ze wyrwało w ogrodzie bez.Lezy sobie teraz na ziemi .

Szerokiej Trasy!!! Udanego Wypoczynku!!!!!
08 września 2013 10:02
magmab

Szerokiej Trasy!!! Udanego Wypoczynku!!!!!

Dziękuję:)
08 września 2013 10:07 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Szerokosc Ivaniilia:)
"do domciu,do mojej coreczki,do mojego pieska,do smierzacego miasta" -Ja tez tak niedlugo bede pisala,tyle ze" do moich chlopaczkow" hahahahahah:D Jedz i odpoczywaj i ciesz sie:)
Pamietaj,zeby prezenty pod podloge schowac:)
08 września 2013 10:09
hogata76

Szerokosc Ivaniilia:)
"do domciu,do mojej coreczki,do mojego pieska,do smierzacego miasta" -Ja tez tak niedlugo bede pisala,tyle ze" do moich chlopaczkow" hahahahahah:D Jedz i odpoczywaj i ciesz sie:)
Pamietaj,zeby prezenty pod podloge schowac:)

He,he,he schowam Hogatko na pewno w glinianym naczyniu ,może nawet zmumifukuje?

08 września 2013 10:40
Witam dzisiaj niedziela u mnie pada od rana,ale pójdę do kościoła chociaż pacierz zmówić .Moja babcia pół nocy przełaziła ja z nią ponieważ potrzebuje asekuracji ,ubzdurała sobie że córka jest mała i musi do domu na noc wrócić ,tak to jest z demencją nie ma żadnych leków nasennych i tak się męczyłam . Ale za to nad ranem miałam piękny sen :))))Miłej niedzieli życzę i pięknych snów:)))
08 września 2013 10:45
Dzień Doberek!
Dziadunio wymyty i najedzony czeka teraz na obiadek... niestety nie mogę utrafić i ugotować mu tak jajko, tak jakby mu pasowała... co się dziś nagadał i nawzdychał to moje... stwierdził, że dziwne jajka... no cóż dziwne... mam nadzieję, że zupa mi wyjdzie, bo jak nie to kiepsko to widzę... tylko zapomniałam marchewki kupić, ale chyba pomidorówka wyjdzie bez, dla zagęszczenia myślałam, aby dać jednego małego ziemniaka... co??
Ufff! Jeszcze się stresuję wizytami u niego i niepotrzebnie przejmuję wszystkim... ale dziś ma być u niego też Szefowa to trochę z nią pogadam...
A ja wypiłam kawkę i idę umyć włochy...

Ivanilia no przednie te Twoje prezenciki...
ja dostałam broszkę z trumiennego kostiumu Panny...jakoś się tak dziwnie poczułam, wiedząc, że Panna tam leży... Córka stwierdziła, że Panna na pewno dałaby mi ją... w sumie ładna, ale broszek nie noszę... moja mama dostała... :)

Miłego dnia wszystkim!
08 września 2013 10:57
ivanilia40

Dziękuję:)

Ivanilia szerokości! 
Odpoczywaj i ciesz się najbliższymi!!!
08 września 2013 10:58
Witam wszystkich w pochmurny dzionek.Dzis caly dzien mam wolny troche nudno samej ,mala miescina i pogoda byle jaka na spacery po gorkach.Dobrze, ze jest tu fajny psiak to mowie do niego po polsku i rozumie mnie.W tygodniu czas mi leci tu szybko,gdyz duzo jezdzimy i zwiedzamy.Milego i spokojnego dnia wszystkim zycze.