Jestem w Krefeld,koło Dortmundu.
Jestem w Krefeld,koło Dortmundu.
Heej Kasiu ale Ci zazdroszcze ;)) byłam na poprzedniej sztelli w twoich okolicach koło Schleiden ;)) chętnie bym tam wróciła bo cudownych ludzi poznałam i miło wspominam pobyt tam ;)) a co do nocnych atrakcji to u mnie też takie były ;)) a jestem pod Hanowerem
Hi ,hi -a czego? Jestem na peryferiach -krówki za płotem i barany,do centrum daleko-całkiem jak na wsi.Mnie to odpowiada ale jak ktos lubi miasto to cierpi.Na szczescie jest nas tu opiekunek cała czereda to sie razem nie nudzimy:)Jestem dzielnicy Huls.Do Kempen 7km.Dookola lasy,łaki,nawet do Renu za daleko na rowerku pojechać.Ale jeżdżę tu juz ponad rok i jestem zadowolona:)
Witajcie,czekam na zmienniczke i o 16-tej będę w drodze do domciu,do mojej córeczki,do mojego pieska,do śmierdzącego miasta he,he Och jaki cudny dzień.
W nocy u nas były takie burze,ze wyrwało w ogrodzie bez.Lezy sobie teraz na ziemi .
Szerokiej Trasy!!! Udanego Wypoczynku!!!!!
Witajcie,czekam na zmienniczke i o 16-tej będę w drodze do domciu,do mojej córeczki,do mojego pieska,do śmierdzącego miasta he,he Och jaki cudny dzień.
W nocy u nas były takie burze,ze wyrwało w ogrodzie bez.Lezy sobie teraz na ziemi .
Szerokosc Ivaniilia:)
"do domciu,do mojej coreczki,do mojego pieska,do smierzacego miasta" -Ja tez tak niedlugo bede pisala,tyle ze" do moich chlopaczkow" hahahahahah:D Jedz i odpoczywaj i ciesz sie:)
Pamietaj,zeby prezenty pod podloge schowac:)
Dziękuję:)