Na wyjeździe #2

09 września 2013 19:51
Ale zaplacisz TY przecież, a skoro przystojny .....
09 września 2013 19:56
Ale nie dla opiekunki raczej
09 września 2013 19:58
Witam dziewczyny wieczorem,kurna u mnie znowu pada,dzięki wszystkim za porady,każdą cenię,muszę pod wodospad ale mi się nie chce,hi,hi,miłego wieczorka.
09 września 2013 20:00 / 1 osobie podoba się ten post
Ja nie umiem tych buziek wstawiać, a czasem piszę taaaaaaaaaaaak poważnie
09 września 2013 20:02 / 2 osobom podoba się ten post
no wiem ze musze zapłacic ale moze dostane znizke. A moja Babcia ma masaz na kase chorych. przystojny jest ale tyle moje co sobie pogadam.... o moje plecy mi chodzi bardziej niz o jego silne ręcę. :):)
09 września 2013 20:04
czarna11

no i sama zasuwałam na masaż raz w tygodniu wiec wiem ze to dobry zabieg jest, tylko wykonywany regularnie musi byc

w Pl zasuwałam na masaże znaczy sie::))
09 września 2013 20:06
hahahahahahahahahahahahahha......... dobrze.......
09 września 2013 20:09 / 1 osobie podoba się ten post
wciąga to forum cholera......zamiast siedziec i zakuwac niemiecki to ja czytam posty....:):):) a ksiązki na całym stole leżą wiec Babcia myśli ze sie uczę... dobra ide sie ogarnąć i z Babunią telewizje pooglądać..... milutka dzisiaj jest nawet dwie partyjki w karty rozegrałyśmy.
09 września 2013 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
czarna11

no wiem ze musze zapłacic ale moze dostane znizke. A moja Babcia ma masaz na kase chorych. przystojny jest ale tyle moje co sobie pogadam.... o moje plecy mi chodzi bardziej niz o jego silne ręcę. :):)

Ty tam nie pitol czarna:D:D:D:D:D:D:D:D
Masaz masazem, a silne rece przystijniaka ,to moga uhuhuhhhhu duzo dobrego zdzialac hihihihihihi.....
A co tam moze bedzie "Masazystka Pl & Masazysta De" Spolka Jawna.  Hahahahaahahaha:D:D:D:D:D:DD:D
09 września 2013 20:15 / 2 osobom podoba się ten post
Melduję się z domku.
Jadę zaraz do Wrocka po córcię i jej mena.

Do później.
09 września 2013 20:18
scarlet

Melduję się z domku.

Do później.

Lo Matko,to Ty juz w domu?Ty to jestes szybsza od cienia:)
09 września 2013 20:19
scarlet

Melduję się z domku.

Do później.

No prosze jak to niektórym jest dobrze !! Wracaj do pracy !!! Nie ma leniuchowania !!!
09 września 2013 20:22 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Masz na klawiaturze z cyferkami nawias, nad zerem ))))  i masz kreseczki za zerem ;-)))  robisz średnik ;;;;;;;; kreseczkę ---- i nawias )))))  czyli ;-))) 
09 września 2013 20:24 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

BUŹKI - z lewej łapki paluszkiem wciskasz SHIFT i trzymasz a z prawek tyż paluszkiem ,wciąż trzymajac SHIFT wciskasz DWUKROPEK i NAWIAS /nad cyfrą zero/:):):):):) i buziuchny same leca:):):)
09 września 2013 20:25
Mycha

Masz na klawiaturze z cyferkami nawias, nad zerem ))))  i masz kreseczki za zerem ;-)))  robisz średnik ;;;;;;;; kreseczkę ---- i nawias )))))  czyli ;-))) 

Mych jesteś wielka, muszę to tylko gdzieś zapisać