Na wyjeździe #2

09 września 2013 20:26 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Lo Matko,to Ty juz w domu?Ty to jestes szybsza od cienia:)

Hogatka!!!! Dałaś jej miotłę a teraz udajesz zdziwienie? Trzeba było powiedzieć Skarlet żeby sie tak szybko nie odzywała, żeby odczekaal tyle godzin ile zajmuje podroż autobusem. Ale nie gniewam sie, nie gniewam....

"Zbuduję sobie miotłe,pofrune w górę w dół
Zbuduję sobie szałas, na prerii pośród ziół
O, Hogata blues
Jest wtedy, kiedy? - Kiedy Asikowi  jest źle
Prosiłam ją o miotłę,
prosiłam zlituj sie
A miotłe Skarlet dała a teraz dziwi sie
O,  Hogata blues
09 września 2013 20:28
kasia63

BUŹKI - z lewej łapki paluszkiem wciskasz SHIFT i trzymasz a z prawek tyż paluszkiem ,wciąż trzymajac SHIFT wciskasz DWUKROPEK i NAWIAS /nad cyfrą zero/:):):):):) i buziuchny same leca:):):)

To nawet mniej skomplikowane, dzięki
09 września 2013 20:29 / 3 osobom podoba się ten post
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;0
09 września 2013 20:30
:):):) - jeszcze raz i porządnie!!!!!!!!!!!!!!Dorotee!!!!!!!!!!!Paluszki masz niewytrenowane czy jak?:):):)
09 września 2013 20:31 / 3 osobom podoba się ten post
:)))))))))))))))))))))))))))))))))) No co TY
09 września 2013 20:31
Asik

Hogatka!!!! Dałaś jej miotłę a teraz udajesz zdziwienie? Trzeba było powiedzieć Skarlet żeby sie tak szybko nie odzywała, żeby odczekaal tyle godzin ile zajmuje podroż autobusem. Ale nie gniewam sie, nie gniewam....

"Zbuduję sobie miotłe,pofrune w górę w dół
Zbuduję sobie szałas, na prerii pośród ziół
O, Hogata blues
Jest wtedy, kiedy? - Kiedy Asikowi  jest źle
Prosiłam ją o miotłę,
prosiłam zlituj sie
A miotłe Skarlet dała a teraz dziwi sie
O,  Hogata blues

Asik-My musimy sie spotkac ,ty bedziesz pisala dla mnie piosenki,przygrywala na fortepianie-a ja bede spiewac WOW:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D
Pierwsz plyty beda zadeykowane OPIEKUNKOM I OPIEKUNOM W DE.D:D:D:D:D
09 września 2013 20:31 / 2 osobom podoba się ten post
A sobie siedzę w swój ulubiony sposób z czekoladą pod ręką :)  W TV Arte leci moja ulubiona "Misja". Prawe oko i ucho dla tv, a lewe oko i łapki dla laptopa.
Przyłączam się do pozdrowień dla Scarlet, przyjemności :)
09 września 2013 20:32
hogata76

Asik-My musimy sie spotkac ,ty bedziesz pisala dla mnie piosenki,przygrywala na fortepianie-a ja bede spiewac WOW:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D

Najpierw miotła a potem przyjemności :))
Al;e teksty to będzie pisac Kasia!! Ja ew melodie...nie jestem błyskotliwa w tekstach
09 września 2013 20:34
Asik

Najpierw miotła a potem przyjemności :))
Al;e teksty to będzie pisac Kasia!! Ja ew melodie...nie jestem błyskotliwa w tekstach

Aj tam miotla-Ty pomysl o dochodach z plyt-wtedy Ci kupie te Najlepsze:)Lataja jak mysliwce(nawet szybciej):):):)
09 września 2013 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Aj tam miotla-Ty pomysl o dochodach z plyt-wtedy Ci kupie te Najlepsze:)Lataja jak mysliwce(nawet szybciej):):):)

Ja nie chce meserszmita tylko miotłe Hogaty. Dla mnie te wszystkie nowości to...przeżytek...teraz moda na skansen :)) I miotly są bezcenne
09 września 2013 20:40
Asik

Ja nie chce meserszmita tylko miotłe Hogaty. Dla mnie te wszystkie nowości to...przeżytek...teraz moda na skansen :)) I miotly są bezcenne

No dobra dam,ale jak wroci Scarlet:D:D:D:D:D
09 września 2013 20:40
Drogie moje ide na dół "potowarzyszyć" Bede po 22giej....Było milo ale teraz dla mnie sie skonczyło :)) Posiedze ze Skarbami i skoncze wyszywac te częsć ciala co to nie chce głośno powiedziec :))...papa..
09 września 2013 20:44 / 5 osobom podoba się ten post
hogata76

Na mel."Krakowiaczek jeden.."

Miałam super miotłę
Trochę kostropatą
Ale ją zgubiłam
Gdzieś nad Renem latem

REF.Ach miotło, miotło 
       Gdzieżeś sobie  uleciała
       Czy Scarlet skradła
       Czy tez Asik Cię zdybała
       Cóż biedna pocznę
       Czarownica bez miotełki
       Zasiadę w kątku 
       Wyskubywać swe sadełko!

Oddawajcie zaraz
To moje miotlisko
Ja wam w zamian oddam
Boczki i sadlisko:)

09 września 2013 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Ja nie umiem tych buziek wstawiać, a czasem piszę taaaaaaaaaaaak poważnie

Co z tymi buzkami ???? czemu służą.... proszę mi rozkodować...i odtajnić... hihihi)))))
09 września 2013 20:49 / 3 osobom podoba się ten post
Ja zamiast buziek piszę,hi,hi i wszyscy wiedzą że mam chumor,dzisiaj mimo przykrej sytuacjinadal go mam więc jest dobrze.