Lo Matko,to Ty juz w domu?Ty to jestes szybsza od cienia:)
Lo Matko,to Ty juz w domu?Ty to jestes szybsza od cienia:)
BUŹKI - z lewej łapki paluszkiem wciskasz SHIFT i trzymasz a z prawek tyż paluszkiem ,wciąż trzymajac SHIFT wciskasz DWUKROPEK i NAWIAS /nad cyfrą zero/:):):):):) i buziuchny same leca:):):)
Hogatka!!!! Dałaś jej miotłę a teraz udajesz zdziwienie? Trzeba było powiedzieć Skarlet żeby sie tak szybko nie odzywała, żeby odczekaal tyle godzin ile zajmuje podroż autobusem. Ale nie gniewam sie, nie gniewam....
"Zbuduję sobie miotłe,pofrune w górę w dół
Zbuduję sobie szałas, na prerii pośród ziół
O, Hogata blues
Jest wtedy, kiedy? - Kiedy Asikowi jest źle
Prosiłam ją o miotłę,
prosiłam zlituj sie
A miotłe Skarlet dała a teraz dziwi sie
O, Hogata blues
Asik-My musimy sie spotkac ,ty bedziesz pisala dla mnie piosenki,przygrywala na fortepianie-a ja bede spiewac WOW:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D
Pierwsz plyty beda zadeykowane OPIEKUNKOM I OPIEKUNOM W DE.D:D:D:D:D
Najpierw miotła a potem przyjemności :))
Al;e teksty to będzie pisac Kasia!! Ja ew melodie...nie jestem błyskotliwa w tekstach
Aj tam miotla-Ty pomysl o dochodach z plyt-wtedy Ci kupie te Najlepsze:)Lataja jak mysliwce(nawet szybciej):):):)
Ja nie chce meserszmita tylko miotłe Hogaty. Dla mnie te wszystkie nowości to...przeżytek...teraz moda na skansen :)) I miotly są bezcenne
Asik-My musimy sie spotkac ,ty bedziesz pisala dla mnie piosenki,przygrywala na fortepianie-a ja bede spiewac WOW:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D
Pierwsz plyty beda zadeykowane OPIEKUNKOM I OPIEKUNOM W DE.D:D:D:D:D
Ja nie umiem tych buziek wstawiać, a czasem piszę taaaaaaaaaaaak poważnie