Na wyjeździe #2

13 lipca 2013 10:43 / 1 osobie podoba się ten post
Ivanilia - kup na wszelki wypadek jakiś wybielacz, bo jak nowe majtasy zafarbujesz znowu to Hartmut już może nie być taki milutki:)
13 lipca 2013 10:45
mamusia2

Ja jestem na 2 forach i dobrze mi tak.

Otrzymałam dziś maila z zaproszeniem na inne forum, widać że tam nie mają takich obrótów, zdecydowanie to forum jest ciekawsze i dlatego ma większą frekwencję...
13 lipca 2013 10:45 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Witam was i ja :)
Ja już jestem opalona jakbym na wczasach była,bo moja Coni lubi siadać w ogrodzie i sobie rysować,a ja w tym czasie siadam w słneczku i łapię hebana :).
Chciałam powiedzieć o tych różowych majtkach hartmutowych...niestety zauważył :).Poniewaz to jest wesoły człowiek ,nie obraził się na mnie,tylko miał ubaw po pachy he,he
Oczywiście przeprosiłam go,ale on nawet nie chciał słuchac przeprosin .Kupił sobie nowe majteczki,bielusieńkie :)
Uwielbiam takich ludzi :)

U moich dziadków tak samo,hi,hi babcia połowę majtek ma zafarbowanych ,dziadek 2 pary i też nie robią z tego tragedi,noszą takie jakie mają.
13 lipca 2013 10:50
grawik

Otrzymałam dziś maila z zaproszeniem na inne forum, widać że tam nie mają takich obrótów, zdecydowanie to forum jest ciekawsze i dlatego ma większą frekwencję...

Ja na tamtym forum jestem od początku jakieś 3 lata więć ich nie dzradze,tu jestem chyba już rok i też dobrze mi się tu piszę więć jestem tu i tam.
13 lipca 2013 10:55 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2 pokuszę się, żeby cię tam odszukać, ciekawe czy mi się uda?
13 lipca 2013 10:57
A sa jakies inne fora??? Jestem tylko na jednym .... i dobrze mi : ) 
ide obiad robic, zjadla bym rosolku ....
13 lipca 2013 11:03
grawik

mamusia2 pokuszę się, żeby cię tam odszukać, ciekawe czy mi się uda?

oki,czekam ,zobaczymy czy mnie znajdziesz,hi,hi.
13 lipca 2013 11:20
Jak tam jesteś też mamusią to bez problemu cię znajdę.....
13 lipca 2013 11:29 / 1 osobie podoba się ten post
grawik

Jak tam jesteś też mamusią to bez problemu cię znajdę.....

No nie jestem,hi,hi,szukaj dalej,ale piszę podobnie jak tu więc napewno mnie znajdziesz.Powodzenia życzę.
13 lipca 2013 11:56 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

No nie jestem,hi,hi,szukaj dalej,ale piszę podobnie jak tu więc napewno mnie znajdziesz.Powodzenia życzę.

Podobne posty? Ale chyba ich nie kopiujesz....:);)
13 lipca 2013 12:08
grawik

Podobne posty? Ale chyba ich nie kopiujesz....:);)

No nie nie kopiuje ,i co znalazłaś mnie już.
13 lipca 2013 12:14
Jeszcze nie szukałam bo gotuję obiad. Potem wolne, a potem przyjdzie syn babci i muszę być dostępna. Wiesz do takiego misternego zajęcia potrzeba skupienia i ciszy...
13 lipca 2013 15:43
grawik

Jeszcze nie szukałam bo gotuję obiad. Potem wolne, a potem przyjdzie syn babci i muszę być dostępna. Wiesz do takiego misternego zajęcia potrzeba skupienia i ciszy...

Hi, hi trochę dwuznacznie zabrzmiało o tej dostępności......
13 lipca 2013 16:29
scarlet - drobiazgowość jest  kobiecą cechą, ale niekoniecznie musi być ona cechą polskiej opiekunki na wyjeździe.... :) Rozszerzając o tej dostępności napiszę, że obiecał mi że przyprowadzi mi rower i dziś może to się zdarzyć - wiesz - oględziny, jazda próbna...  itp.
13 lipca 2013 17:14 / 1 osobie podoba się ten post
Powiedziałam dziadkowi, że muszę wyskoczyć po masło. On na to, że irlandzkie masło jest dobre, bo w Irlandii krowy mają, jak w raju i żebym kupiła :D