A ile masz wzrostu?
A ile masz wzrostu?
Mialam 176,5..teraz sie kurcze...
sporo, ale jestem lepsza ; ) (182)
Łooooł...czemu ty a nie moj Man?? On tylko 2 cm jest wyzszy ode mnie. Najlepiej sie czuję gdy idziemy razem jak ja po ulicy a on po chodniku. Wtedy jest wyzszy o cały kraweznik.
hahahah, chetnie bym mu oddala 10 cm, i tez zawsze gonie facetow ktorzy sa rowni albo maja tylko pare cm wiecej.
Oddajcie mi troszeczkę, ja mam prawie 160 cm :-)
hahah, ja oddam 10 cm za cycki ; )
To podpisujemy kontrakt, ja oddam Ci połowe moich, a i tak sporo dla mnie zostanie, a Ty mi dasz 10 cm:-)
No i przyjechała moja zmienniczka i fajna babeczka ale niem ni w ząb, ja juz nie rozumiem czemu oni wysyłają do takich ludzi jak moja babcia opiekunki bez znajomości języka.Moja Frau jest tylko mocno upierdliwa i tak to wszystko jarzy, i jest jej ktoś potrzebny do pogadania tez a nie tylko do sprzątania i prania. A moja agnecja wiedziala o tym, bo tyle razy mówilam. Ale cóż nie doceniła rodzina mnie wcześniej to może teraz doceni , ale juz pozamiatane...
A ja mam pytanko. Dziewczyny dzisiaj przyjeżdża moja zmienniczka. Poprzednia która mnie zmieniała była ok, ta bez przerwy dzwoni , z rozkazami , że mam tak zrobić jak ona przyjedzie to ma byc kasa za podróz ( niestety usłyszała że pomyliła adresy,że ja tu nie jestem do tego) , że jak to babka nie ma kasy, że jakto to TY jesteś z nią na jakiejś wsi td, itp. I chcę się dowiedzieć jak się wymieniacie to praca w nocy należy do WAS czy juz do zmiany. O której godzinie kończycie pracę , bo z tego co ja rozumiem to 24,00 Poprzednim razem nie było problemu przyjechała moja zmenniczka i spała już w swoim pokoju a ja zeszłam sobie gdzie indziej, czyli juz mialam wolne. Nie mamy płaconej diety za dzień wyjazdu .Jak Wy robicie?